Sorin nu este indragostit de Valentina, o vrea pe Maria


npm5 maria sorin si valentinaDesi in urma cu putin timp, Sorin declara sus si tare ca s-a indragostit de Valentina, la Finala Saptamanii din data de 23 octombrie, el a marturisit ca totul a fost doar o gluma si ca de fapt el nu este indragostit.

Sorin a stat si a analizat mai bine lucrurile si in urma refuzului din partea Valentinei, el a decis sa-si indrepte atentia catre Maria, din Casa Curcubeului.

Doamna Puia, mama lui Sorin, a dorit sa intre in legatura directa pentru a-i da niste sfaturi lui Sorin si a-si spune parere in ceea ce priveste alegerile pe care acesta le-a facut.

Referitor la Valentina insa, doamna Puia a declarat ca aceasta nu ar fi potrivita pentru fiul sau.

Credeti ca Sorin si Maria sunt potriviti pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Sorin nu este indragostit de Valentina, o vrea pe Maria”

  1. 9
    gaby Says:

    Cred ca Sorin este un baiat respectuos si educat dar foarte timid.Cred ca nu s-ar potrivi cu Maria deoarece este prea tacut si spun eu se cam lasa calcat in picioare.Poate ar trebui sa se schimbe si sa devina mai indraznet.Chiar daca nu se potriveste cu Maria cu siguranta exsista o fata cu care va fi impreuna in viitorul apropiat.
    As mai vrea sa spun ca nu cred ca forumistii trebuie sa se lege de aspectul fizic sau de religia unui anumit concurent.Pana la urma este problema lui Sorin ce religie are si nu cred ca pe noi forumistii ne afecteaza religia sau igiena pe care o are acesta.Cred ca ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa faceti comentarii rautacioase cu privire la aspec te banale.

  2. 8
    nikol Says:

    as avea o intrebare pt Valentina,dc a sp k fetele din cealalta casa sunt `fufe`le-a cunoscut k sa isi dea cu parerea? Valentina e moarta dupa Alin de asta o critik pe Elena. Pupicii multi pt Alin si Elena

  3. 7
    nikol Says:

    valentina mai bine ar pleca din casa k sincera sa fiu nu prea are ce cauta pe acolo

  4. 6
    AndyGirl Says:

    norok

  5. 5
    misha Says:

    Scrie cumva in fruntea lui Pocait??

  6. 4
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Hai nu fiti rautaciosi cu Sorin. Ca este pocait, aceasta e religia lui, poate ramane in aceasta credinta, si-o poate chimba cu timpul, ce nu ati mai auzit?
    Nu mi se pare un baiat prost asa cum spune cineva ci mai degraba timid, foarte timid.
    Nici urat, are aspectul unui oriental (arab, turc, nu stiu, cam asa ceva) iar de nespalat, nici asta nu-i problema. Fata care se va indragosti de el, il va pune sa se spele, nu?
    Bafta Sorin, e loc pentru toata lumea sub soare, implicit pentru cei care arunca cu piatra.

  7. 3
    Xandra Says:

    cui ii pasa de asta? :) )

  8. 2
    alina Says:

    oricum nici o fata nu o sa stea cu acest individ:))sunt prea sigura, e si pocait, si nespalat si urat si prost:))

  9. 1
    livia Says:

    nu sar potrivi de loc…mai bn cu valentina decat cu maria

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free