Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)


doamna lacramioara mama saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, mama care a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si a fost desemnata Mama Saptamanii a fost ca si saptamana trecuta doamna Lacramioara, care a avut 46,3% din votul telespectatorilor.

Tot acestia au votat mama de pe locul 2 cu un procent de 38%.

Doamna Lacramioara a votat-o pe Veronica pentru a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a nominalizat-o spre eliminare, chiar pe cea cu care se intelege cel mai bine, si anume Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 34
    anca Says:

    Dupa emisiunea de aseara 9.04.2010 am multe semne de intrebare ptr. realizatorii acestui concurs? Va este teama sa luati atitudine asupra comportamentului mizerabil al Veronicai? Cu parere de rau dar asa se vede ca in emisiune Veronica este moderatoarea!Se doreste ca dna Lacramioara sa cedeze nervos la jignirile unei astfel de creaturi?

  2. 33
    Ana Maria Says:

    “Doamna” Lacramioara sunteti vai de capu` dumneavoastra!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))

  3. 32
    elena Says:

    Doamna Lacramioara, va respect foarte mult si va admir la fel de mult. Vorbele dure ale Veronicai semanau foarte bine cu ale Brandusei care este foarte complexata si rea. Mi-as permite sa va dau un sfat pentru a nu pierde din imaginea pe care v-ati facut-o si anume la jigniri raspunde-ti-le cu: “Multumesc! Demonstreaza ca este adevarat ce spui in caz contrar iti vei asuma raspunderea celor afirmate”. Sunt prea inciudate ca nu pot sa ajunga la sufletul lui Vlad. Nu au educatie , lipsesc cei 7 ani de acasa. Educatia lor si-au facut-o prin corespondenta. E vorba de Alina, Veronica şi Brandusa. Bine de Cristina ca a iesit de sub influenta nefasta a Brandusei

  4. 31
    cerasela Says:

    DNA LACRAMIOARA NU MAI TIPATI ASA CA NU ARE ROST,FITI MAI CALMA!!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free