Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)


veronica nora saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, Veronica a fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4, fiind nominalizata de Mama Saptamanii – doamna Lacramioara.

Desi ar fi fost greu de crezut cum Veronica, desemnata Nora Saptamanii pentru mai multe saptamani, ar fi putut sa fie eliminata asa de brusc din competitie… dar cum era de asteptat ea a iesit si de aceasta data pe locul 1 cu un procent de 36,7% din votul telespectatorilor.

Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca de aceasta data locul 2 a fost ocupat, nu de Diana ca si pana acum, ci de Alina, care usor, usor urca in clasamant, fiind placuta din ce in ce mai mult de public.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

61 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    cris Says:

    de ce ???nu prezinti tu emisiunea, vai ? ce multe stii tu.
    Se vede k nu te vezi,esti paranoica,nici dk ai fii ceva MISS UNIVESR,nu te/ai crede asa de frumoasa.Nu mai poti ,cand auzi k Vlad ar fii cu cineva,vai tu ce de treaba esti,probabil k o sa ai grija,din motivul k o sa suferi dk il vezi pe Vlad cu alta.
    Esti nebuna dea binelea,esti o vipera,du/te la dracu k deja ma enervezi k te tot aud cum ii jignesti pe Vlad si Lacramioara.
    Auzi,tu ,desteptaciune,dk Vald si Lacramioara a mintit ,tu ce ai facut???,acelasi lucru,
    te dai singura de gol,numai k in casa ,te cam bazezi te pe ceva.

  2. 29
    cris Says:

    vero,esti normala???nu cred k esti,doar o prefacuta ,care stie sa se bage pe sub pielea oamenilor,miai placut,dar acuma miam schimbat parerea.
    Ce dr*cu ,te tot bagi in discutiile altora,vrei sa se vada k esti desteapta???
    Ce ai cu Diana,k se lauda k are bani,si tu ai face acelasi lucru dk ai avea acei bani,oricum te lauzi k ai jucat in naiba stii ce film,asa k taci.
    Cum poti sa te strambi in halul asta ,cred k tiar sta bn la ZOO,teatrul pe care il faci este ieftin.
    Da,le manipuleaza pe celelalte fete,se da prietene cu ele si apoi te atak.
    Esti penibila ,esti turbata,k nu a umblat Vladut dupa tine asa cum tiai fii dorit,si sa il refuzi ,k sa te simpti bn
    Ai mai mult de doua fete.

  3. 28
    anitza Says:

    estiu o prefacuta,nu stiu cum a putut vlad sa stea cu tine.stai doar pt premiu

  4. 27
    cris Says:

    Estio prefacuta,mi/ai placut pe parcursul concursului ,dar miam schimbat parerea.
    Te crezi irezistibila???tea/ai cam ofticat k Vladut nu umbla disperat dupa tine,nu?
    Ii fii tu frumoasa,dar unii te mai vad si k o amik.
    De ce vrei sa aflii tot depre concurentii din casa? de ce dk unii oameni suna ,nu iti place ce iti afirma ,te strambi si ii enervezi?
    O prefacuta ,cand mai sari gardu’???

  5. 26
    BIANCA Says:

    veronica si diana mi-au placut ince de la inceput si imi plac in continuare. veronica este si ea o fata foarte frumoasa si desteapta, mi se pare o fata echilibrata insa, ceea ce eu nu inteleg este raceala dintre ea si dna lacramioara. imi place ca spune lucrurilor pe nume, nu se ascunde dupa deget deoarece nu o intereseaza ceea ce cred ceilalti deoarece are foarte mare incredere in ea. opusul acesteia este diana care desi stie cine este si ce poate, mi se pare ca nu are suficienta incredere in ea sau poate ca celelalte fete din casa sunt mai tari iar aceasta fiind o finuta nu poate fi asa cum este ea in viata de zi cu zi, celelalte fete intimidand-o.

  6. 25
    kjjhgf Says:

    ESTE O PREFACUTA, S-A REORIENTAT PT. PREMIU, AFARAAAAA

  7. 24
    loredana Says:

    frumoasa rau veronica si cu o personalitate dominanta, incantatoare, fermecatoare. superba

  8. 23
    emyemyluta Says:

    vlad are sentimente pt. vero dar si invers este valabil. dak cei doi nu au puterea sa-si recunoasca sentimentele unul fata de altul vor ajunge sa nu se mai inteleaga deloc. LASATI ORGOLIUL SI IUBITI-VA!!!!!!!!!

  9. 22
    abyk Says:

    esti cea mai tare de acolo si cea mai frumoasa bv tineo tot asa si nu baga de seama ce zik alti ca se vede cai roade invidia te pup si te admir mult

  10. 21
    corina dogot Says:

    bravooooooooo alina mereu te sustin si te votez de aiki din republika moldova de la chisinau…..te iubesc moooolt si te plak ….esti fffffffffffffoarte frumushika si desteapta si kalma….esti ka un ingerash,fii tare si sukkes pooop!!!!!EMISIUNEA E SOOOOPER OK DOAMNA GABRIELA!!!!

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free