Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4


diana si valentin marea finala npm4Diana si Valentin, cel mai controversat cuplu din competitie, sunt fericitii castigatori ai Marelui Premiu de la Nora pentru mama 4, in valoare totala de 500.000 lei.

Fiind hotarati sa faca pasul cel mare, Diana si Valentin s-au casatorit la Nora pentru mama 4, dupa ce doamna Valeria a acceptat sa fie “mama” Dianei.

Ca si un semn prevestitor, Dianei i s-a rupt tocul chiar inainte cu putin timp de oficierea casatoriei.

Cei doi indragostiti au avut 2 perechi de nasi, Alina si Ionut de la NPM3, respectiv fratele lui Valentin si sotia acestuia.

Liliana, fosta concurenta NPM4, a dorit sa ii felicite in mod special pe cei doi, urandu-le numai bine si asigurandu-i ca nu mai exista niciun resentiment fata de acestia.

Diana, castigatoarea Marelui Premiu din competitia Nora pentru mama 4, a declarat ca doreste ca o parte din marele premiu sa-l doneze unei familii nevoiase.

Pe langa Marele Premiu, Diana si Valentin au castigat si o superba luna de miere in Antalya.

Ce parere aveti de castigatorii editiei Nora pentru mama 4, Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

174 comentarii la “Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4”

Pages: « 18 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 120
    Mirela Says:

    Eu ma bucur ca a cistigat Diana,cu toate a gresit mult cind a eliminat-o pe Lacramioara.Dar daca ar fi cistigat Cristina chiar mi-ar fi parut rau,este mult prea galagioasa,needucata si invidioasa.Nu stiu unde vede lumea ca il iubeste pe Lucian,dar se vede clar ca nu il iubeste.Si nici el nu merita,caci un barbat care accepta sa ii fie jignita mama in felul acesta,isi merita soarta.Eu cred ca Diana cu Vali vor rezista,dar Cristina cu Lucian,nu.Pe Diana toti o critica ca este falsa,dar se vede ca este o fata educata,mult superioara celorlalte din concurs.Chiar daca mai are defecte,caci doar nu e perfecta.Iar de faptul ca tatal ei este cioban,cred ca mai cioban este Lucian care nu stie ca nu conteaza care este profesia omului,atita vreme cit muncesti si esti cinstit.Si esti si capabil sa le dai educatie copiilor.Din pacate,in Romania nu mai este valorizata munca,iar unul ca Lucian isi permite sa jigneasca pe unul din oamenii care prin munca lor aduc bunastare unei tari.Si nu fitosii gen Lucian sau Cristina.

  2. 119
    dana Says:

    dia vali cei mai tari si cei mai frumosi :*:*:*:*:*::*casa de piatra ceilalti au fost penibili…cristina si cu lucian care au facut o pe paula praf de nenumarate ori!!!rusine

  3. 118
    rebeca Says:

    Pacat ca s-a ajuns aici, premiul trebuia impartit la toti concurentii, mai ales la cei care au stat 9 luni jumate inchisi, toti au suferit mai mult sau mai putin. Diana cand a intrat in concurs avea nevoie de un baiat pt ca restul avea ea, s-a lingusit pe langa d-na Lacramioara ca sa n-o dea afara timp de 9 luni si cand a mirosit o posibila impacare a lui Vlad cu Alina i-a dat afara . Diana te-ai gandit macar o clipa cum ti-ar fi fost viata fara tatal tau, mai erai printesa de azi? Daca ar fi avut si Vlad tata avea cine sa-l voteze si pe el si probabil era el castigatorul. Pentru Diana nu exista decat “tati si banii” doar atat, daca maine nu va mai fi tati nu va mai fi nici ea cine este acum, va fi un nimeni asa cum i-a considerat ea pe ceilalti concurenti. D-zeu da dar stie si sa ia inapoi , in concluzie banii n-aduc fericirea mai ales atunci cand nu ti se cuvin.

  4. 117
    pentru''bunicu'' Says:

    mai baiatule sau fata ce esti ..invata si tu sa scrii si abia apoi sa lasi cometarii

  5. 116
    miha Says:

    ATATEA COMENTARII….PENTRU CE?
    CEI MAI BUNI AU CASTIGAT!!!!!!FELICITARI DIANA&VALENTIN
    FLICITARI SI PARINTILOR VOSTRI, CARE SANT EXTRAORDINARI, V-AU DAT O EDUCATIE FOARTE BUNA, CRED CA SI DATORITA LOR A-TI AJUNS IN FINALA.
    SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SPERAM SA VA REVEDEM PE MICUL ECRAN LA URMATOAREA EDITIE, SA AFLAM VESTI DESPRE VOI.AM STAT CU SUFLETUL LA GURA TIMP DE 10 LUNI DE ZILE, A MERITAT.A-TI DEVENIT PERSOANE CUNOSCUTE SI IUBITE DE FOARTE MULTA LUME, ASTA DATORITAA VOUA.
    SANATATE MULTA, IUBIRE, RESPECT UNUL FATA DE CELALALT..COPII FRUMOSI..ASTA VA DORESC.
    miha din iasi

  6. 115
    geo Says:

    diana nu l-ai iubi si nici nu o sal iubesti pe vali niciodata interesul tau a fost sa castigi marele premiu si nmk alcv ai fost o prefacuta……….tiai atins scopul cand o sa fie divortul?

  7. 114
    bunicu Says:

    Rusine raluca neagu postati numai ce va convine. sa va fie rusine.

  8. 113
    bunicu Says:

    Rusine ca nababii lupta pentru bani.Dar nu v-a trece mult si are sa apara Haiducii care luau dela bogati si dadeau LA CEI NECAJITI.Diana si Vali trebuiau sa fie eliminati cind ia-u gasit regulinduse in baie.Dar Ciobanu platise tot ,acest individ ,daca nu cistigau bani se agata s-au nu o mai primea acasa asa o figura care a trait in concobinaj 5 ani de zile a parasit un fraier si a gasit altul pe acest Barman sa cistige.Toti stiu cine este acest Vasile un arogant si un fudul iar vali o sa fie Strungar la oi,iar Diana v-a gasit alt fraier.Pe Diana o misca hormonii si nu v-a face viata cu Vali care este vai de capul lui un betiv si curvar cum zice vasile.

  9. 112
    lygya Says:

    nu cred k diana s-a casatorit din dragoste. cristina si lucian meritau sa castige marele premiu.ei chiar se IUBESC!

  10. 111
    Oanaa Says:

    Meritau :X
    Cei mai frumosi >:D<

Pages: « 18 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free