Ce strategii pune la cale Veronica?


Concurenta Veronica a avut de-a lungul timpului o evolutie oscilanta in competitia Nora pentru mama 4, mai precis ea s-a aliat cand cu cei pe care ii considera prieteni, cand cu ceilalti, fapt ce ne duce cu gandul ca ea ar putea avea o strategie bine pusa la punct.

In urma cu putin timp, Veronica impreuna cu alti 7 concurenti cereau cu disperare sa plece acasa, acum Veronica vrea sa formeze un cuplu cu Laurentiu. Oare si-a dorit cu adevarat plecarea din competitie?

Ce strategii credeti ca pune la cale Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

52 comentarii la “Ce strategii pune la cale Veronica?”

  1. 1
    manole victor Says:

    draga da lasati mai moale cu papagalul ca omorati saraca femei

  2. 2
    manole victor Says:

    ascultatima pe mine
    ca o omorati cu zile
    si tu veronica lasa mai mult de la tine

  3. 3
    manole victor Says:

    si ca veni vorba despre nora pt mama la 22 de ani o sa intru si io co mama in competitie

  4. 4
    medeea Says:

    e o strategie de a Veronicai formarea unui cuplu cu Laurentiu..este parsiva ,sireata .m-a uimit cat a putut fi de perversa cu dna Lacramioara..se foloseste de laurentiu,nu are nici un sentiment pt el…o face pt ca vlad are un cuplu cu alexa si pt ca vrea sa ajunga in finala si sa beneficieze de excursia in Antalya..cat de de prefacuta e..

  5. 5
    florin-spania Says:

    in loc sa o dea afara conducerea acestei emisiuni pe aceasta taranca proasta, fudula, parsiva si jegoasa care este veronica o mai baga in concurs si pe adriana cu maimutoiul ala de laurentiu pentru a ne arata o babaciune care umbla numai cu cracii goi prin casa de zici ca ea a venit la maritat. veronica du-te nene pe centura ca acolo e locul tau amarato si prapadito care esti si lasa aceasta emisiune cu concurentii ei in pace. aici esti la un concurs televizat nu cu vacile la tine la tara pe islaz. vai de steaua ta prostanaco

  6. 6
    mariao ardeleanca Says:

    nu vedeti c aci are 10 fete ,pt mine e egall 000000 ,nu se m ai dea asa mare ca e dezastru,nu m ai ridece vocea la cei pe care nu i simpatizeaza ,e a si cristina si alina sint cele m ai nesuferite chiar nu se vad ce obraznice sint.si nu v a mai luati de cei care se impaca bn ,s a v a fie rusine.

  7. 7
    maria Says:

    auziti mah oameni buni d und stiti voi dak vero are sau nu sentimente doar nu sati in sufletu ei sa vedeti!!mai vedetiva d problemele voastre nu mai atat critikati..

  8. 8
    nutyka Says:

    SPER CA LAURENTIU SA NU INTRE IN JOCUL VERONICAI . AR FI VICTIMA SIGURA, IAR MAMA SA AR AVEA MULTE DE INDURAT.LA INTREBAREA DACA SI-A DORIT CU ADEVARAT SA IASA DIN CASA ,PAREREA MEA ESTE CA A VRUT SA O PROVOACE PE LACRAMIOARA ,SA LE PUNA INTR-O LUMINA PROASTA PE CELELATE GASCULITE .

