Alexa: “Doamna Paula incearca sa para ceea ce nu este”


alexa 31Desi mult timp Alexa a fost o persoana mai tacuta si retrasa, ea s-a decis de aceasta data sa vorbeasca ori de cate ori o nemultumeste ceva.

Ea a declarat ca la inceput ii era frica sa vorbeasca, dar ca acum nu ii mai este.

In ultimul timp Alexa si doamna Paula au avut unele mici conflicte. Alexa a fost deranjata de faptul ca doamna Paula a tipat la ea si a caracterizat-o ca fiind ” mata blanda care zgarie rau”.

In ceea ce priveste caracterizarea care i s-a facut, Alexa considera ca doamna Paula este de fapt “o mata blanda”, care “incearca sa para ceea ce nu este”.

Ce parere aveti de faptul ca Alexa a inceput sa vorbeasca despre nemultumirile pe care le are?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Alexa: “Doamna Paula incearca sa para ceea ce nu este””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    patricia Says:

    nu te simtii folosita esti cireasa dupa tort care dupa ce nu mai foloseste se arunca

  2. 15
    IOANA Says:

    ALEXA ARE MULT TUPEU FRATE, PE LANGA CA E DOAR DE UMPLUTURA PE LANGA VLAD MAI E SI OBRAZNICA…..CE PROSTUTA E!!!!!!!!!!!!

  3. 14
    gABRIELA Says:

    Diana erai vinata cind au intrat peste tine in baie ,iar Vali era rosu ca racul chiar daca nu prea se observa din cauza bronzului hahaaaa Vali draga erai dusssssssssssss

  4. 13
    gABRIELA Says:

    Iar despre cei 2 care au speriat vestul ,respectiv Laurentiu si ma sa …doamne fereste ne de analfabeti ca ei …Gabriela Cristea ..de ce nu le tai macaroana (lavariera) cind vorbesc odata cu telespectatorii sau cu cei din casa ??????????????
    Da, opinia generala este ca Gabriela favorizeaza dupa cum vrea si pe cine doreste ..!
    Si sa nu uit …pentru toata lumea inclusiv Gabriela ,nu se foloseste formula ¨spirit de gluma ¨ori e spirit ori e gluma dragii mei !!!!!!!!!!!!!!!!
    trec de la una alta …dar nu ma pot abtine sa nu spun din nou ca o persoana mai smechera si ipocrita ca Diana nu am intilnit in viata mea (am 60 de ani …multumesc la fel )..si proasta ,proasta ,proasta ……………………….rau

  5. 12
    gABRIELA Says:

    Am votat din greseala …Alexa este …de fapt nu este ..!
    nu se poate spune nimic de Alexa ,nici de rau nici de bine ,s a bagat acolo unde nu trebuia ..ea de fapt nu este in casa respectiva ,dar este de compatimit saraca pentru alegerea nepotrivita pe care a facut o …Alexa fugi cit mai departe de cei 2 !!

  6. 11
    Raluca Says:

    parerea mea este ca alexa este o prefacuta…si o nesimtita..aaaa!!si ar km trebui sa tak din gura..cred k nu-si da seama kt de penibila este

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free