Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)


veronica nora saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, Veronica a fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4, fiind nominalizata de Mama Saptamanii – doamna Lacramioara.

Desi ar fi fost greu de crezut cum Veronica, desemnata Nora Saptamanii pentru mai multe saptamani, ar fi putut sa fie eliminata asa de brusc din competitie… dar cum era de asteptat ea a iesit si de aceasta data pe locul 1 cu un procent de 36,7% din votul telespectatorilor.

Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca de aceasta data locul 2 a fost ocupat, nu de Diana ca si pana acum, ci de Alina, care usor, usor urca in clasamant, fiind placuta din ce in ce mai mult de public.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

61 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (19 martie 2010)”

  1. 1
    vera Says:

    frumoasa:-*

  2. 2
    ramona Says:

    nu stiu ce mai cauta alina in concurs..inca sufera dupa vlad?! ce naiba nu a inteles ca nu o mai vrea, ce atata se mai plimba pe langa el?
    alina esti penibila fato,dute acasa nimeni nu te mai vrea in emisiune…

  3. 3
    ramona Says:

    ne-am saturat sa o vedem pew alina cu o fata parca plange,suspinand toata ziua dupa vlad…e asa de prostutza!!si nici acasa nu o primesc parintii k a facut atatea belele…e vai de viata ei…dute acasa nu te mai vrea nimeni…

  4. 4
    ramona Says:

    vero fii tare toata lumea te iubeste…

  5. 5
    ramona Says:

    vlad esti tare nedrept cu vero…cred ca ea a fost singura care a fost alaturi de u cand aveai mai mare nevoie si asa o rasplatesti…
    alexa nu e pt u,nu va potriviti,sunteti complet diferiti,…are asa o fata de prefacuta…nu-mi place de ea!

  6. 6
    ramona Says:

    toata suceava si botosani e cu voi..in special cu u vero,te pooopam dulce…ai grija de vlad..el acum sufera ca nu e langa tine fii sigura de asta

  7. 7
    simonaM Says:

    VERONIKA esti preferata mea decand ai intrat in casa,toate se invart in jurul tau k pisica in jurul soricelului,chiar esti o adevarata diva si celelalte din casa sunt orgolioase pt k nu pot fi k tine.tine-o tot asa.te pupik.

  8. 8
    dadada Says:

    e schimonosita de atata rautate individa asta.mai bine nu ar mai poza in avocatul dreptatii ca cine are ochi sa vada isi da seama cat e de rea si perversa si ce urmareste de fapt FATA DE HOT.

  9. 9
    aygul Says:

    De ce se accepta telefon de la asa o persoana ca Lucica, a devenit emisiunea radio sant?
    Trimiteti-o pe aceasta Lucica la control la nr 9

  10. 10
    dragomirica.violeta Says:

    esti forte frumoasa iti doresc tot binele din lume tine-o tot asa te pup.

  11. 11
    elena Says:

    vero esti cea mai tare, toti sunt invidiosi pe tine pt k stii sa le ichizi gura la oricine;)si nu lua in seama c zic alti, lasai sa te pupe in f….n k si-ar dori sa aiba inteligenta ta, si maria stai draq aksa q ficiortu si f*tacioasa d norata si nu mai veni q scrisori acolo k nu rezolvi nimic batrancioasa prosta

  12. 12
    viviana Says:

    Vero esti cea mai superba si speciala fata din concurs!!!!1111111

  13. 13
    andreea Says:

    esti o minciunoasa fata , vai de capu tau si de natia care te-o facut. sunte-ti niste oameni de nimic iar tu esti o pitipoanca si o penala. mai sterge-ti fata machiajul ala de pe fata ca arati ca o baba de 70 de ani. cine dr*cu sa te ia , esti urata ca noaptea. dan din arges abia asteapta sa iesi din casa poate cand ai sa-l revezi ai sa-ti aduci aminte de ele si de cate necazuri i-ai facut lui si familiei lui. esti o nesimtita fara limite.

  14. 14
    ELENA Says:

    VERONICA ESTE O PREFACUTA A VAZUT CA VLAD NUI PREA ACORDA ATENTIE SI DE ACEEA A ISCAT TOT SCANDALUL ALA CU EL …. CICA NU VREA SA MAI VORBEASCA CU VLAD MAI BINE ZICEA CAI GELOASA PE EL ….. ESTI O PREFACUTA VERONICA SI NU TE MAI TADA TARE DESTEAPTA

  15. 15
    Veronica Radu Says:

    O admir p Veronica,este o fata desteapta,frumoasa.Stie cum sa vorbeasca si cum sa se comporte!Bafta Tizo!

