Ce strategii pune la cale Veronica?


Concurenta Veronica a avut de-a lungul timpului o evolutie oscilanta in competitia Nora pentru mama 4, mai precis ea s-a aliat cand cu cei pe care ii considera prieteni, cand cu ceilalti, fapt ce ne duce cu gandul ca ea ar putea avea o strategie bine pusa la punct.

In urma cu putin timp, Veronica impreuna cu alti 7 concurenti cereau cu disperare sa plece acasa, acum Veronica vrea sa formeze un cuplu cu Laurentiu. Oare si-a dorit cu adevarat plecarea din competitie?

Ce strategii credeti ca pune la cale Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

52 comentarii la “Ce strategii pune la cale Veronica?”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    cameluca Says:

    veronica zice ca este prima data cand foloseste asemenea cuvinte jignitoare, ca nu fac parte din vocabularul ei.daca era asa, oricat ar fi fost de “provocata” cum zice ea, n-ar fi folosit acele cuvinte .putea sa dea dovada de buna crestere, sa=si exprime nemultumirile printr-un limbaj decent, nu ca la usa cortului.

  2. 29
    madalina Says:

    EU NUSH DC O MAI TINETI PE FATA ASTA .DC NU O DESCALIFICATI?

  3. 28
    DOINITA Says:

    ai dreptare anda deltov l-a cate a facut VERO-TERO de mult trebuia data afara dar se vede de la o posta ca tot staful tine cu ea chiar si GABRIELA

  4. 27
    li Says:

    cea mai perversa concurenta si mai mahalagioaica se vede proasta educatie ;dar cine sa i-o dea ?mamica menajera din Italia? RUSINE>>>

  5. 26
    helene wagner Says:

    strategia Veronicai este sa aduca pe Vlad si d.na Lacramiara la limita suportabilitatii,sa cedeze provocarilor acesteia astfel incat acestia sa fie descalificati la fel cum a facut cu Bogdn si Elena.Probabil a cedat ea in momentul in care speranta ei ca Vlad va fi descalificat in urma incidentului cu perna,nu s-a indeplinit…acolo a clacat ea si tocmai de aceea si-a dat arama pe fata,si-a ridicat poalele in cap si a scos tot ce tinea in ea demult…vorbe vulgare si comportam de mahala…….nici o clipa nu si-a dorit sa pleca dar a incercat o cacialma……….pacat ca a inceput sa fie forte previzibila.dar nu va pleca din casa decat la sfarsit ca stoiti cum e,de dr*cu poti scapa dar de dansa BA

  6. 25
    miki Says:

    nu mai are rost sa stea in casa veronica nu a fost favorita mea dar acum e una dintre favoritele mele concursul e castigat pe restu ii tineti acolo de umplutura sa mearga concursul mai departe cu cearta si scandal asa e reting mai mare ce sa faca ….prostii se uita

  7. 24
    andrada Says:

    “fara strop de intelepciune , celelalte virtuti ramin nefolositoare” Xenofon= cam asta este Veronica.Ea nu are nici o strategie este doar bolnava psihic foarte rau si are mare nevoie de un psihiatru foarte bun.Trebuie tratata de urgenta pina nu face vreo prostie si mai mare in casa care sa ne taie cheful de a mai viziona acest circ.

  8. 23
    anda deltov Says:

    Nu cred ca Veronica are strategiile facute ci mai degraba kanalistii. Ea joaca un rol si face totul ca in timpul unui examen, probabil ca trebuie sa convinga ca poate fi o buna actrita i s-a promis vreun rol probabil . De aceea nu cred in voturile pe care le afiseaza kanalistii si linistea moderatoarei. Daca-mi amintesc cum s-a procedat cu Bogdan si Elena si ce comportament a avut Gaby in acea perioada acum imi este clar ca se joaca o piesa de teatru. Nu e ceva laudabil, ar trebui sa tina cont ca se uita si copii si adolescenti la aceasta emisiune, nu numai tineri si maturi :roll:

  9. 22
    Cristynne Says:

    Da este manipulatoare! are aceasta putere de care este foarte nmandra si sigura pe ea! ii creeaza o satisfactie sa -i vada pe cei din jur cum sunt umiliti si tarati in mocirla de catre ea si gasca ei! Urat!

  10. 21
    Cristynne Says:

    Si mama,ca si fiica,vor sa ne demonstreze ca es este atat de mult iubita de toti si ca este cu totul alt om…dar s-a dovedit ce poate si cine este! O rautate,o scorpie,vipera,scuzati,dar asta e! Nu am intalnit asa ceva! Se compara ea cu Diana? Din acest motiv o si acuza,jigneste,maimutareste si nu o suporta, fiindca nu este ca ea!

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free