Ioan si Catalina formeaza un cuplu?


npm5 catalinaDesi de curand Ioan a avut un prim sarut cu Mihaela, se pare ca el nu a fost foarte hotarat in a forma o relatie cu ea si a decis sa mai cunoasca si restul fetelor.

Venit in vizita in Casa Curcubeului impreuna cu Valentin, Ioan a dorit sa stea mai mult de vorba cu Catalina, despre care a aflat ca il place foarte mult.

Din vorba in vorba, cei doi au realizat ca au multe lucruri in comun si ca se plac. Ba mai mult decat atat, Catalina a declarat in emisiunea de dimineata ca formeaza deja un cuplu cu Ioan si ca acesta o place.

Singura temere a lui Ioan pe care a dorit sa i-o impartaseasca si Catalinei a fost aceea de a nu fi perceput in mod gresit, din cauza faptului a fost putin mai indecis in ceea ce o priveste pe Mihaela si Daniela.

Credeti ca Ioan s-a oprit intr-un final la Catalina, pentru a o avea ca partenera pe mai departe in concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Ioan si Catalina formeaza un cuplu?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 28
    Georgiana Says:

    Catalinei i-a fost frica cand a vazut ca Ioan se apropie mai mult de Mihaela si a inceput sa o acuze ca a venit cu iubitul la preselectie,dar se pare ca Ioan nu a placut-o si cred ca o sa o aleaga tot pe Mihaela pentru ca se potrivesc amandoi.

  2. 27
    Karla Says:

    Catalina nu s-ar uita la Sorin nici 9 vieti de ar fi sa traiasca.

  3. 26
    sorina Says:

    catalina , imi place foarte mult , valentina e o concurenta foarte potrivita pentru acest realiti drama pentru ca este o mahalagioaica , perversa, si poate ca de aceeea nu si a gasit pe nimeni in concurs , si in afara casei care sa ii fie pe plac pentru ca vrea sa detina controlul si sa fie cocosul intr o relatie , nu imi place , o vreau afara catmai repede sper sa fie eliminata.

  4. 25
    onusk Says:

    mie imi place cel mai mult de Andrei:):) se vede k este bine manierat si nu se crede Fat-Frumos ca ceilalti doi ALin si Valentin care se cred cei mai frumosi…frumusetea este trecatoare
    Andrei:*:*

  5. 24
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Catalina ar fi facut un cuplu reusit cu Sorin. AM spus: Ioan nu este de insuratoare, dar poate rezista in cuplu cu aceasta fata, care este destul de simpatica si poate lua si marele premiu, depinde cu ce gand au venit in concurs. Sincer, nu se potrivesc, Ioan nu este baiat de insurat, manierele lui nu sunt placute.

  6. 23
    Alice Says:

    Aspectul fizic nu cred ca trebuie sa fie un factor care sa ne influenteze parerea despre un concurent sau altul. Relativittaea termenului d etfrumusete poate sa creeze discutii. Parerea mea este ca Ioan se potriveste cu Catalina, iar atata timp cat ei au decis sa faca un cuplu nu vad de ce ar trebui criticati sau acuzati in vreun fel.

  7. 22
    knoc Says:

    eu pana la urma nu inteleg de ce se umulesc fetele astea asa macar dak era mai slabut mai frumusel da asa parca e un porcusor si mai ales cum sta cu capul ala bagat intre umeri cand vine in platou in direct ..nu stiu da mie nu imi place deloc{de ioan vorbesc}

  8. 21
    cata Says:

    catalina e o micinoasa,urata si foarte scarboasa e varza

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free