  16. 16
    cori Says:

    nici nu vreau sa ovad pe veronica imi vine sa sparg televizorul cand o vad

  17. 17
    cori Says:

    e o vipera si pune la incercare de fiecare data nervii concurentilor ii face de ras tot timpul da pe ea nu se vade acu sa inlaturat de lacramioara si vlad pt ca sia dat seama care este scopul lor si se simtea folosita de ei pt marele premiu dar acum vlad a gasit o alta victima alexa cea naiva dar de fapt si ea esta falsa ca sau pus de acord pt premiul cel mare de unde asa o mare dragoste intre ei el in casa ea afara hhhhhaaaa imi vine sa rad in hohote

  18. 18
    cori Says:

    o emisiune ce isi pierde tot hazul si umorul cred ca andreea si stefan in 26 martie seara avea dreptate in legatura cu alexa si familia de isterici si alcoolisti : lacramioara si vlad:

  19. 19
    sanda Says:

    esti cea mai tare, cea mai desteapta. sper sa castigi concursul impreuna cu Vlad sa faceti o pereche pana in finala

  20. 20
    iulia Says:

    veronica ar face un cuplu frumos cu vlad si ar cistiga si concursul

  21. 21
    corina dogot Says:

    bravooooooooo alina mereu te sustin si te votez de aiki din republika moldova de la chisinau…..te iubesc moooolt si te plak ….esti fffffffffffffoarte frumushika si desteapta si kalma….esti ka un ingerash,fii tare si sukkes pooop!!!!!EMISIUNEA E SOOOOPER OK DOAMNA GABRIELA!!!!

  22. 22
    abyk Says:

    esti cea mai tare de acolo si cea mai frumoasa bv tineo tot asa si nu baga de seama ce zik alti ca se vede cai roade invidia te pup si te admir mult

  23. 23
    emyemyluta Says:

    vlad are sentimente pt. vero dar si invers este valabil. dak cei doi nu au puterea sa-si recunoasca sentimentele unul fata de altul vor ajunge sa nu se mai inteleaga deloc. LASATI ORGOLIUL SI IUBITI-VA!!!!!!!!!

  24. 24
    loredana Says:

    frumoasa rau veronica si cu o personalitate dominanta, incantatoare, fermecatoare. superba

  25. 25
    kjjhgf Says:

    ESTE O PREFACUTA, S-A REORIENTAT PT. PREMIU, AFARAAAAA

  26. 26
    BIANCA Says:

    veronica si diana mi-au placut ince de la inceput si imi plac in continuare. veronica este si ea o fata foarte frumoasa si desteapta, mi se pare o fata echilibrata insa, ceea ce eu nu inteleg este raceala dintre ea si dna lacramioara. imi place ca spune lucrurilor pe nume, nu se ascunde dupa deget deoarece nu o intereseaza ceea ce cred ceilalti deoarece are foarte mare incredere in ea. opusul acesteia este diana care desi stie cine este si ce poate, mi se pare ca nu are suficienta incredere in ea sau poate ca celelalte fete din casa sunt mai tari iar aceasta fiind o finuta nu poate fi asa cum este ea in viata de zi cu zi, celelalte fete intimidand-o.

  27. 27
    cris Says:

    Estio prefacuta,mi/ai placut pe parcursul concursului ,dar miam schimbat parerea.
    Te crezi irezistibila???tea/ai cam ofticat k Vladut nu umbla disperat dupa tine,nu?
    Ii fii tu frumoasa,dar unii te mai vad si k o amik.
    De ce vrei sa aflii tot depre concurentii din casa? de ce dk unii oameni suna ,nu iti place ce iti afirma ,te strambi si ii enervezi?
    O prefacuta ,cand mai sari gardu’???

