Ce strategii pune la cale Veronica?


Concurenta Veronica a avut de-a lungul timpului o evolutie oscilanta in competitia Nora pentru mama 4, mai precis ea s-a aliat cand cu cei pe care ii considera prieteni, cand cu ceilalti, fapt ce ne duce cu gandul ca ea ar putea avea o strategie bine pusa la punct.

In urma cu putin timp, Veronica impreuna cu alti 7 concurenti cereau cu disperare sa plece acasa, acum Veronica vrea sa formeze un cuplu cu Laurentiu. Oare si-a dorit cu adevarat plecarea din competitie?

Ce strategii credeti ca pune la cale Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

52 comentarii la “Ce strategii pune la cale Veronica?”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    darliana Says:

    vero e smechera si scolata

  2. 49
    ana Says:

    MINTEA VERONICAI NU O AU TOTI CONCURENTII LA UN LOC ESTE FOARTE DESTEAPTA IAR DACA TOTA LUMEA ZICE CA LE INFLUENTEZA PE CONCURENTE BRAVO EI E DESTEAPTA SA O TINA TOT ASA O IUBIM TOTI

  3. 48
    Monica Says:

    Indiferent ce strategii ar pune la cale aceasta fata, nu mai are credibilitatea pe care o avea la inceput. Sa faci crize de isterie ca un baiat iti face curte, asta chiar minciuna!! Poate ea l-a iubit, pe urma i-a fost rusine sa recunoasca, cum se explica atita ura, atita avalansa de vorbe urite !!
    Veronica, la virsta si caracterul ei nu de strategii are nevoie, nici de babele de la Cuca din cimitir, ci de un barbat bogat si batan. Gasiti asa ceva si pentru ea !

  4. 47
    DOINITA Says:

    AI DREPTATE ANCA DIN CAUZA ASTA NU S-AU FACUT ELIMINARI VINERI PTR. CA SIGUR NU A FOST PROTEJATA VERO-TERO LA INCEPUT DE CE NE-AU ARATAT SITUATI VOTURILOR SI PE URMA GATA ALTADATA CAND NU SE FACEAU ELIMINARI NICI NU NE ARATAU SITUATIA VOTURILR ACUM AU FACUT PE DRACU IN PATRU SA-I DEIE NISTE BANI LUI VERO-TERO(PTR. CA ARE CEI MAI MULTI) IN CAZUL CA VA IESII CEEA CE NU CRED CA VOR FACE CEI DIN STAF

  5. 46
    anca Says:

    Am spus si ma repet VERMONELA este “protejata” emisiunii celor de la Kanal D, se vede cu ochiul liber, insa ne cred naivi pe noi privitorii, faceti in asa fel incat sa o scoateti pe locul 2 la nora saptamanii, numai sa nu fie eliminata.

  6. 45
    ana Says:

    eu m-as bucura sa ajunga veronica in finala si sa iasa si nora saptamani ca sa le dea peste nas la lacramioara si vlad care se cred mari in parcare dar parcarea e goala.ma bucur ca veronica le face zile “fripte”la vlad si lacramioara.asta merita.legat de strategie asta e “ce sa faci daca vero e mai desteapta ca toti”

  7. 44
    nutyka Says:

    Se pare ca de putin timp Veronica s-a mai cumintit asteapta momentul sa demonstreze ca a fost nedreptatita. Parerea mea este ca asa ceva nu se v-a mai intampla ,dupa tot ce am vazut nu mai are credibilitate.

  8. 43
    ioana Says:

    Subscriu la afirmatiile Danei. In fond, Georgiana este un copil bun, cu bun simt si mai isteata decat Cristina care se crede super. Am urmarit intr-o noapte,cred marti/miercuri. Atata a sarit pe un fotoliu ca m-am minunat de infantilismul ei. Oare acasa tot asa sare? Sau e vorba de pofta de sex si pe care nu o poate pune in practica? Copilasul de Lucian ar trebui sa gandeasca, asta-i pregatita pentru casatorie?
    Ne e jena sa o spunem, insa tot ce se intampla acum este ca ii mananca…..cum spune un proverb.

  9. 42
    ally Says:

    nu va pune nimeni sa va uitati la npm dak va dauneaza atat…va plangeti atata…pai unii se plang de comportamentul veronicai…unii de cel al lacramioarei,unii d…pai atunci nu cred ca ar mai fi nici un concurent in casa…nu va uitati dak nu va convine…sh punct…

  10. 41
    dana Says:

    sa plece veronica ! nu se poate sa fie tinuta in casa cu asa comportament fata de o mama, si de diana care e frumoasa …trebuia sa fie lasati cei din tabara rosie sa plece acasa , de aici se intelege ca vermonela este favorizata, ptr. ca le face jocul celor de la kanal d ! o manipulatoare , care se crede desteapta , dar se vede treaba ca acum s-a incurcat in propriile strategii si si-a dat seama ca a cam picat de fraiera…nu o mai votati !!! nu merita. iar cristina chiar si-a meritat descrierea facuta de tatal dianei vineri seara, super tare , nu-i mai ajunge fondul de ten sa-si astupe bubele de pe fata , iar alina ar fi bine sa doarma in continuare, si giorgiana sa hiberneze si ea alaturi de ursul frama si mama ursoaica daniela…a , si nimeni nu a sesizat ca simona a fost facuta tiganca de cele din tabara rosie ???nu direct , ci prin gesturi, de catre cristina si giorgiana…sa fie descalificate pentru RASISM, doamna gabriela , nu se cer explicatii ptr. asa ceva ? e foarte grav ce se intampla , dar nu le spuneti nimic , iar or sa spuna ca ” a fost o gluma “ele nu dau explicatii , dar la diana , sau lacramioara insistati mereu sa-si argumenteze afirmatiile , dar veronica cand spune ca nu comenteaza , nu ziceti nimic , treceti mai departe…nu-i orect !!!….foarte urat .

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free