Alexandra NPM4 si Ayhan nu mai sunt impreuna


alexandra npm4 si ayhanFrumoasa poveste de iubire dintre Alexandra, fosta concurenta Nora pentru mama 4, si controversatul baiat de origine turca, Ayhan, a induiosat mii de fani care au urmarit concursul Nora pentru mama.

Puterea si curajul Alexandrei de a nu ramane impasibila unei iubiri condamnate de propria-i familie pareau extrase dintr-o poveste, care din pacate acum a luat sfarsit.

Se pare ca decizia acestora de a se desparti este definitiva si potrivit spuselor lui Aihan “tabara unde sunt mai multi au castigat”.

Desi parea a fi o poveste de iubire cu happy-end, se pare ca tot ce a fost frumos intre cei doi s-a terminat si din pacate fiecare va continua pe drumuri diferite.

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Alexandra NPM4 si Ayhan nu mai sunt impreuna”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    alexandra npm4 Says:

    “tabara unde sunt mai multi au castigat”……foarte tare…ce poveste de iubire…falsa…chiar k sunt naiva….nush cum am putut sa cred in el…cum am putut sa l iubesc…canim ici…

  2. 13
    Aihan Says:

    Consider ca… aveam dreptate. Alexandra sa vazut cum ma iubit ea, mai tz o sa iti dau o poza raluca… cu data pe ea sa faci un articol dar stai sa magandesc.

  3. 12
    gaby Says:

    Consider ca Alexandra si cu Ayhan au facut destule incercari pentru a fi impreuna.Daca intradevar se iubesc cred ca merita sa mai incerce sa dea o sansa relatiei lor iar daca nu fiecare sa mearga pe drumuri separate.

  4. 11
    laura Says:

    Mda..neinteresant..insa…a facut o greseala mare Alexandra..baietasul asta isi bate joc de ea..am vazut cum a vorbit la telefon in momentul in care a intrat in direct era foarte clar ca nu o iubea pe Alexandra…

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free