Costel o vrea pe Maria


npm5 mariaDesi initial isi dorea sa o cunoasca mai bine pe Daniela, Costel si-a schimbat parerea si mai nou s-a reorientat catre Maria pe care isi doreste sa o cucereasca.

Fiind pusa in situatia de a da un raspuns, Maria a marturisit ca nu isi doreste sa se grabeasca in afirmatii pentru ca a mai facut asta o data si a avut de pierdut, referindu-se la Valentin…

Costel insa, este dispus sa astepte si sa vada cum vor decurge lucrurile in momentul in care se vor cunoaste mai bine si probabil ca isi vor da seama daca sunt sau nu potriviti unul pentru celalalt.

Credeti ca Maria si Costel sunt potriviti pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Costel o vrea pe Maria”

  1. 6
    gaby Says:

    Costel este un baiat educat si cu bun simt dar cred ca nu s-ar potrivi cu Maria deoarece ea are nevoie sa-i fie alaturi un baiat mai indraznet.Costel nu prea vorbeste iar cu acest lucru va avea de pierdut.Pana la urma decizia ii apartine Mariei in privinta unei relatii pe viitor in competitie.

  2. 5
    AndyGirl Says:

    nush..daca o iubeste din inima totul poate fi posibil

  3. 4
    elena Says:

    e mult prea finuta maria pt costel,costel e prea copil pt maria si parerea mea e ca nu se potrivesc, mariei i-ar sta bine cu andrei si cred ca in final vor ajunge sa fie impreuna

  4. 3
    Karla Says:

    Costel nu mi se pare partenerul potrivit Mariei. Fata are nevoie de ceva mai bun!

  5. 2
    Xandra Says:

    Se potrivesc cat de cat…

  6. 1
    gabriela valentina Says:

    cred despre costel ca e un baiat calculat si maria s-ar potrivi cu el

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free