Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)


veronica nora saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, Veronica a fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4, fiind nominalizata de Mama Saptamanii – doamna Lacramioara.

Desi ar fi fost greu de crezut cum Veronica, desemnata Nora Saptamanii pentru mai multe saptamani, ar fi putut sa fie eliminata asa de brusc din competitie… dar cum era de asteptat ea a iesit si de aceasta data pe locul 1 cu un procent de 36,7% din votul telespectatorilor.

Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca de aceasta data locul 2 a fost ocupat, nu de Diana ca si pana acum, ci de Alina, care usor, usor urca in clasamant, fiind placuta din ce in ce mai mult de public.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

61 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)”

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    oni Says:

    Veronica ar trebui sa fie eliminata. Fata ei exprima numai ura, rautate , pana acum s/a abtinut, dar sambata si/a aratat fata adevarata. Ii lipsec cei sapte ani de acasa, cred ca mama si bunica ei acum si/au dat seama ce are la usa. Rusineeeee.

  2. 49
    mariana Says:

    FEMEIA ASTA A VENIT DE PE CENTURA? AFARA SCROAFA DIN RANDUL OAMENILOR IMPREUNA CU CRISTINA ALINA SI BRANDUSA EMIGRATI IN EMIRATE DAR NICI ACOLO NU VA PRIMESC CU VOCABULARUL SI AERELE DE PROST CRESCUTE AFARA DIN CASA MERGI IN COTET ACOLO E LOCUL VOSTRU

  3. 48
    PUSI Says:

    rUSINE VERONICA SI KANAL D CA O TIN IN CONTINUARE ,DA-TIO ODATA AFARA.

  4. 47
    iuliana Says:

    aserara ai aratat cat de josnica esti ,imi placea foarte mult de tine dar acum nu ,daca erai educata nu vb asa cu doamna lacramioara care are o varsta si totusi e mama ,daca mamei tale ii vb cineva asa cum era joci bn eu cred ca tu esti indragostita de vald ca altsfel nu te purtai asa cu alexa sau faceai cum ai facut ..esti cu 2 fete

  5. 46
    lorena Says:

    Aseara ti-ai aratat adevarata fata , pacat ca sub aspectul placut al fizicului tau se ascunde un caracter infect …..Degeaba esti inteligenta ,daca nu stii cand sa taci , de multe ori tacerea e de aur , dar ai urlat in emisiune ca o fiara iesita din padure si in plus ai intrerupt-o pe d-na Gabriela de nenumarate ori , ma mir ca nu si-a pierdut controlul si nu te-a scos din decor .

  6. 45
    aniela Says:

    Acră și rece, periculoasă, nesimțită!
    Unde-i deșteptăciunea de care faci atâta tam-tam?
    Vai de capul tău!
    Te-aș acționa în judecată pentru ATINGERE LA PERSOANĂ!
    Cum îți permiți să te comporți ca ca un MILIȚIAN? Tu de câți lei ești?
    Să-ți fie rușine! Bine crescut și prost educat!
    Mai uită-te în oglindă să-ți vezi hidoșenia sufletului și apoi caută-te la un doctor!

  7. 44
    GABRIELA Says:

    VERONICA ESTE CEA MAI DEZGUSTATOARE PRRSOANA DIN TOATE EDITIILE DE PANA ACUM .ESTE UN DIAVOL IN CHIP DE FEMEIE. ESTE PERVERSA MINCINOASA SI EGOISTA. VA ROG MULT ELIMINATI-O DIN ACEST CONCURS.

  8. 43
    dina Says:

    ai facut progrese ca te-ai putut abtine asa de mult pana acum o luna cand ai inceput sa-ti arati adevarata fata, ma refer la scandalul cu vlad, cu doamna maria care nu-mi puteam imagina niciodata cat de nesimtita ai fost si cum aruncai cu replici obraznice si rautacioase, doamna lacramioara-aceeasi rautate, aveau dreptate cei care intra in direct si-si spun parerile, ca le-ai iscodit pe toate si acum le pui pe tapet ca sa iesi in fata dat nu stiu cu ce.