  9. 9
    DOINITA Says:

    SA INTRE IN FINALA RUSINE KANALD CA NU ATI DAT-O AFARA DE CAND A SARIT GARDUL

  10. 10
    mariao ardeleanca Says:

    auzi maria tu chiar nu vezi ce bajocoritoare sint ,sau ti cu ele si asa clanul celor rosi si nimeni pt mine egalllooooooooooooooooooooooooo

  11. 11
    maria Says:

    Veronica are o stategie care nu pre ia iesit in ultimul timp. Chiar ea sa dat uneori de gol printre cuvinte . La incepu a spus ca-i place de Vlad, apoi a facut cu dna Lacramioara un intrg circ dupa care s-a potolit dandu- si seama ca si-a facut de la inceputul concursului o imagine proasta. A periat-o pe dna Lacramioara un timpcu gandul ca doar, doar se v-a intoarce Vlad la ea. E adevarat ca si Vlad a avut o atitudine care i-a dat de gandit.Aduceti-va aminte cand Veronica ii spunea ,,sub forma de gluma” spune ea dnei Lacramioara sa se pregateascade nunta, si alte perieli la adresa Lacramioarei. Dupa ce s-a certat cu Vlad dna Lacramioara a incercat sa o apere iar cand a vazut ca se intrece cu gluma s-a dat de patea lui Vlad ca doar e copilul ei si e normal sa-i ia apararea. Continuind cu strategia Veronicai, asperat sa spere la un cuplu cu Vlad pana in clipa in care Vlad ia dat flori si a spus ca face un cuplu cu alta fata.Atunci i-au muri toate sperantele si a trecut la rautati esite din comun care cred ca nu-i fac o reputatie mai buna nici in viata de dincolo de casa nora pt mama. Totusi daca dragoste nu e atunci banii conteaza mai mult decat dragostea, princeea ce urmeaza incercarea de a face un cuplu cu Laurentiu. Oricum pentru toti concurentii banii sunt mai presus de cuplu asta e sigur,dar daca se nimereste sa fie si dragoste atunci totul e pefect.

  12. 12
    maria Says:

    Si pana la urma strategia Veronicai in acest concurs sunt banii incercand sa faca un cuplu langa o persoana agreabila ei.

  13. 13
    micuta Says:

    Imi pare rau,
    dar Veronica este un concurent puternic care este folosit de emisiune asa cum s-a intamplat in fiecare editie
    se vede ca este personajul care trebuie sa bage intrigi si care este protejat
    ca tacit comportamentul Veronicai este acceptat de emisune inclusiv de Gabriela

  14. 14
    vali Says:

    pacat ca nu a iesit gunoiu din casa…sunt dezamagita…ma gandeam sa intr si eu cu fimiu,dar………….nici mamasa nu a putut vb cu jigodia,eu mas cere cu insistenta acasa…nu are ce cauta in concurs.,,,,,DEZGUSTATOR!

  15. 15
    maria Says:

    mai bine si-ar vedea fiecare de vb dar e ceva ce nu inteleg PE CE CRITERI INTRODUCE EMISIUNEA ANUMITE PERSOANE CUM E ALEXA? Acesta chestiune ar trebui sa o stim si noi telespectatori. Astept un rsp pe net sau in emisiuni din partea conduceri daca nu o sa actionez impotriva unor nereguli pe care le-am sesizat…vb fffff serios

  16. 16
    anda deltov Says:

    Maria pozitia 7, stai pe locul tau si nu ne mai da sfaturi, intri pe toate blogurile o ridici in slavi pe Veronica si vorbesti jignitor la adresa Dianei. De aceea-ti place veronica ca esti 7 fete ca si ea, te urmaresc demult sa stii. Sa-ti fie rusine pt. comportament.

  17. 17
    Cristynne Says:

    Veronica este o scorpie;are o strategie,o scoala a vietii,rar intalnita la una de varsta ei! Urat din partea ei cum s-a comportat cu Lacranioara ,si-a facut-o dusman,apoi prietena pentru a se razbuna mai mult ,dar nu i-a iesit jocul,deoarece doamna si-a dat seama de felul ei de a fi si nu i l-a facut….! Asta o inerveaza si o isterizeaza pe Vero la culme!Ce sa-i faci? nu i-a oesit pasienta! Cand cineva se auto caracterizeaza asa cum o face ea sunt mari indoieli si semne de intrebare!?:P

  18. 18
    Cristynne Says:

    O cred prea isteata pe Adriana ca sa-l lase pe fiu-su carne de tun…!Vero este prea parsiva si scopul ei va fi excursia si chiar si banii din concurs!