  28. 28
    anitza Says:

    estiu o prefacuta,nu stiu cum a putut vlad sa stea cu tine.stai doar pt premiu

  29. 29
    cris Says:

    vero,esti normala???nu cred k esti,doar o prefacuta ,care stie sa se bage pe sub pielea oamenilor,miai placut,dar acuma miam schimbat parerea.
    Ce dr*cu ,te tot bagi in discutiile altora,vrei sa se vada k esti desteapta???
    Ce ai cu Diana,k se lauda k are bani,si tu ai face acelasi lucru dk ai avea acei bani,oricum te lauzi k ai jucat in naiba stii ce film,asa k taci.
    Cum poti sa te strambi in halul asta ,cred k tiar sta bn la ZOO,teatrul pe care il faci este ieftin.
    Da,le manipuleaza pe celelalte fete,se da prietene cu ele si apoi te atak.
    Esti penibila ,esti turbata,k nu a umblat Vladut dupa tine asa cum tiai fii dorit,si sa il refuzi ,k sa te simpti bn
    Ai mai mult de doua fete.

  30. 30
    cris Says:

    de ce ???nu prezinti tu emisiunea, vai ? ce multe stii tu.
    Se vede k nu te vezi,esti paranoica,nici dk ai fii ceva MISS UNIVESR,nu te/ai crede asa de frumoasa.Nu mai poti ,cand auzi k Vlad ar fii cu cineva,vai tu ce de treaba esti,probabil k o sa ai grija,din motivul k o sa suferi dk il vezi pe Vlad cu alta.
    Esti nebuna dea binelea,esti o vipera,du/te la dracu k deja ma enervezi k te tot aud cum ii jignesti pe Vlad si Lacramioara.
    Auzi,tu ,desteptaciune,dk Vald si Lacramioara a mintit ,tu ce ai facut???,acelasi lucru,
    te dai singura de gol,numai k in casa ,te cam bazezi te pe ceva.

  31. 31
    flori Says:

    nici nu stiu ce as putea sa mai zic de Veronica,esti o falsa,joci teatru,incerci sa intri pe sub pielea celor din casa si cand iti atingi scopul arunci cu namol in toti.esti sub ori ce critica cum jignesti si cum vb cu concurenti si cu telespectatori.CE PRIETENA AI FOST CU D`NA LACRIMIOARA?AI FOST O FALSA SI ESTI IN CONTINUARE.ACUM TE DAI PRIETENA BUNA CU CRISTINA,ALINA,DANIELA,PAULA SI CU GEORGEANA ASTA CARE A PRINS SI EA GRAI:))))))))DE UNDE AI APARUT MA FATA?

  32. 32
    ISA Says:

    VERONICA ESTI SUB ORI CE CRITICA.SA`TI FIE RUSINE CA TE COMPORTI URAT CU D`NA LACRAMIOARA SI DIANA.

  33. 33
    ISA Says:

    NESIMTITA FATA

  34. 34
    blondutza mika Says:

    veronica esty o invidioasa de nota 10…ai un tupeu jegos pe tine ..

  35. 35
    bebe Says:

    cei antiVeronica: recunoasteti ca e desteapta si se descurca. nu oricine are putere de manipulare si mai ales asupra atator oameni, mai tineri sau mai in varsta decat ea. pe deasupra mai e si foarte frumoasa, si ii prevad un viitor ” luminos” . bravo Veronica, ai simtul dreptatii si mai esti si sincera. faptul ca a tinut aproape de Lacramioara , cred ca a coborat-o mult in ochii lumii, si daca ne-ar spune tot ce stie despre ei ar face si mai bine, dar ea chiar are bun simt si ii va ascunde pacatele betivei aleia. mult noroc in viitor!

  36. 36
    patry Says:

    Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu esti mai betiva tu decat Lacarmioara
    De Pasti erai beata moarta crita =))

  37. 37
    patry Says:

    Prefacutooooo nenorocito drq

    Acasa nu iti gaseai barbat

    Ai vnt aici nu ai ce sa mananci acasa

    Toate niste prefecute in concursu asta

    Se vede ca e criza nu aveti nmk in frigider ce sa mancati shi daia

    Shi Simona prostituata aia a vnt la nmp ca sa se faca pupaza la Bahmu shi sa bage in ia

    uuuuu la drq sa va ia pe toate

  38. 38
    lilly Says:

    imi place tot ce spune veronica in emisiune…..nu mi-se pare falsa, ci realista…spune lucrurilor pe nume si nu se ascunde dupa deget…si se pare k pe multi ii deranjeaza….eu o stiu pe veronica doar din emisiune….asa k mie mi-se pare o fata ok si f de treaba

