Ce strategii pune la cale Veronica?


Concurenta Veronica a avut de-a lungul timpului o evolutie oscilanta in competitia Nora pentru mama 4, mai precis ea s-a aliat cand cu cei pe care ii considera prieteni, cand cu ceilalti, fapt ce ne duce cu gandul ca ea ar putea avea o strategie bine pusa la punct.

In urma cu putin timp, Veronica impreuna cu alti 7 concurenti cereau cu disperare sa plece acasa, acum Veronica vrea sa formeze un cuplu cu Laurentiu. Oare si-a dorit cu adevarat plecarea din competitie?

Ce strategii credeti ca pune la cale Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

52 comentarii la “Ce strategii pune la cale Veronica?”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    mariao ardeleanca Says:

    auzi maria tu chiar nu vezi ce bajocoritoare sint ,sau ti cu ele si asa clanul celor rosi si nimeni pt mine egalllooooooooooooooooooooooooo

  2. 9
    DOINITA Says:

    SA INTRE IN FINALA RUSINE KANALD CA NU ATI DAT-O AFARA DE CAND A SARIT GARDUL

  3. 8
    nutyka Says:

    SPER CA LAURENTIU SA NU INTRE IN JOCUL VERONICAI . AR FI VICTIMA SIGURA, IAR MAMA SA AR AVEA MULTE DE INDURAT.LA INTREBAREA DACA SI-A DORIT CU ADEVARAT SA IASA DIN CASA ,PAREREA MEA ESTE CA A VRUT SA O PROVOACE PE LACRAMIOARA ,SA LE PUNA INTR-O LUMINA PROASTA PE CELELATE GASCULITE .

  4. 7
    maria Says:

    auziti mah oameni buni d und stiti voi dak vero are sau nu sentimente doar nu sati in sufletu ei sa vedeti!!mai vedetiva d problemele voastre nu mai atat critikati..

  5. 6
    mariao ardeleanca Says:

    nu vedeti c aci are 10 fete ,pt mine e egall 000000 ,nu se m ai dea asa mare ca e dezastru,nu m ai ridece vocea la cei pe care nu i simpatizeaza ,e a si cristina si alina sint cele m ai nesuferite chiar nu se vad ce obraznice sint.si nu v a mai luati de cei care se impaca bn ,s a v a fie rusine.

  6. 5
    florin-spania Says:

    in loc sa o dea afara conducerea acestei emisiuni pe aceasta taranca proasta, fudula, parsiva si jegoasa care este veronica o mai baga in concurs si pe adriana cu maimutoiul ala de laurentiu pentru a ne arata o babaciune care umbla numai cu cracii goi prin casa de zici ca ea a venit la maritat. veronica du-te nene pe centura ca acolo e locul tau amarato si prapadito care esti si lasa aceasta emisiune cu concurentii ei in pace. aici esti la un concurs televizat nu cu vacile la tine la tara pe islaz. vai de steaua ta prostanaco

  7. 4
    medeea Says:

    e o strategie de a Veronicai formarea unui cuplu cu Laurentiu..este parsiva ,sireata .m-a uimit cat a putut fi de perversa cu dna Lacramioara..se foloseste de laurentiu,nu are nici un sentiment pt el…o face pt ca vlad are un cuplu cu alexa si pt ca vrea sa ajunga in finala si sa beneficieze de excursia in Antalya..cat de de prefacuta e..

  8. 3
    manole victor Says:

    si ca veni vorba despre nora pt mama la 22 de ani o sa intru si io co mama in competitie

  9. 2
    manole victor Says:

    ascultatima pe mine
    ca o omorati cu zile
    si tu veronica lasa mai mult de la tine

  10. 1
    manole victor Says:

    draga da lasati mai moale cu papagalul ca omorati saraca femei

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free