Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4


diana si valentin marea finala npm4Diana si Valentin, cel mai controversat cuplu din competitie, sunt fericitii castigatori ai Marelui Premiu de la Nora pentru mama 4, in valoare totala de 500.000 lei.

Fiind hotarati sa faca pasul cel mare, Diana si Valentin s-au casatorit la Nora pentru mama 4, dupa ce doamna Valeria a acceptat sa fie “mama” Dianei.

Ca si un semn prevestitor, Dianei i s-a rupt tocul chiar inainte cu putin timp de oficierea casatoriei.

Cei doi indragostiti au avut 2 perechi de nasi, Alina si Ionut de la NPM3, respectiv fratele lui Valentin si sotia acestuia.

Liliana, fosta concurenta NPM4, a dorit sa ii felicite in mod special pe cei doi, urandu-le numai bine si asigurandu-i ca nu mai exista niciun resentiment fata de acestia.

Diana, castigatoarea Marelui Premiu din competitia Nora pentru mama 4, a declarat ca doreste ca o parte din marele premiu sa-l doneze unei familii nevoiase.

Pe langa Marele Premiu, Diana si Valentin au castigat si o superba luna de miere in Antalya.

Ce parere aveti de castigatorii editiei Nora pentru mama 4, Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

174 comentarii la “Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4”

Pages: « 18 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 110
    sorinv Says:

    ma bucur ca nu a castigat cristina. sa ramana doar cu iubirea ei pentru lucian. o merita

  2. 109
    dana Says:

    dian&vali au meritat!!!va pup ….si sa vedem ce relatie are capoasa cu mutu si cu masa :) )))la cat de mult se iubesc:))))…pup diaaaaaaaaaaa

  3. 108
    ELA Says:

    FELICITARI!CASA DE PIATRA SI MULTI COPII!

  4. 107
    Magda Says:

    Draga Diana si Valentin va felicit pentru castigarea concursului va doresc tot binele din lume sanatate fericire si copii frumosi la fel ca voi acuma ca si in alte dati a triumfat dreptatea ati fost si sunteti un cuplu frumos cu o educatie frumoasa comportari si vocabular frumos va felicit si parintii pentru educatia care va dat-o.O luna de miere cu
    tot ce poate fi mai frumos va iubesc si va doresc viata lunga si fericita!

  5. 106
    NICOLETA Says:

    ACESTI INDIVIZI TREBUIAU DESCALIFICATI PENTRU CEEA CE AU FACUT IN ANTALYA DAR DUPA CUM SA VAZUT AU MAI CASTIGAT SI PREMIUL CEL MARE…ORICUM DIANA SI VALI BANII NU VOR ADUCE FERICIRE IN RELATIA VOASTRA SI DUPA CUM SA VAZUT AVETI PROBLEME DE COMUNICARE LA GREU

  6. 105
    Grigorescu Cristina Says:

    Ma bucur din suflet ca au cistigat Diana si Vali meritau acest premiu .CASA DE PIATRA ! sa fiti fericiti

  7. 104
    diana Says:

    felicitari chiar ati meritat sa castigati.casa de piatra

  8. 103
    diana Says:

    felicitari chiar ati meritat sa castigati.casa de piatra

  9. 102
    aura Says:

    cat de urata a fost diana mireasa:))…a pus tot ce a gasit mai stralucitor pe ea.a avut pietricele in par,diadema,pietricele la ochii,colier,bratara,sclipici p umeri si pe maini si multe,multe pietricele pe rochie..!!…:))….a dovedit a fii o taranca fara gust,fara stil…URAT!!!

  10. 101
    aura Says:

    cei mai FALSI concurenti de la toate editiile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!s-a vazut cat se iubesc din certuri!!!pe materiale se arata cum se cearta si in emisiuni spuneau ca erau suparati,obositi,ca nu s-au certat ci a fost o chestie de moment…..RUSINE!!!!

Pages: « 18 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free