Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4


diana si valentin marea finala npm4Diana si Valentin, cel mai controversat cuplu din competitie, sunt fericitii castigatori ai Marelui Premiu de la Nora pentru mama 4, in valoare totala de 500.000 lei.

Fiind hotarati sa faca pasul cel mare, Diana si Valentin s-au casatorit la Nora pentru mama 4, dupa ce doamna Valeria a acceptat sa fie “mama” Dianei.

Ca si un semn prevestitor, Dianei i s-a rupt tocul chiar inainte cu putin timp de oficierea casatoriei.

Cei doi indragostiti au avut 2 perechi de nasi, Alina si Ionut de la NPM3, respectiv fratele lui Valentin si sotia acestuia.

Liliana, fosta concurenta NPM4, a dorit sa ii felicite in mod special pe cei doi, urandu-le numai bine si asigurandu-i ca nu mai exista niciun resentiment fata de acestia.

Diana, castigatoarea Marelui Premiu din competitia Nora pentru mama 4, a declarat ca doreste ca o parte din marele premiu sa-l doneze unei familii nevoiase.

Pe langa Marele Premiu, Diana si Valentin au castigat si o superba luna de miere in Antalya.

Ce parere aveti de castigatorii editiei Nora pentru mama 4, Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

174 comentarii la “Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4”

Pages: « 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 150
    RODICA M Says:

    FELICITARI DIANA-SI VALY,,,CASA DE PIATRA SA VA IUBITI MULT IN CIUDA TUTUROR CELOR CARE NU V-AU SUSTINUT …D-ZEU EDREPT SI MARE ….MA BUCUR PTR. VOI DIANA SI D-NA VALY V-AM VOTAT PE TOATA PERIOADA EMISIUNII NPM4 ..ATIFOST CEI MAI ADEVARATI SI PLACUTI CONCURENTI ATI CISTIGAT PE MERIT ….D-ZEU SA VA DEA TOT BINELE DIN LUME .DEASEMENI PARINTILOR DIANEI D-NEI VALERIA SI TATALUI -VALENTIN O FAMILIE MINUNATA DE OAMENI ADEVARATI ,,,,,,,AS VESTI DE LA DV. VA IUBIM MULT O FANA”DIN LUPENI-HD

  2. 149
    RODICA M Says:

    ptr.ALINA—————–GLASUL MAGARULUI NU SE AUDE IN CERURI,,,,SI NU DORII RAU DIANEI CA RAUL SE INTOARCE IMPOTRIVA TA ….DE CE LE-AI FACUT URAREA DE MAI SUS”NU TE GINDESTI CA EXISTA D-ZEU SI EL TE PEDEPSESTE …NU TE TEMI DE EL ,,,,,,,,,,,,,,CIT TRAIESI NU BLESTEMA CA D-ZEU NU DOARME ,,, TEME-TE ,,,,,

  3. 148
    adina Says:

    ma bucur foarte mult k ati castigat
    va doresc numai fericire si sa va iubiti la nesfarsit
    va pup dulce asa cum sunteti si voi

  4. 147
    claudia Says:

    Ca o tata ai aratat pana in ultimul moment

  5. 146
    claudia Says:

    Nu meriti, dar daca asa au decis cei de la KanalD asta e…

  6. 145
    Maria Says:

    Felicitari Diana , felicitari Vali ma bucur ca ati castigat. Cei care scriu sa termine cu falsitatea…..este prea mult. Toti au fost falsi intr-un fel sau altul.Cristina sa ramana cu iubirea ei ptr Lucian se merita unul pe altul.Sunt ca sacul si petecul . Sub scuza ca este vulcanica este de fapt o needucata si o vlgara, pacat…… Lucica este un mut si o va respecta asa cum o respecta pe mama lui

  7. 144
    alina Says:

    imi pare rau ca ati luat banii,ca nu ii maeritati sunteti niste clovni in frunte cu soacra mare!!!!!!rusine sa va fie !sa nu aveti parte de ei

  8. 143
    gabriela Says:

    pacat …..nu meritati acest premiu!!!!!!!!!!!!!!!!!diana o falsa desavarsita iar valentin un “badaran”

  9. 142
    eliza Says:

    :P

  10. 141
    Lidia Says:

    va felicit k ati castigat marele premiu da sa aratati iubire pe mai departe nu cand ajungeti afara sa va despartiti.eu vred k marele premiu a fost la mijloc.pentru asta ati jucat.

Pages: « 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free