Nemultumirile Cristinei


cristina 31De-a lungul acestei saptamani, Cristina a avut mai multe nemultumiri. Unele legate de telespectatori si de comentariile acestora la adresa ei, iar unele legate de unii concurenti din casa Nora pentru mama 4.

Ea a avut un mic conflict cu Vlad, caruia i-a adresat cuvinte nepotrivite, dar si cu Diana, careia nu i-a luat in considerare acuzele, considerandu-le nefondate.

Cristina a fost nemultumita de faptul ca Diana a mai acuzat de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4 si pe alti concurenti, printre care se afla si ea si Lucian.

Care credeti ca sunt adevaratele nemultumiri ale Cristinei?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Nemultumirile Cristinei”

 1. 1
  Monica Says:

  prin toate manifestarile sale vis-a-vis de Vlad, cristina arata ca il place, mai lumt decit pe …… de linga ea. Invitatia strigata in gura mare: am ceva intre picioare…. si multe alte vulgaritati… ce denota ?
  Normal ca si ea a incalcat regulamentul, dar nu a fost filmata la timp

 2. 2
  DOINITA Says:

  CRISTINA CEA MAI MARE NESIMTITA CAND SA CERTAT CU VERONICA SI CU ALINA A STIUT SA VORBEASCA FRUMOS CU DIANA SI CU LACRIMA . ACUM ZBIARA SI SE CEARTA CU ELE.RUSINE SA-TI FIE RUSINE CRISTINA .NU AS VREA SA FIU IN LOCUL PARINTILOR TAI.SI CU TELESPECTATORII VORBETI URAT.CAND AI FOST IN ANTALYA SI AI DANSAT CU VLAD A FOST BUN?DE CE NU AI DANSAT CU PAMPALAUL DE LUCIAN ? FAC PARIU PE CE VREI CA NU O SA-L MAI BAGI IN SEAMA PE LUCIAN DUPA CE IESI DIN CASA?

 3. 3
  morwe Says:

  cristina imi placi foarte mult sper sa ajungeti in finala nu baga in seama toate prostiile si nu te lasa calcata in picioare de lacramioara si vlad sint falsi de tot nu cred in cuplul vlad si alexa vor doar banii

 4. 4
  ISA Says:

  cristina esti o nesimtita

 5. 5
  ELENA AGNITA Says:

  cristina draga referitor la spusele in legatura cu vlad eu una nu cred ca ai ajuns sa te compromiti cu vlad,trebuie sa gindesti foarte bine ca tu baiat ca lucian nu mai gasesti lasa sa vorbeasca cit vor ceilalti nu lua in seama tu sa ai grije de doamna paula care te iubeste cu adevarat pt.ca eu sint olteanca si cunosc cum sint soacrele dar doamna paula este deosebita si ai grije tare mult si de lucian pentru ca el in viata va fii un baiat bun si un familist bun ,taci din gura nu mai raspunde provocarilor pentru ca ei asta asteapta sa intri in jocul lor,ei nu voi sinteti un cuplu care cu adevarat va iubiti va doresc sa fiti uniti tu ,lucian si soacra ,fii atasata stai alaturi de ea cconsoleazo pt, ca voi cit ati fost plecati toti au facuto pres si tu sti bine ca este bolnavva iubesc si va sustin bafta.

 6. 6
  dona Says:

  cristina reprezinta imaginea tinerilor din ziua de azi tupeista obraznica si un comportament care lasa de dorit pacat.

 7. 7
  ileana Says:

  bravo Cristina,tine-o tot asa ,nu te lasa intimidata de saxofonista aia

 8. 8
  lorena Says:

  Ce va face Lucian toata viata cu Cristina ii va tolera toate infidelitatile ? Comportamentul Cristinei lasa de dorit …O fii ea “isteata” , dar asta n-o absolva de pacate si vina ….iar acum dupa ce Vlad nu o mai baga in seama face pe nevinovata si se piteste sub bratele ocrotitoare ale lui Lucian . Revizuieste-ti cuvintele ca sunt ireversibile !

 9. 9
  lorena Says:

  Fetele care o incurajeaza pe site fac parte din aceeasi categorie cu ea ?
  Sau rasturnat de tot valorile in societate ? Ne complacem in modernisme si vulgaritati ?Numai asa sunt apreciate fetele , daca fac tot felul de compromisuri ?
  Denota un tupeu extraordinar .

 10. 10
  lili Says:

  cristina esti superba tine-o tot asa esti tare

 11. 11
  nadia Says:

  Cristina este o fata cu bun simt se apara cand este atacata si bravo ei .Este cel mai tare cuplu sper sa ajungeti in finala sa luati marele premiu si sa fiti fericiti.

 12. 12
  patricia Says:

  cris bine le faci o merita cu varf si adesat fi tu si nu te lasa ati tin pumnii

 13. 13
  sara Says:

  cris o fata cu bun simt care se scarpina pana nu mai poate sau vb aceia ….bagati un deget in fund si unul in gura si knd te saturi le schimbi …..face din luci un clovn ptr circ la criza care e sa scoata un ban cu el knd pleaca din npm …………rusineeeeeeeeee

 14. 14
  sara Says:

  bvvvvvvvv lorenaaaaaaaa mai bn de atat nu puteai sa te exprimi apreciez comm tau

 15. 15
  anisoara Says:

  Cristina mai trebuie sa invete cum sa respecte oameniii de langa ea……se asteapta sa fie respectata de toti din casa si de persoanele care intra in direct prin telefon cu ea……Paula ii cam iarta tote jignirile…. ar cam terbui sa puna mana pe ea de pe akm k pe knd va iesi afara o sai dea in cap

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free