Ce strategii pune la cale Veronica?


Concurenta Veronica a avut de-a lungul timpului o evolutie oscilanta in competitia Nora pentru mama 4, mai precis ea s-a aliat cand cu cei pe care ii considera prieteni, cand cu ceilalti, fapt ce ne duce cu gandul ca ea ar putea avea o strategie bine pusa la punct.

In urma cu putin timp, Veronica impreuna cu alti 7 concurenti cereau cu disperare sa plece acasa, acum Veronica vrea sa formeze un cuplu cu Laurentiu. Oare si-a dorit cu adevarat plecarea din competitie?

Ce strategii credeti ca pune la cale Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

52 comentarii la “Ce strategii pune la cale Veronica?”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Cristynne Says:

    Noi dorim sa aflam felul cum este vazuta,apreciata de tineri si nu de niste batrani ai satului cu care mama s-a intalnit la cimitir…?! Doamne ce ignoranta! :P

  2. 19
    Cristynne Says:

    Ea nu iubeste pe nimeni ci numai pe ea si interesele ei;ce lacrimi,la discutia cu mami? teatru! Cuca,care Cuca oare,cea de la Galati…pai acolo sunt numai batrani ramasi si ce stiu ei despre NPM?….

  3. 18
    Cristynne Says:

    O cred prea isteata pe Adriana ca sa-l lase pe fiu-su carne de tun…!Vero este prea parsiva si scopul ei va fi excursia si chiar si banii din concurs!

  4. 17
    Cristynne Says:

    Veronica este o scorpie;are o strategie,o scoala a vietii,rar intalnita la una de varsta ei! Urat din partea ei cum s-a comportat cu Lacranioara ,si-a facut-o dusman,apoi prietena pentru a se razbuna mai mult ,dar nu i-a iesit jocul,deoarece doamna si-a dat seama de felul ei de a fi si nu i l-a facut….! Asta o inerveaza si o isterizeaza pe Vero la culme!Ce sa-i faci? nu i-a oesit pasienta! Cand cineva se auto caracterizeaza asa cum o face ea sunt mari indoieli si semne de intrebare!?:P

  5. 16
    anda deltov Says:

    Maria pozitia 7, stai pe locul tau si nu ne mai da sfaturi, intri pe toate blogurile o ridici in slavi pe Veronica si vorbesti jignitor la adresa Dianei. De aceea-ti place veronica ca esti 7 fete ca si ea, te urmaresc demult sa stii. Sa-ti fie rusine pt. comportament.

  6. 15
    maria Says:

    mai bine si-ar vedea fiecare de vb dar e ceva ce nu inteleg PE CE CRITERI INTRODUCE EMISIUNEA ANUMITE PERSOANE CUM E ALEXA? Acesta chestiune ar trebui sa o stim si noi telespectatori. Astept un rsp pe net sau in emisiuni din partea conduceri daca nu o sa actionez impotriva unor nereguli pe care le-am sesizat…vb fffff serios

  7. 14
    vali Says:

    pacat ca nu a iesit gunoiu din casa…sunt dezamagita…ma gandeam sa intr si eu cu fimiu,dar………….nici mamasa nu a putut vb cu jigodia,eu mas cere cu insistenta acasa…nu are ce cauta in concurs.,,,,,DEZGUSTATOR!

  8. 13
    micuta Says:

    Imi pare rau,
    dar Veronica este un concurent puternic care este folosit de emisiune asa cum s-a intamplat in fiecare editie
    se vede ca este personajul care trebuie sa bage intrigi si care este protejat
    ca tacit comportamentul Veronicai este acceptat de emisune inclusiv de Gabriela

  9. 12
    maria Says:

    Si pana la urma strategia Veronicai in acest concurs sunt banii incercand sa faca un cuplu langa o persoana agreabila ei.

  10. 11
    maria Says:

    Veronica are o stategie care nu pre ia iesit in ultimul timp. Chiar ea sa dat uneori de gol printre cuvinte . La incepu a spus ca-i place de Vlad, apoi a facut cu dna Lacramioara un intrg circ dupa care s-a potolit dandu- si seama ca si-a facut de la inceputul concursului o imagine proasta. A periat-o pe dna Lacramioara un timpcu gandul ca doar, doar se v-a intoarce Vlad la ea. E adevarat ca si Vlad a avut o atitudine care i-a dat de gandit.Aduceti-va aminte cand Veronica ii spunea ,,sub forma de gluma” spune ea dnei Lacramioara sa se pregateascade nunta, si alte perieli la adresa Lacramioarei. Dupa ce s-a certat cu Vlad dna Lacramioara a incercat sa o apere iar cand a vazut ca se intrece cu gluma s-a dat de patea lui Vlad ca doar e copilul ei si e normal sa-i ia apararea. Continuind cu strategia Veronicai, asperat sa spere la un cuplu cu Vlad pana in clipa in care Vlad ia dat flori si a spus ca face un cuplu cu alta fata.Atunci i-au muri toate sperantele si a trecut la rautati esite din comun care cred ca nu-i fac o reputatie mai buna nici in viata de dincolo de casa nora pt mama. Totusi daca dragoste nu e atunci banii conteaza mai mult decat dragostea, princeea ce urmeaza incercarea de a face un cuplu cu Laurentiu. Oricum pentru toti concurentii banii sunt mai presus de cuplu asta e sigur,dar daca se nimereste sa fie si dragoste atunci totul e pefect.

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free