  19. 19
    Cristynne Says:

    Ea nu iubeste pe nimeni ci numai pe ea si interesele ei;ce lacrimi,la discutia cu mami? teatru! Cuca,care Cuca oare,cea de la Galati…pai acolo sunt numai batrani ramasi si ce stiu ei despre NPM?….

  20. 20
    Cristynne Says:

    Noi dorim sa aflam felul cum este vazuta,apreciata de tineri si nu de niste batrani ai satului cu care mama s-a intalnit la cimitir…?! Doamne ce ignoranta! :P

  21. 21
    Cristynne Says:

    Si mama,ca si fiica,vor sa ne demonstreze ca es este atat de mult iubita de toti si ca este cu totul alt om…dar s-a dovedit ce poate si cine este! O rautate,o scorpie,vipera,scuzati,dar asta e! Nu am intalnit asa ceva! Se compara ea cu Diana? Din acest motiv o si acuza,jigneste,maimutareste si nu o suporta, fiindca nu este ca ea!

  22. 22
    Cristynne Says:

    Da este manipulatoare! are aceasta putere de care este foarte nmandra si sigura pe ea! ii creeaza o satisfactie sa -i vada pe cei din jur cum sunt umiliti si tarati in mocirla de catre ea si gasca ei! Urat!

  23. 23
    anda deltov Says:

    Nu cred ca Veronica are strategiile facute ci mai degraba kanalistii. Ea joaca un rol si face totul ca in timpul unui examen, probabil ca trebuie sa convinga ca poate fi o buna actrita i s-a promis vreun rol probabil . De aceea nu cred in voturile pe care le afiseaza kanalistii si linistea moderatoarei. Daca-mi amintesc cum s-a procedat cu Bogdan si Elena si ce comportament a avut Gaby in acea perioada acum imi este clar ca se joaca o piesa de teatru. Nu e ceva laudabil, ar trebui sa tina cont ca se uita si copii si adolescenti la aceasta emisiune, nu numai tineri si maturi :roll:

  24. 24
    andrada Says:

    “fara strop de intelepciune , celelalte virtuti ramin nefolositoare” Xenofon= cam asta este Veronica.Ea nu are nici o strategie este doar bolnava psihic foarte rau si are mare nevoie de un psihiatru foarte bun.Trebuie tratata de urgenta pina nu face vreo prostie si mai mare in casa care sa ne taie cheful de a mai viziona acest circ.

  25. 25
    miki Says:

    nu mai are rost sa stea in casa veronica nu a fost favorita mea dar acum e una dintre favoritele mele concursul e castigat pe restu ii tineti acolo de umplutura sa mearga concursul mai departe cu cearta si scandal asa e reting mai mare ce sa faca ….prostii se uita

  26. 26
    helene wagner Says:

    strategia Veronicai este sa aduca pe Vlad si d.na Lacramiara la limita suportabilitatii,sa cedeze provocarilor acesteia astfel incat acestia sa fie descalificati la fel cum a facut cu Bogdn si Elena.Probabil a cedat ea in momentul in care speranta ei ca Vlad va fi descalificat in urma incidentului cu perna,nu s-a indeplinit…acolo a clacat ea si tocmai de aceea si-a dat arama pe fata,si-a ridicat poalele in cap si a scos tot ce tinea in ea demult…vorbe vulgare si comportam de mahala…….nici o clipa nu si-a dorit sa pleca dar a incercat o cacialma……….pacat ca a inceput sa fie forte previzibila.dar nu va pleca din casa decat la sfarsit ca stoiti cum e,de dr*cu poti scapa dar de dansa BA

  27. 27
    li Says:

    cea mai perversa concurenta si mai mahalagioaica se vede proasta educatie ;dar cine sa i-o dea ?mamica menajera din Italia? RUSINE>>>

  28. 28
    DOINITA Says:

    ai dreptare anda deltov l-a cate a facut VERO-TERO de mult trebuia data afara dar se vede de la o posta ca tot staful tine cu ea chiar si GABRIELA

  29. 29
    madalina Says:

    EU NUSH DC O MAI TINETI PE FATA ASTA .DC NU O DESCALIFICATI?