  39. 39
    ascuns Says:

    veronica esti o falsa
    tu stii numai sa cati cearta cu orce preti
    dar de ce nu iti vezi de treaba ta si sa nu mai porti grija altora
    te crezi prea superioasa
    ma intreb oare ce cauti acolo
    dak nimini nu iti ajunge de lungul nasului
    esti cea mai nesuferita fata cu comportamentul tau
    :) ):))

  40. 40
    mariao ardeleanca Says:

    veronica s a ti fie rusine ,nu ai un pic de bun simt ,se vede ce parasuta esti,de ce tie asa de invidioasa fata de diana ,ea este o scumpa de fata nu meriti nici un pahar de apa ,sati fie rusine incaodata nu ai cei 7 ani de acasa

  41. 41
    a&a Says:

    tu inteligento ce cauti u la tv..ar trebui sa te duci la o emisiune cu maimute unde te poti maimutari cum vrei u.. esti o invidioasa si te crezi tare intelectuala..dar bravo tie ai nota 11 de la mn si te poti arunca la gunoi…si apropo ..ai fata de prostituata..am uitat sa precizez asta:))=))..

  42. 42
    COSERCAR FLORIN Says:

    VERONICA NU ASCULTA DE ALTI CE SPUNE DESPRE TINE TU ESTI O FATA CARE STIE SA CNTAREASCA SI ARE OCHII DESCHISI CARE VEDE CE SE PETRECE IN CASA MA BUCR CA TU ESTI FOARTE ATENTA LA TOT CE SE INTAMPLA IN JURUL TAU SI TE ROG SA SPUI ADEVARUL CARE ESTE IN TINE SI SA NU IL ASCUNZI.
    MA BUCUR CA POT SI EU LASA UN COMENTARU IN.CREDEMA CA EU MA UIT LA EMISIUNEA “NORA PENTRU MAMA”PT CA TU ESTI ACOLO NU VREAU SA TE LAUD DAR VREAU SA TE FELICIT PT CURAJUL PE CARE IL AI DE A NU DA INAPOI CHIAR DACA OAMENI ITI VOR RAU SA STI CA D-ZEU TE IUBESTE PT CEEA CE ESTI SI EL ITI DA PUTERE.NU UITA CA FIECARE PERSOANA CARE A INTRAT IN EMISIUNEA ASTA A INTRAT SA CASTIGE PREMIUL.VERONICA CHIAR DACA NU VEI CASTIGA PREMIUL SI CEI DIN JUR SE LUPTA INPOTRIVA TA SI TELESPECTACTORI SA STI CA D-ZEU E DEPARTEA CELUI NEPRIHANIT CHIAR DE VEI PIERDE TU INAINTEA LUI D-ZEU NU VEI PIERDE FIECARE SUFLARE OMENEASCA ARE O VALOARE PT D-ZEU EL NU VREA MOARTEA OMULUI CI VREA CA OMUL SA TRAIASCA SI SA II SLUJEASCA NUMAI LUI.NU POTI SA SLUJESTI FIRI SI LUI D-ZEU NU POTI SLUJI LA DOI STAPANI NUMAI UNUL IN VIATA ASTA SUNT DOUA CAI UNA SPRE VICTORIE SI UNA SPRE PIERDERE(”viata sau moarte” iad sau rai, bine sau rau)IN TINE TREBUIE SA TRAIASCA DUMNEZEU SI DRAGOSTEA LUI D-ZEU EXISTA O SINGURA DRAGOSTE CARE NIMENI NU O POATE DESPARTI SI ACEASTA DRAGOSTE E DUMNEZEU DRAGOSTEA LUI DZEU NU SE MANDRESTE,NU CAUTA FOLOSUL EI,NU PIZMUIESTE,NU FACE RAU NIMANUI,NU BATJOCORESTE,……ETC. VERONICA NU TREBUIE SA FI PLACUTA INAINTEA OMULUI TU TREBUIE SA FI PLACUTA INAINTEA LUI D-ZEU SI EL VA LUCRA IN VIATA TA ATUNCI CAND NU TE ASTEPTI FI O FATA CU FRICA LUI D-ZEU FI UN PAMANT AL PATRALEA CARE SA ADUCA ROADE IN VIATA T.NU TE LASA ORBITA DE DRAGOSTEA LUMII SI DE BOGATIILE CARE SUNT PE ACEST PAMANT TU PRIVESTE LA D-ZEU”EL ESTE TATAL NOSTRU” CARE NE DA VIATA SI CARE ARE PUTERE SA NE IA.D-ZEU ATAT DE MULT TEA IUBIT IN CAT SIA DAT VIATA PT TINE NIMENI DIN ACEASTA LUME NU AR PUTEA SA FACA ACEEST LUCRU SA ISI DEE VIATA PT CINEVA DAR D-ZEU PT CA TEA IUBIT A FACUTO PT TINE EL A SUFERIT A FOST BATUT A FOST RASTIGNIT NUMAI PT TINE SI PT INTRAGA OMENIRE CA NOI SA PUTEM TRAI SI SA NE BUCURAM DE VIATA SI SA AVEM DIN NOU OCAZIA DE A NE INTOARCE LA D-ZEU.VERONICA TREBUIE SA LUPTI SA IL CASTIGI PT D-ZEU NU PT OAMENI TREBUIE SA AI O LEGATURA CU D-ZEU PT CA EL ITI POATE DEVENI CEL MAI BUN PRIETEN SI AR FACE ORI CE CA SA TE CASTIGE.AR FI MULTE DE SP AS FI VRUT CU MARE PLACERE SA POT SA VA SUN IN EMISIUNEA”NORA PRNTRU MAMA” DAR DIN PACATE NU AM NR EMISIUNI.EU ITI DORESC O VIATA CAT MAI FRUMOASA ALATUI DE D-ZEU.CU DRAG FLORIN

