Alin s-a intors incarcat de cadouri din Casa Curcubeului


npm5 alinAlin a fost in vizita in Casa Curcubeului unde a avut o surpriza placuta, deoarece toate fetele au roit in jurul lui.

Se stie foarte bine ca el a fost unul dintre baietii cei mai ravniti din competitia Nora pentru mama 5, insa acest lucru pe langa faptul ca i-a adus un mare avantaj in fata celorlati baieti, Alin va fi nevoit sa ia o decizie foarte grea in momentul cand se va hotara sa formeze un cuplu si sa-si aleaga o fata cu care sa mearga mai departe in concurs.

Alin nu a plecat cu mana goala din Casa Curcubeului, deoarece pe langa multi pupici, el a primit si o gramada de cadouri de la fiecare fata in parte.

Cel mai neobisnuit cadou pe care le-a primit au fost insa o pereche de bikini din partea Elenei.

Referitor la cadoul facut de Elena lui Alin, Cristina nu a avut o parere prea buna, declarand ca nu si-ar dori sa impresioneze un baiat printr-un astfel de cadou.

Cu cine credeti ca va forma Alin un cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Alin s-a intors incarcat de cadouri din Casa Curcubeului”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 34
    alina Says:

    e sooper dragutz alin

  2. 33
    laura Says:

    A gresit in momentul in care a mers in casa si a aratat baietilor ce a primit de la Elena..dar a recunoscut ca a gresit…ce imi place la Alin e ca reuseste sa lase de la el..cu toate ca pentru un baiati e foarte greu sa treaca peste orgoliul lor…Alin si Elena va sustin cred ca va meritati unul pe celalalt;)succes

  3. 32
    cristina Says:

    ma bucur pentru elena si alin!sunteti superbi.va sustin si sper sa castigati! aveti grija unul d altul si d bunik!va pup

  4. 31
    Dayanara ! . Says:

    Superbi:x..Eu o sa va sustin:*

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free