  30. 30
    cameluca Says:

    veronica zice ca este prima data cand foloseste asemenea cuvinte jignitoare, ca nu fac parte din vocabularul ei.daca era asa, oricat ar fi fost de “provocata” cum zice ea, n-ar fi folosit acele cuvinte .putea sa dea dovada de buna crestere, sa=si exprime nemultumirile printr-un limbaj decent, nu ca la usa cortului.

  31. 31
    cama Says:

    nu anteleg de ce canal d nu a luat nici atitudine si nici un fel de penalizare impotriva acestor fete?nu este omenesc ,normal si corect ce fac cu dna lacramioara si cu diana?veronica:perfida ,parsiva si perversa dar f versata,cristina la fel dar mai are mult de anvatat ,e mica inca.alina se mai trezeste din cand in cand an emisiuni cu cate o prostie iar giorgiana si daniela insipide rau.diana si simona sunt okeste inadmisibil ce se antampla acolo,nimeni nu are dreptul sa fac ce fac cele 2(vero-cristina)se jigneste,se ironizeaza,se rade,se fac mistouri,efectiv asi bat joc de dna lacramioara,diana si simona.de ce canal d le permiteti orice acestor 2 individe?de ce nu aplanati ce se antampla acolo?de ce insistati sa le tineti acolo?de ce le favorizati?avem dreptul sa stim sau nu?
    gabriela esti partinitoare,chiar si pe tine te ironizeaza,daca nu ai reacti si lasi totul sa continuee tind sa cred ca e totul fals,an concluzie lipsa de respect fata de telespectatori,este circ fara bani si teatru ieftin,noi nu suntem obligati sa asistam la asa ceva si fetele de acolo (dna lacramioara ,diana,simona,vlad)sa traiasa an aceea tensiune si supuse la o asemenea tratatie din partea celor din “tabara rosie”care lasa mult de dorit mai ales psihic.nu mai suport sa ai vad zilnic:”tabara rosie”,an mod special veronica si cristina,vrem luate masuri urgent.

  32. 32
    ana Says:

    veronica mare c…a ce pervesa in viata mea nu am vazut asemenea specie de om, sa-i fereasca dumnezeu pe cei care o vor intalni in viata pe fatuca asta, atata rautate nu am vazut niciodata rusine cica e educata la milano, nu se vede,nu inteleg de ce cei de la emisiune nu iau masuri impotriva celor care fac jigniri si ironii?

  33. 33
    MONA Says:

    Mare påcat faptul cå nu a iesit din caså Veronica. Påcat de cei care ii dau voturi så råmânå, isi stricå numai banii. OAMENI BUNI! bågati-vå mintile in cap si nu mai votati aceastå persoanå. Este rusinea societåtii noastre. Mai bine ar pleca si ea si Cristina. Biata de ea acum stie doar sa ironizeze.Nu se uitå la ea cum aratå si mai ales cum o copiazå pe Veronica si la mutrepe pe care le face dar si la comportament.

  34. 34
    maria Says:

    nu tin k nimeni dar voi nu santeti acolo sa stiti k simpt ele..la tv toate pot fi orkm..da in relaitate nu stim k sunt…stersul este prea mare si bani ant in jok..deci e logik

  35. 35
    korina Says:

    afaraaaaaaaaaaaaaa veronica .nu mai votati aceasta femeie .e foarte rea si ffff prost educata bafta diana !!! esti nr. 1 tineo tot asa !!!