  9. 42
    COSERCAR FLORIN Says:

    VERONICA NU ASCULTA DE ALTI CE SPUNE DESPRE TINE TU ESTI O FATA CARE STIE SA CNTAREASCA SI ARE OCHII DESCHISI CARE VEDE CE SE PETRECE IN CASA MA BUCR CA TU ESTI FOARTE ATENTA LA TOT CE SE INTAMPLA IN JURUL TAU SI TE ROG SA SPUI ADEVARUL CARE ESTE IN TINE SI SA NU IL ASCUNZI.
    MA BUCUR CA POT SI EU LASA UN COMENTARU IN.CREDEMA CA EU MA UIT LA EMISIUNEA “NORA PENTRU MAMA”PT CA TU ESTI ACOLO NU VREAU SA TE LAUD DAR VREAU SA TE FELICIT PT CURAJUL PE CARE IL AI DE A NU DA INAPOI CHIAR DACA OAMENI ITI VOR RAU SA STI CA D-ZEU TE IUBESTE PT CEEA CE ESTI SI EL ITI DA PUTERE.NU UITA CA FIECARE PERSOANA CARE A INTRAT IN EMISIUNEA ASTA A INTRAT SA CASTIGE PREMIUL.VERONICA CHIAR DACA NU VEI CASTIGA PREMIUL SI CEI DIN JUR SE LUPTA INPOTRIVA TA SI TELESPECTACTORI SA STI CA D-ZEU E DEPARTEA CELUI NEPRIHANIT CHIAR DE VEI PIERDE TU INAINTEA LUI D-ZEU NU VEI PIERDE FIECARE SUFLARE OMENEASCA ARE O VALOARE PT D-ZEU EL NU VREA MOARTEA OMULUI CI VREA CA OMUL SA TRAIASCA SI SA II SLUJEASCA NUMAI LUI.NU POTI SA SLUJESTI FIRI SI LUI D-ZEU NU POTI SLUJI LA DOI STAPANI NUMAI UNUL IN VIATA ASTA SUNT DOUA CAI UNA SPRE VICTORIE SI UNA SPRE PIERDERE(”viata sau moarte” iad sau rai, bine sau rau)IN TINE TREBUIE SA TRAIASCA DUMNEZEU SI DRAGOSTEA LUI D-ZEU EXISTA O SINGURA DRAGOSTE CARE NIMENI NU O POATE DESPARTI SI ACEASTA DRAGOSTE E DUMNEZEU DRAGOSTEA LUI DZEU NU SE MANDRESTE,NU CAUTA FOLOSUL EI,NU PIZMUIESTE,NU FACE RAU NIMANUI,NU BATJOCORESTE,……ETC. VERONICA NU TREBUIE SA FI PLACUTA INAINTEA OMULUI TU TREBUIE SA FI PLACUTA INAINTEA LUI D-ZEU SI EL VA LUCRA IN VIATA TA ATUNCI CAND NU TE ASTEPTI FI O FATA CU FRICA LUI D-ZEU FI UN PAMANT AL PATRALEA CARE SA ADUCA ROADE IN VIATA T.NU TE LASA ORBITA DE DRAGOSTEA LUMII SI DE BOGATIILE CARE SUNT PE ACEST PAMANT TU PRIVESTE LA D-ZEU”EL ESTE TATAL NOSTRU” CARE NE DA VIATA SI CARE ARE PUTERE SA NE IA.D-ZEU ATAT DE MULT TEA IUBIT IN CAT SIA DAT VIATA PT TINE NIMENI DIN ACEASTA LUME NU AR PUTEA SA FACA ACEEST LUCRU SA ISI DEE VIATA PT CINEVA DAR D-ZEU PT CA TEA IUBIT A FACUTO PT TINE EL A SUFERIT A FOST BATUT A FOST RASTIGNIT NUMAI PT TINE SI PT INTRAGA OMENIRE CA NOI SA PUTEM TRAI SI SA NE BUCURAM DE VIATA SI SA AVEM DIN NOU OCAZIA DE A NE INTOARCE LA D-ZEU.VERONICA TREBUIE SA LUPTI SA IL CASTIGI PT D-ZEU NU PT OAMENI TREBUIE SA AI O LEGATURA CU D-ZEU PT CA EL ITI POATE DEVENI CEL MAI BUN PRIETEN SI AR FACE ORI CE CA SA TE CASTIGE.AR FI MULTE DE SP AS FI VRUT CU MARE PLACERE SA POT SA VA SUN IN EMISIUNEA”NORA PRNTRU MAMA” DAR DIN PACATE NU AM NR EMISIUNI.EU ITI DORESC O VIATA CAT MAI FRUMOASA ALATUI DE D-ZEU.CU DRAG FLORIN

  10. 41
    a&a Says:

    tu inteligento ce cauti u la tv..ar trebui sa te duci la o emisiune cu maimute unde te poti maimutari cum vrei u.. esti o invidioasa si te crezi tare intelectuala..dar bravo tie ai nota 11 de la mn si te poti arunca la gunoi…si apropo ..ai fata de prostituata..am uitat sa precizez asta:))=))..

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free