Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)


veronica nora saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, Veronica a fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4, fiind nominalizata de Mama Saptamanii – doamna Lacramioara.

Desi ar fi fost greu de crezut cum Veronica, desemnata Nora Saptamanii pentru mai multe saptamani, ar fi putut sa fie eliminata asa de brusc din competitie… dar cum era de asteptat ea a iesit si de aceasta data pe locul 1 cu un procent de 36,7% din votul telespectatorilor.

Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca de aceasta data locul 2 a fost ocupat, nu de Diana ca si pana acum, ci de Alina, care usor, usor urca in clasamant, fiind placuta din ce in ce mai mult de public.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

61 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    dragomirica.violeta Says:

    esti forte frumoasa iti doresc tot binele din lume tine-o tot asa te pup.

  2. 9
    aygul Says:

    De ce se accepta telefon de la asa o persoana ca Lucica, a devenit emisiunea radio sant?
    Trimiteti-o pe aceasta Lucica la control la nr 9

  3. 8
    dadada Says:

    e schimonosita de atata rautate individa asta.mai bine nu ar mai poza in avocatul dreptatii ca cine are ochi sa vada isi da seama cat e de rea si perversa si ce urmareste de fapt FATA DE HOT.

  4. 7
    simonaM Says:

    VERONIKA esti preferata mea decand ai intrat in casa,toate se invart in jurul tau k pisica in jurul soricelului,chiar esti o adevarata diva si celelalte din casa sunt orgolioase pt k nu pot fi k tine.tine-o tot asa.te pupik.

  5. 6
    ramona Says:

    toata suceava si botosani e cu voi..in special cu u vero,te pooopam dulce…ai grija de vlad..el acum sufera ca nu e langa tine fii sigura de asta

  6. 5
    ramona Says:

    vlad esti tare nedrept cu vero…cred ca ea a fost singura care a fost alaturi de u cand aveai mai mare nevoie si asa o rasplatesti…
    alexa nu e pt u,nu va potriviti,sunteti complet diferiti,…are asa o fata de prefacuta…nu-mi place de ea!

  7. 4
    ramona Says:

    vero fii tare toata lumea te iubeste…

  8. 3
    ramona Says:

    ne-am saturat sa o vedem pew alina cu o fata parca plange,suspinand toata ziua dupa vlad…e asa de prostutza!!si nici acasa nu o primesc parintii k a facut atatea belele…e vai de viata ei…dute acasa nu te mai vrea nimeni…

  9. 2
    ramona Says:

    nu stiu ce mai cauta alina in concurs..inca sufera dupa vlad?! ce naiba nu a inteles ca nu o mai vrea, ce atata se mai plimba pe langa el?
    alina esti penibila fato,dute acasa nimeni nu te mai vrea in emisiune…

  10. 1
    vera Says:

    frumoasa:-*

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free