  43. 43
    dina Says:

    ai facut progrese ca te-ai putut abtine asa de mult pana acum o luna cand ai inceput sa-ti arati adevarata fata, ma refer la scandalul cu vlad, cu doamna maria care nu-mi puteam imagina niciodata cat de nesimtita ai fost si cum aruncai cu replici obraznice si rautacioase, doamna lacramioara-aceeasi rautate, aveau dreptate cei care intra in direct si-si spun parerile, ca le-ai iscodit pe toate si acum le pui pe tapet ca sa iesi in fata dat nu stiu cu ce.

  44. 44
    GABRIELA Says:

    VERONICA ESTE CEA MAI DEZGUSTATOARE PRRSOANA DIN TOATE EDITIILE DE PANA ACUM .ESTE UN DIAVOL IN CHIP DE FEMEIE. ESTE PERVERSA MINCINOASA SI EGOISTA. VA ROG MULT ELIMINATI-O DIN ACEST CONCURS.

  45. 45
    aniela Says:

    Acră și rece, periculoasă, nesimțită!
    Unde-i deșteptăciunea de care faci atâta tam-tam?
    Vai de capul tău!
    Te-aș acționa în judecată pentru ATINGERE LA PERSOANĂ!
    Cum îți permiți să te comporți ca ca un MILIȚIAN? Tu de câți lei ești?
    Să-ți fie rușine! Bine crescut și prost educat!
    Mai uită-te în oglindă să-ți vezi hidoșenia sufletului și apoi caută-te la un doctor!

  46. 46
    lorena Says:

    Aseara ti-ai aratat adevarata fata , pacat ca sub aspectul placut al fizicului tau se ascunde un caracter infect …..Degeaba esti inteligenta ,daca nu stii cand sa taci , de multe ori tacerea e de aur , dar ai urlat in emisiune ca o fiara iesita din padure si in plus ai intrerupt-o pe d-na Gabriela de nenumarate ori , ma mir ca nu si-a pierdut controlul si nu te-a scos din decor .

  47. 47
    iuliana Says:

    aserara ai aratat cat de josnica esti ,imi placea foarte mult de tine dar acum nu ,daca erai educata nu vb asa cu doamna lacramioara care are o varsta si totusi e mama ,daca mamei tale ii vb cineva asa cum era joci bn eu cred ca tu esti indragostita de vald ca altsfel nu te purtai asa cu alexa sau faceai cum ai facut ..esti cu 2 fete

  48. 48
    PUSI Says:

    rUSINE VERONICA SI KANAL D CA O TIN IN CONTINUARE ,DA-TIO ODATA AFARA.