  36. 36
    lau Says:

    de unde stiti voi cum e veronica in realitate? poate ca daca nu ati fi tot cu gura pe ea ar deveni mai buna da lasatio va rog inpace ca are si ea planurile ei

  37. 37
    simona Says:

    Nu imi pot explica cum de cei de la kanal d nu au luat masuri impotriva Cristinei si a Veronicai.Cum pot permite ca o alta persoana si ma refer in primul rand la Diana si apoi la Lacramioara sa fie atat de batjocorita.Ce sa deducem de aici ca cele doua sunt favorizate?Nu se poate sa aduci asemenea insulte si calomnii la adresa unei persoane,si sa nu fii sanctionat.Daca acest lucru se intampla afara,atunci aveai posiblitatea sa te adresezi politiei,parcheltului si instantei pentru ca s-a savarsit o infractiune.In schimb,in interiorul acelei case se pare ca totul este permis.

  38. 38
    anca Says:

    Veronica (VERMONELA) este fiinta care se crede cea mai abila, iar cei din jur , mai exact tabara rosie chiar sunt convinsi , fapt ptr. care se si lasa condusi precum oile la stana. Acum a realizat VERMONELA ca a picat prost faza cu razboiul psihologic si in disperarea ei de bani si afirmare , incearca varianta cu ignoranta, no comment, voce scazuta, dar ptr. ca are probleme cu “circuitele” o da in bara destul de des, dar mai bine am afla ce interes are postul KANAL D fata de VERMONELA?

  39. 39
    RALUCA Says:

    Veronica nu mai are nicio strategie. A jucat bine pana s-a despartit de Lacramioara, insa a vazut ca finalul nu mai este cel dorit si si-a dat seama ca s-a dus totul. Pacat ca prin jocul ei a scoao in fata pe Lacramioara, si dupa cum se vede Lacramioara va castiga. Pacat , aceasta persoana chiar nu7 merita.

  40. 40
    iuli Says:

    a scolit-o pe cristina…ea sta putin in umbra, construieste alta tavtica si in acest timp “catelusele”scolite de ea ii tin locul

  41. 41
    dana Says:

    sa plece veronica ! nu se poate sa fie tinuta in casa cu asa comportament fata de o mama, si de diana care e frumoasa …trebuia sa fie lasati cei din tabara rosie sa plece acasa , de aici se intelege ca vermonela este favorizata, ptr. ca le face jocul celor de la kanal d ! o manipulatoare , care se crede desteapta , dar se vede treaba ca acum s-a incurcat in propriile strategii si si-a dat seama ca a cam picat de fraiera…nu o mai votati !!! nu merita. iar cristina chiar si-a meritat descrierea facuta de tatal dianei vineri seara, super tare , nu-i mai ajunge fondul de ten sa-si astupe bubele de pe fata , iar alina ar fi bine sa doarma in continuare, si giorgiana sa hiberneze si ea alaturi de ursul frama si mama ursoaica daniela…a , si nimeni nu a sesizat ca simona a fost facuta tiganca de cele din tabara rosie ???nu direct , ci prin gesturi, de catre cristina si giorgiana…sa fie descalificate pentru RASISM, doamna gabriela , nu se cer explicatii ptr. asa ceva ? e foarte grav ce se intampla , dar nu le spuneti nimic , iar or sa spuna ca ” a fost o gluma “ele nu dau explicatii , dar la diana , sau lacramioara insistati mereu sa-si argumenteze afirmatiile , dar veronica cand spune ca nu comenteaza , nu ziceti nimic , treceti mai departe…nu-i orect !!!….foarte urat .

