Alexa: “Doamna Paula incearca sa para ceea ce nu este”


alexa 31Desi mult timp Alexa a fost o persoana mai tacuta si retrasa, ea s-a decis de aceasta data sa vorbeasca ori de cate ori o nemultumeste ceva.

Ea a declarat ca la inceput ii era frica sa vorbeasca, dar ca acum nu ii mai este.

In ultimul timp Alexa si doamna Paula au avut unele mici conflicte. Alexa a fost deranjata de faptul ca doamna Paula a tipat la ea si a caracterizat-o ca fiind ” mata blanda care zgarie rau”.

In ceea ce priveste caracterizarea care i s-a facut, Alexa considera ca doamna Paula este de fapt “o mata blanda”, care “incearca sa para ceea ce nu este”.

Ce parere aveti de faptul ca Alexa a inceput sa vorbeasca despre nemultumirile pe care le are?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Alexa: “Doamna Paula incearca sa para ceea ce nu este””

  1. 1
    Monica Says:

    Are perfeta dreptate Alexa. Stiti ceva: apele linistite sunt adanci, n+o credeti nici mutulica nici prostuta pe Alexa, a fost timida, dar e o fata educata, cu mult bun simt.
    D+na Paula ar face bine sa-si educe viitoarea nora.

  2. 2
    mona Says:

    sunt deacord cu alexa ca trebuie sa vorbeasca daca esti bun esti luat de prost

  3. 3
    cameluca Says:

    foarte bine alexa ca ai inceput sa spui si tu ce te supara. nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare.

  4. 4
    ileana Says:

    ce gasiti la ea fratilor,nu vedeti ce fata de barbat are?e cea mai urita din casa.valeeeeeeeeeeea,afara cu ea

  5. 5
    morwe Says:

    esti foarte falsa ca si lacri n cred deloc in voi

  6. 6
    no nameeee Says:

    ALEXA incearca sa para ceea ce nu este” ;)

  7. 7
    mirel;a Says:

    cat tupeu ai in u fato cum poti spune u ca doamna daniela e o mata blanda? nu ai pik de bun simt in u .tie ti se potrivesc perfect aceste cuvite…esti cu zece fete .stai linistita ka nu ramane vlad cu o urata ca u nu te uiti umpik in oglinda cum artati??/:)):):):):): esti cea mai urata din copetitiile toate… imi pare rau dar asa e. nu mai avea tupeul asta in u k te bat kand te prind. nu te mai lua de alina k e prea frumoasa si desteapta pe langa u!

  8. 8
    morwe Says:

    URATOOOO ESTI CULME NESIMTIRI ACUM TE-AI GASIT SI TU SA VB CE CAUTI ACOLO DC NU ESTI PREGATITA SA TE CASATORESTI LASA LOCUL ALTO9RA DUTE LA MAMICA DAR NU LA LACRI CA NU O SA DEA 2 BANI PE TINE DUPA CE IESITI DE ACOLO …UITATE IN OGLINDA

  9. 9
    ileana Says:

    ea si vlad se potrivesc de minune,asa cum am mai spus ea are fata de barbat si vlad e un fatalau.cred ca le-a gresit Dumnezeu s*xul

  10. 10
    lorena Says:

    Frumusetea unei persoane vine din interior , asa ca nu va mai legati de aspectul exterior al fetei ca ea nu are nici o vina ca s-a nascut asa …in ziua de astazi se pot face operatii estetice la gramada.Nu e suficient ca doi oameni sa se priveasca unul pe altul in “oglinda” asa cum spuneti , ci sa priveasca in aceeasi directie , adica sa aiba aceleasi conceptii de viata…Cu toate ca la inceput nu am fost de acord cu acest cuplu , cred ca nu suntem in masura sa-i judecam asa aspru .Iar prin faptul ca Alexa s-a razgandit in privinta casatoriei ,ce sa va spun ca a observat ca Vlad nu o iubeste cu adevarat .

  11. 11
    Raluca Says:

    parerea mea este ca alexa este o prefacuta…si o nesimtita..aaaa!!si ar km trebui sa tak din gura..cred k nu-si da seama kt de penibila este

  12. 12
    gABRIELA Says:

    Am votat din greseala …Alexa este …de fapt nu este ..!
    nu se poate spune nimic de Alexa ,nici de rau nici de bine ,s a bagat acolo unde nu trebuia ..ea de fapt nu este in casa respectiva ,dar este de compatimit saraca pentru alegerea nepotrivita pe care a facut o …Alexa fugi cit mai departe de cei 2 !!

  13. 13
    gABRIELA Says:

    Iar despre cei 2 care au speriat vestul ,respectiv Laurentiu si ma sa …doamne fereste ne de analfabeti ca ei …Gabriela Cristea ..de ce nu le tai macaroana (lavariera) cind vorbesc odata cu telespectatorii sau cu cei din casa ??????????????
    Da, opinia generala este ca Gabriela favorizeaza dupa cum vrea si pe cine doreste ..!
    Si sa nu uit …pentru toata lumea inclusiv Gabriela ,nu se foloseste formula ¨spirit de gluma ¨ori e spirit ori e gluma dragii mei !!!!!!!!!!!!!!!!
    trec de la una alta …dar nu ma pot abtine sa nu spun din nou ca o persoana mai smechera si ipocrita ca Diana nu am intilnit in viata mea (am 60 de ani …multumesc la fel )..si proasta ,proasta ,proasta ……………………….rau

  14. 14
    gABRIELA Says:

    Diana erai vinata cind au intrat peste tine in baie ,iar Vali era rosu ca racul chiar daca nu prea se observa din cauza bronzului hahaaaa Vali draga erai dusssssssssssss

  15. 15
    IOANA Says:

    ALEXA ARE MULT TUPEU FRATE, PE LANGA CA E DOAR DE UMPLUTURA PE LANGA VLAD MAI E SI OBRAZNICA…..CE PROSTUTA E!!!!!!!!!!!!

  16. 16
    patricia Says:

    nu te simtii folosita esti cireasa dupa tort care dupa ce nu mai foloseste se arunca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free