Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4


diana si valentin marea finala npm4Diana si Valentin, cel mai controversat cuplu din competitie, sunt fericitii castigatori ai Marelui Premiu de la Nora pentru mama 4, in valoare totala de 500.000 lei.

Fiind hotarati sa faca pasul cel mare, Diana si Valentin s-au casatorit la Nora pentru mama 4, dupa ce doamna Valeria a acceptat sa fie “mama” Dianei.

Ca si un semn prevestitor, Dianei i s-a rupt tocul chiar inainte cu putin timp de oficierea casatoriei.

Cei doi indragostiti au avut 2 perechi de nasi, Alina si Ionut de la NPM3, respectiv fratele lui Valentin si sotia acestuia.

Liliana, fosta concurenta NPM4, a dorit sa ii felicite in mod special pe cei doi, urandu-le numai bine si asigurandu-i ca nu mai exista niciun resentiment fata de acestia.

Diana, castigatoarea Marelui Premiu din competitia Nora pentru mama 4, a declarat ca doreste ca o parte din marele premiu sa-l doneze unei familii nevoiase.

Pe langa Marele Premiu, Diana si Valentin au castigat si o superba luna de miere in Antalya.

Ce parere aveti de castigatorii editiei Nora pentru mama 4, Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

174 comentarii la “Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4”

Pages: « 18 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 140
    ely Says:

    meritati marele premiu..mi-a placut foarte mult de voi si sper sa va intelegeti bn:X:X si sa nu acultati niciodata ce zike lumea:) iubiti-va mult::*:*:*

  2. 139
    Elena Says:

    Diana as vrea sa putem comunica ori prin internet ori prin telefon ……. eelepsa@yahoo.com

  3. 138
    Elena Says:

    Va felicit din tot sufletul si va doresc casa de piatra .M-am rugat pentru voi si Dumnezeu v-a ajutat.In data de 2 iulie stiam ca voi doi o sa castigati pentru ca asa imi spunea mie sufletul .Tot timpul competitiei v-am urmarit v-am apreciat si am suferit odata cu voi atunci cand ati avut probleme .Acum s-a rezolvat cu bine si vreau sa stii din tot sufletul draga Diana ca te-am sfatuit sa faci acest pas important numai si numai daca tu consideri ca Vali este barbatul pe care tu ti-l doresti .Te-am sfatuit asa cum as sfatui-o si pe fetita mea .Casatoria este cel mai greu examen al vietii .

  4. 137
    DENISA Says:

    DIOANA SI VALENTIN STIAM CA ATI FI CASTIGAT DE LA BUN INCEPUT ATI FORMAT CEL MAI FRUMOS CUPLU DI CASA SI VA FELICIT ATI AVUT BUNA CRESTERE NU A-TI FOLOSIT CUVINTE URATE NU VA-TI CERTAT NICIODATA VA
    FELICIT!

  5. 136
    valentina Says:

    sant super bucuroasa k au castigat ei,diana si valy au meritat pe tot parcursul concursului ei au stiut sa se comporte felicitarii ink odata si vreau sa va rog cine are id-ul lui diana si a lui valy sa mil dea si mie al meu este valy25_italy va pup

  6. 135
    Miha Says:

    vreau si io id dianei…al meu e miha_ella2211 va rog

  7. 134
    mimi Says:

    Nu conteaza daca va iubiti dar daca e asa este si mai bine! important e ca ati luat marele premiu.Dragostea vine ea sau nu! Ma bucur ca Cristina a pierdut deoarece a dat dovada de mare naivitate si impertinenta pe tot parcursul emisiuniloe.O mai aud cantand “Vladuta,Vladuta”dusa de nas de Veronica si apoi abandonata de aceasta.Si-a meritat soarta! Pacat de D-na Paula care a suferit mult din cauza ei.

  8. 133
    xenia Says:

    ma bucur pt.voi bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va pup pa

  9. 132
    ALICE Says:

    bravo ca ati luat narele premiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur oentru voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va pup pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 131
    Marthiii .` Says:

    deciii:x. ` mieee miatii placutt de la primaa vederee. :. x Dianaa ma bucurr ca ai trecutt pestee toatee ce au fostt spusee:-j. `
    sii mieee chearr nu mi see paree ca estii o prefacutaa cum totii ceilaltii spunn:-j.
    Chearr dacaa nu mam uitatt la toatee emisiunilee tu ai fostt foarte OK;).

Pages: « 18 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free