Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)


doamna lacramioara mama saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, mama care a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si a fost desemnata Mama Saptamanii a fost ca si saptamana trecuta doamna Lacramioara, care a avut 46,3% din votul telespectatorilor.

Tot acestia au votat mama de pe locul 2 cu un procent de 38%.

Doamna Lacramioara a votat-o pe Veronica pentru a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a nominalizat-o spre eliminare, chiar pe cea cu care se intelege cel mai bine, si anume Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    roxana andreea Says:

    Dmna Lacramioara cea mai tare..si la intalnirea cu fanii am vzt k si dansa si Vlad sunt cei mai iubiti din casa..Vlad erai asa de frumos langa Alexa..si vineri pe 19 martie knd a vnt in emisiune si i-ai dat florile erati asa de scumpi..dmna Lacramioara sper sa iesiti mereu pe locul 1..sa se oftice toate mamele din casa:))

  2. 9
    virginia din Galati Says:

    imi placi Lacramioara tine-o tot asa ,fii tare si nu ceda ca cele 2 femei si anume Daniela si Paula vor sa cedezi nervos.nu le face jocul mergi mai departe cu Vladcare este un baiat super de manierat si vorbeste frumos fara sa jigneasca chia daca este jignit de niste femei (tate,mahalagioaice.LUCICA,DANIELA,MARIA)

  3. 8
    vera Says:

    bravoo veronica si doamna lacramioara!!!

  4. 7
    bebe Says:

    domnii din regie au impresia ca toarna un film cu happy end… cine poate crede ca d-na Lacramioara si Veronica, in urma a tot ceea ce au facut in saptamana trecuta vis-a -vis de Vlad (si nu numai ) au fost votate de lume drept mama si nora saptamanii. d-lor, a fost comportament de mama?! … a saptamanii? probabil ca da, dar in sens negativ, si atunci chiar si-ar merita voturile. ( a se vedea comentariile forumistilor referitor la ele, si mai apoi calculati si dv cota de voturi in (de )favoarea lor). regie, regie, dar mai aproape de verosimil, ca nu suntem un popor de tampiti

  5. 6
    liliana Says:

    felicitari ca ai reusit sa fii a 3 oara mama saptamanii,si laso pe lucica ca ea a fost mai rea decat voi

  6. 5
    blonduta dana Says:

    felicitari

  7. 4
    dadada Says:

    poi e placuta de kanal d asta se vede clar .o betiva cu gesturi de bagaboanta nus cui ar putea sa ii laca.mie personal nu.iar pt ca se masluiesc voturile in asa hal si kanal d isi ia telespectatorii de prosti am incetat sa ma mai uit.ar trebui sa nu mai voteze lumea ca dupa cum se vede tot cine vor iei iese.

  8. 3
    tuti Says:

    cum naiba poate sa va placa o astfel de femeie???!!!!ci-ca cin’ se-aseamana, se-aduna!

  9. 2
    andu Says:

    o doare p asta in fund d parerile voastre:)):)) voi nu vedeti k o votati degeaba k niki macar sa multumeask nu stie , nu ati auzit k nu ii pasa d publik :) ):)) ce vreti mai mult

  10. 1
    ramona Says:

    imi place de d-na lacramioara,e o scumpa…si ea si vero

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free