  42. 42
    ally Says:

    nu va pune nimeni sa va uitati la npm dak va dauneaza atat…va plangeti atata…pai unii se plang de comportamentul veronicai…unii de cel al lacramioarei,unii d…pai atunci nu cred ca ar mai fi nici un concurent in casa…nu va uitati dak nu va convine…sh punct…

  43. 43
    ioana Says:

    Subscriu la afirmatiile Danei. In fond, Georgiana este un copil bun, cu bun simt si mai isteata decat Cristina care se crede super. Am urmarit intr-o noapte,cred marti/miercuri. Atata a sarit pe un fotoliu ca m-am minunat de infantilismul ei. Oare acasa tot asa sare? Sau e vorba de pofta de sex si pe care nu o poate pune in practica? Copilasul de Lucian ar trebui sa gandeasca, asta-i pregatita pentru casatorie?
    Ne e jena sa o spunem, insa tot ce se intampla acum este ca ii mananca…..cum spune un proverb.

  44. 44
    nutyka Says:

    Se pare ca de putin timp Veronica s-a mai cumintit asteapta momentul sa demonstreze ca a fost nedreptatita. Parerea mea este ca asa ceva nu se v-a mai intampla ,dupa tot ce am vazut nu mai are credibilitate.

  45. 45
    ana Says:

    eu m-as bucura sa ajunga veronica in finala si sa iasa si nora saptamani ca sa le dea peste nas la lacramioara si vlad care se cred mari in parcare dar parcarea e goala.ma bucur ca veronica le face zile “fripte”la vlad si lacramioara.asta merita.legat de strategie asta e “ce sa faci daca vero e mai desteapta ca toti”

  46. 46
    anca Says:

    Am spus si ma repet VERMONELA este “protejata” emisiunii celor de la Kanal D, se vede cu ochiul liber, insa ne cred naivi pe noi privitorii, faceti in asa fel incat sa o scoateti pe locul 2 la nora saptamanii, numai sa nu fie eliminata.

  47. 47
    DOINITA Says:

    AI DREPTATE ANCA DIN CAUZA ASTA NU S-AU FACUT ELIMINARI VINERI PTR. CA SIGUR NU A FOST PROTEJATA VERO-TERO LA INCEPUT DE CE NE-AU ARATAT SITUATI VOTURILOR SI PE URMA GATA ALTADATA CAND NU SE FACEAU ELIMINARI NICI NU NE ARATAU SITUATIA VOTURILR ACUM AU FACUT PE DRACU IN PATRU SA-I DEIE NISTE BANI LUI VERO-TERO(PTR. CA ARE CEI MAI MULTI) IN CAZUL CA VA IESII CEEA CE NU CRED CA VOR FACE CEI DIN STAF

  48. 48
    Monica Says:

    Indiferent ce strategii ar pune la cale aceasta fata, nu mai are credibilitatea pe care o avea la inceput. Sa faci crize de isterie ca un baiat iti face curte, asta chiar minciuna!! Poate ea l-a iubit, pe urma i-a fost rusine sa recunoasca, cum se explica atita ura, atita avalansa de vorbe urite !!
    Veronica, la virsta si caracterul ei nu de strategii are nevoie, nici de babele de la Cuca din cimitir, ci de un barbat bogat si batan. Gasiti asa ceva si pentru ea !

  49. 49
    ana Says:

    MINTEA VERONICAI NU O AU TOTI CONCURENTII LA UN LOC ESTE FOARTE DESTEAPTA IAR DACA TOTA LUMEA ZICE CA LE INFLUENTEZA PE CONCURENTE BRAVO EI E DESTEAPTA SA O TINA TOT ASA O IUBIM TOTI

  50. 50
    darliana Says:

    vero e smechera si scolata

  51. 51
    costela Says:

    BAI LA URMA URMEI AR MERGE ACEST CUPLU VERO TERO CU LAUR BALAUR TARANUL IMPREUNA CU ADRIANA MAIMUTICA.SUPER TARE CUPLUL.VERO AR FI TREBUIT DESCALIFICATA DAR SE VEDE CA ESTE PROTEJATA DE CEI DIN STAF CLAR

  52. 52
    adelinutza Says:

    veronica preferat mea tino tot asa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free