Nemultumirile Cristinei


cristina 31De-a lungul acestei saptamani, Cristina a avut mai multe nemultumiri. Unele legate de telespectatori si de comentariile acestora la adresa ei, iar unele legate de unii concurenti din casa Nora pentru mama 4.

Ea a avut un mic conflict cu Vlad, caruia i-a adresat cuvinte nepotrivite, dar si cu Diana, careia nu i-a luat in considerare acuzele, considerandu-le nefondate.

Cristina a fost nemultumita de faptul ca Diana a mai acuzat de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4 si pe alti concurenti, printre care se afla si ea si Lucian.

Care credeti ca sunt adevaratele nemultumiri ale Cristinei?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Nemultumirile Cristinei”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 15
  anisoara Says:

  Cristina mai trebuie sa invete cum sa respecte oameniii de langa ea……se asteapta sa fie respectata de toti din casa si de persoanele care intra in direct prin telefon cu ea……Paula ii cam iarta tote jignirile…. ar cam terbui sa puna mana pe ea de pe akm k pe knd va iesi afara o sai dea in cap

 2. 14
  sara Says:

  bvvvvvvvv lorenaaaaaaaa mai bn de atat nu puteai sa te exprimi apreciez comm tau

 3. 13
  sara Says:

  cris o fata cu bun simt care se scarpina pana nu mai poate sau vb aceia ….bagati un deget in fund si unul in gura si knd te saturi le schimbi …..face din luci un clovn ptr circ la criza care e sa scoata un ban cu el knd pleaca din npm …………rusineeeeeeeeee

 4. 12
  patricia Says:

  cris bine le faci o merita cu varf si adesat fi tu si nu te lasa ati tin pumnii

 5. 11
  nadia Says:

  Cristina este o fata cu bun simt se apara cand este atacata si bravo ei .Este cel mai tare cuplu sper sa ajungeti in finala sa luati marele premiu si sa fiti fericiti.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free