Diana – Nora Saptamanii (28 mai 2010)


diana nora saptamanii 28La Finala Saptamanii din data de 28 mai 2010, Diana a fost clasata pe locul 1, obtinand titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 48,1% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul fetelor protejate de public s-a situat Cristina, cu un procent de 19,5%, iar pe locul al treilea Veronica, cu 12,4% din votul telespectatorilor.

Ce parere aveti de clasamentul din data de 28 mai 2010, in ceea ce priveste Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

30 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (28 mai 2010)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    elena Says:

    diana esti cea mai frumoasa fata eu nu urmaream emisiunea asta dar se uita mamaia mereu si ea va urmareste mereu si vreau sa iei premiul!succes!d-na gabi de ce nu sa dus la mama ei macar k ea ia dat viataaaaaa!la revedere !team votat!

  2. 29
    maria Says:

    diana de ce nu iesi din casa .daca tatal tau ti a spus ca te asteapta acasa?

  3. 28
    anisoara Says:

    diana te sustinem……….

  4. 27
    stanciu andreea Says:

    parerea mea este ca diana o fata soooooooooper si se potriveste ce vali de minune lasai pe cei din casa sa spuna ce vor eu te sustin si intodeauna fa ceea ce simti succes in viata

  5. 26
    siracuza Says:

    DIANA CEA MAI FAINA FATA DIN CASA SI CU BUN SIMT
    DIANA ESTI O PAPUSA FATA DE CRIS CARE E PLINA DE BUBE
    SUCCES DIA SI FI TOT ASA CA E BINE NU TE LASA LA VIPERE

  6. 25
    ana Says:

    Bravo Doriana! Multumesc din suflet. Daca erai in creierul meu, nu-mi citeai atat de bine gandurile. La fel si Gabriela. Va multumesc. Aveti perfecta dreptate, exact asa ii vad si eu pe acesti “trio”. Dar putina lume vede realitatea, pentru ca romanului ii place mai mult minciuna, ipocrizia, prefacatoria, falsitatea…… Cretina asta (Diana) te minte in ochi, ar fi in stare sa te scuipe in fata daca nu-i crezi minciunile. Mie imi vine sa sparg televizorul cand o aud vorbind. Cristina este cea mai sincera si cea mai naturala dintre toti concurentii din casa.Pentru ce dr*cu se mai numeste “REALITY’ shou daca trebuie sa te abtii sa faci unele lucruri pentru ca nu dai bine pe sticla? Pentru ca (sa fim seriosi) Diana se abtine din toate puterile sa injure sau sa vorbeasca urat, numai ca sa pice fata aia cuminte si educata. Oricat de cuminte si educat ai fi, atunci cand te enervezi foarte tare tot te scapi si mai tragi o injuratura cat de mica. SA FIM SERIOSI1.

  7. 24
    patricia Says:

    facaturi de la canal d si ciobanul vasile hai cris nu te lasa fa nunta la final si iale mau

  8. 23
    any Says:

    diana e cea mai nobila fiinta de aklo cristina voastra mai are mult de invatat si poate incepe prin a nu-si mai baga degetele in fund si care sinteti de acord cu ea faceti la fel ca va face cinste bravo diana tot asa in continuare

  9. 22
    dyandrush Says:

    sustinem!***

  10. 21
    dyandrush Says:

    cris te sutinem…hai cris!!!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free