Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4


diana si valentin marea finala npm4Diana si Valentin, cel mai controversat cuplu din competitie, sunt fericitii castigatori ai Marelui Premiu de la Nora pentru mama 4, in valoare totala de 500.000 lei.

Fiind hotarati sa faca pasul cel mare, Diana si Valentin s-au casatorit la Nora pentru mama 4, dupa ce doamna Valeria a acceptat sa fie “mama” Dianei.

Ca si un semn prevestitor, Dianei i s-a rupt tocul chiar inainte cu putin timp de oficierea casatoriei.

Cei doi indragostiti au avut 2 perechi de nasi, Alina si Ionut de la NPM3, respectiv fratele lui Valentin si sotia acestuia.

Liliana, fosta concurenta NPM4, a dorit sa ii felicite in mod special pe cei doi, urandu-le numai bine si asigurandu-i ca nu mai exista niciun resentiment fata de acestia.

Diana, castigatoarea Marelui Premiu din competitia Nora pentru mama 4, a declarat ca doreste ca o parte din marele premiu sa-l doneze unei familii nevoiase.

Pe langa Marele Premiu, Diana si Valentin au castigat si o superba luna de miere in Antalya.

Ce parere aveti de castigatorii editiei Nora pentru mama 4, Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

174 comentarii la “Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4”

Pages: « 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    camelia Says:

    Va felicit Diana si Vali din toata inima aty meritat pe deplin sa castigati acest premiu si foarte bine k va`ty gandit sa donaty din el drept multumire lui Dumnezeu asa se face cand castygi o zecime se da de pomana pentru Dumnezeu.
    Bravo voua!!sper sa nu ne dezamagiti!!!

  2. 129
    mada Says:

    ce naspa ca a castigat astia…
    ma enervau la culme si inca ma enerveaza..
    sunt niste prefacuti

  3. 128
    mada Says:

    ce naspa ca a castigat astia…
    ma enervau la culme si inca ma enerveaza..
    sunt niste prefacuti

  4. 127
    Monica ( Pitesti) Says:

    Felicitari Vio pentru comentariu. La obiect.

  5. 126
    vio Says:

    Felicitari ,Diana si Vali.
    Cei e vor veni in viitoarea competitie ar trebui sa invete fff multe de la acest concurs. Ei trebuie sa stie cum sa joace pentru a castiga.Acest lucru e valabil si in viata de toate zilele.Diana prin educatia pe care o are de acasa a fost pe felie.Felicitari d-lui Vasile si d-nei Laura pentru acest copil minunat.Dl Vasile va apreciez f mult pentru realizarle dv,si pentru lectia de cultura pe care le-ati dat-o celor smecheri care sunt sigura ca ar dori sa fie in locul dv.Imi pare rau de Veronica si de Cristina,comportamentul lor a lasat mult de dorit. P acat ar treui sa invete multe de la Diana.Nici un barbat,nici un sef nu-si va dori niste angajate cu un asemenea comportament. Meditati.

  6. 125
    Monica ( Pitesti) Says:

    O studenta pwe un site ( cel oficial) pe buna dreptate categorisea sustinatorii si comentatorii emisiunii de la NPM in general, ca frustrati, needucati, “babe nebune”.

    Sincer m-a intrigat, ceea ce sustinea domnisorica, dar dragele mele, cind citesc cum scrieti si ce scrieti unii dintre forumisti, imi vine sa-i dau dreptate.

    Citi un comentariu facut de Bunicu !!! Stii “Bunicu ‘ ca poti fi foarte usor depistat cine esti si tras la raspundere pentru calomnie ?

  7. 124
    laura franta Says:

    s-a vàzut ce fatà avea nea Vsile in seara nuntii fetei sale , và da-ti seama ce viata o sà aibà Valentin. divort scrie pe ei.
    n-a fost corect de data asta, jocurile au fost aranjate

  8. 123
    geta Says:

    aura, draga mea, tu chiar crezi ca cineva sa iubit in concursul acesta, vai de capul tau draguto daca crezi asa ceva, sigur nu va place de Diana ca nu este o fata de gasca

  9. 122
    cori Says:

    draguta diana asa cum ai zis in direct la kanald in seara marii finale ca o sa donezi o parte din bani la o familie de nevoiasi vrem si fapte nu doar vorbe si cand te decizi sa donezi acei bani sa fie tot in direct sa vedem si noi ca intradevar te tii si tu odata de cuvant si ca iti duci promisiunile la bun sfarsit in concurs ai facut doar sa te lauzi si sa te folosesti de vali si valeria sa ajungi in marea finala si pacat ca ei ti-au facut jocul dar pun pariu ca nu o sa traiti impreuna mai mult de 2 luni ca la tine taticutul e mai important ce zice si cum lui nu o sa-i placa ca fetita lui sa fie sotie de ospatar o sa va despartiti foate foarte repede ca ii strica vali reputatia domnului padurar -ciobanasul de el vai de capul vostru ce viata o sa aveti mie mila de voi

  10. 121
    mia olteanu 2009 Says:

    Bunicu Says , nu degeaba ti-ai luat aceasta denumire, esti screlozat rau.Sa-ti fie rusine pentru cece ai scris. Esti un fraer si un needucat. iti mai trebuiesc vreo 20 de ani sa ajungi la nivelul Dianei.

Pages: « 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free