Alexa: “Doamna Paula incearca sa para ceea ce nu este”


alexa 31Desi mult timp Alexa a fost o persoana mai tacuta si retrasa, ea s-a decis de aceasta data sa vorbeasca ori de cate ori o nemultumeste ceva.

Ea a declarat ca la inceput ii era frica sa vorbeasca, dar ca acum nu ii mai este.

In ultimul timp Alexa si doamna Paula au avut unele mici conflicte. Alexa a fost deranjata de faptul ca doamna Paula a tipat la ea si a caracterizat-o ca fiind ” mata blanda care zgarie rau”.

In ceea ce priveste caracterizarea care i s-a facut, Alexa considera ca doamna Paula este de fapt “o mata blanda”, care “incearca sa para ceea ce nu este”.

Ce parere aveti de faptul ca Alexa a inceput sa vorbeasca despre nemultumirile pe care le are?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Alexa: “Doamna Paula incearca sa para ceea ce nu este””

Pages: « 2 [1] Show All

 1. 10
  lorena Says:

  Frumusetea unei persoane vine din interior , asa ca nu va mai legati de aspectul exterior al fetei ca ea nu are nici o vina ca s-a nascut asa …in ziua de astazi se pot face operatii estetice la gramada.Nu e suficient ca doi oameni sa se priveasca unul pe altul in “oglinda” asa cum spuneti , ci sa priveasca in aceeasi directie , adica sa aiba aceleasi conceptii de viata…Cu toate ca la inceput nu am fost de acord cu acest cuplu , cred ca nu suntem in masura sa-i judecam asa aspru .Iar prin faptul ca Alexa s-a razgandit in privinta casatoriei ,ce sa va spun ca a observat ca Vlad nu o iubeste cu adevarat .

 2. 9
  ileana Says:

  ea si vlad se potrivesc de minune,asa cum am mai spus ea are fata de barbat si vlad e un fatalau.cred ca le-a gresit Dumnezeu s*xul

 3. 8
  morwe Says:

  URATOOOO ESTI CULME NESIMTIRI ACUM TE-AI GASIT SI TU SA VB CE CAUTI ACOLO DC NU ESTI PREGATITA SA TE CASATORESTI LASA LOCUL ALTO9RA DUTE LA MAMICA DAR NU LA LACRI CA NU O SA DEA 2 BANI PE TINE DUPA CE IESITI DE ACOLO …UITATE IN OGLINDA

 4. 7
  mirel;a Says:

  cat tupeu ai in u fato cum poti spune u ca doamna daniela e o mata blanda? nu ai pik de bun simt in u .tie ti se potrivesc perfect aceste cuvite…esti cu zece fete .stai linistita ka nu ramane vlad cu o urata ca u nu te uiti umpik in oglinda cum artati??/:)):):):):): esti cea mai urata din copetitiile toate… imi pare rau dar asa e. nu mai avea tupeul asta in u k te bat kand te prind. nu te mai lua de alina k e prea frumoasa si desteapta pe langa u!

 5. 6
  no nameeee Says:

  ALEXA incearca sa para ceea ce nu este” ;)

 6. 5
  morwe Says:

  esti foarte falsa ca si lacri n cred deloc in voi

 7. 4
  ileana Says:

  ce gasiti la ea fratilor,nu vedeti ce fata de barbat are?e cea mai urita din casa.valeeeeeeeeeeea,afara cu ea

 8. 3
  cameluca Says:

  foarte bine alexa ca ai inceput sa spui si tu ce te supara. nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare.

 9. 2
  mona Says:

  sunt deacord cu alexa ca trebuie sa vorbeasca daca esti bun esti luat de prost

 10. 1
  Monica Says:

  Are perfeta dreptate Alexa. Stiti ceva: apele linistite sunt adanci, n+o credeti nici mutulica nici prostuta pe Alexa, a fost timida, dar e o fata educata, cu mult bun simt.
  D+na Paula ar face bine sa-si educe viitoarea nora.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free