  49. 49
    mariana Says:

    FEMEIA ASTA A VENIT DE PE CENTURA? AFARA SCROAFA DIN RANDUL OAMENILOR IMPREUNA CU CRISTINA ALINA SI BRANDUSA EMIGRATI IN EMIRATE DAR NICI ACOLO NU VA PRIMESC CU VOCABULARUL SI AERELE DE PROST CRESCUTE AFARA DIN CASA MERGI IN COTET ACOLO E LOCUL VOSTRU

  50. 50
    oni Says:

    Veronica ar trebui sa fie eliminata. Fata ei exprima numai ura, rautate , pana acum s/a abtinut, dar sambata si/a aratat fata adevarata. Ii lipsec cei sapte ani de acasa, cred ca mama si bunica ei acum si/au dat seama ce are la usa. Rusineeeee.

  51. 51
    Aida Says:

    Fatooo esti varza…rautate intruchipata nu stiu km te poti suporta tu pe tine insusi…la inceput erai ok dar treptat ti-ai aratat adevarata fata de scorpie…vai si amar de parinti tai ce educatie ti-au dat ii faci de rusine…nu m-ai ai putin respect…macar pt ei mai ai putina demnitate…si ai un vocabular dezastros nu stiu cum iti permit cei de la emisinue sa vb asa…la primul venin aruncat din partea ta ar fi trebuit sa zbori afara

  52. 52
    gabryelwtza Says:

    dak ati fost in locul ei ati fi reactionat la fel poate si mai rau asa k mai bn v-ati abtine de la comentarii,orice om are momentele lui in viata in care isi descarca sufletul,nu vreau,nu pot sa cred ca voi nu folositi cuvinte jignitoare la adresa celor care va fac viata amara.Nu incercati sa fiti mai catolici decat papa.In legatura cu opinia Veronicai ,aceea ca ea nu o vrea pe Alexa din nou in concurs,ati interpretat gresit pt k Veronic nu o doreste p Alexa nu datorita faptului k este indrigastita de VLAD ci pt k i se pare logic k odata cu intrarea Alexei in casa este normal cn ar castiga concursul si nu ar fi cinstit fata de ceilalti concurenti.

  53. 53
    AnnA Says:

    O mare t*rfaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  54. 54
    nicoleta Says:

    veronica stii ce te rog cand vb nu mai vb de parca ai vb intrun butoi
    esti foarte antipatica nu te pot suferii nu te mai crede asa disteapta ca tu esti proasa de dai in groii

  55. 55
    adriana Says:

    Veronicooooooooo, esti varza fato.Esti proasta de dai in gropi.Dute dr*cu la tine la tzara.

  56. 56
    mariao ardeleanca Says:

    fato nu te vezi cum esti ,nu te m ai da asa mare uitate la tine in fam si pe urma vb de alti ,nici nu sti vb esti varza fato ,nu m ai critica pe alti ca tu nu ai ce are diana niciodata ,e o fata cu mult bun simt se vede ca e ardeleanca de a mea .

  57. 57
    elena loredana Says:

    veronica esti insuportabila te crezi foarte desteapta dar o dai cu bita in balta de cite ori scoti un cuvint nu ma uit mereu la emisiuni ca nu am timp dar sigur iti spun esti concurenta la NORA PENTRU MAMA si pentru premiu ati intrat toti in casa asa ca nu mai zice ca nu esti in concurs pentru bani e un CONCURS toti sinteti acolo pentru bani chiar daca unii si-au gasit se pare perechea acolo asa ca nu mai fi asa de INCREZUTA

  58. 58
    elena loredana Says:

    EU IL INCURAJEZ PE VLAD SI ALEXA VA SALUT DIN SPANIA

  59. 59
    elena loredana Says:

    ALEXA NU MAI FI ASA TIMIDA CA NU CISTIGI NIMIC TE CALCA TOTI IN PICIOARE ASA CA FI PUTERNICA

  60. 60
    ALEXANDRA Says:

    VERONICA TU ESTI O FATA buna dar nu merita sa fi prietena cu prefacuta de alina.

  61. 61
    mira Says:

    esti cea mai tare fata veronica…….cea mai desteapta….oamenii mor de invidie ca nu se compara nici la degetul mic al tau.YOU ARE THE BEST GIRL

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free