Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)


doamna lacramioara mama saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, mama care a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si a fost desemnata Mama Saptamanii a fost ca si saptamana trecuta doamna Lacramioara, care a avut 46,3% din votul telespectatorilor.

Tot acestia au votat mama de pe locul 2 cu un procent de 38%.

Doamna Lacramioara a votat-o pe Veronica pentru a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a nominalizat-o spre eliminare, chiar pe cea cu care se intelege cel mai bine, si anume Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    dranga stela Says:

    cei care sunteti impotriva ei cred ca nu ganditi logic, cum vreti voi sa fie lacramioara ca si veronica ,falsa care e prieten cu tine si apoi te barfeste?lacramioara este sincera si spune lucrurilor pe nume nu este falsa ca alti concurenti care barfesc pe la spate sau fac gesturi ce le tradeaza caracterul.

  2. 19
    cris Says:

    Imi placeti tare mult ,sunteti sincera,nu luati in seama rautatile celor din casa si alte telespectatorilor.
    nu inteleg de ce?va critik oamenii.S/a vazut k ati incurajat relatia lui vlad cu alina,sau cu orice fata ar fii vlad.
    O sa aveti o relatie buna cu viitoarea nora.
    si ce dk ati baut de rev,toat lumea se distreaza,sunteti tanara ,oamenii iz rai si vor sa va jigneask.sa vb si ei cand o sa isi creask singur copilu si sa il educe asa cum ati facut dvs cu vlad.
    Dna Lacramioara ,nu aveti de ce sa fiti suparata cand va jignesc unii oameni,o fac din ratuate.
    Veronik este o prefacuta ,nu pot crede k acuma inceark sa va jigneask,dk e suparata pe Vladut.mai bn ar tacea k, pare penala.
    MULTA BAFTA,in acest concurs a fost o mare rasturnare de situatie,de aceea nu inteleg de ce va critik unii,nu vad oare cum se desfasoare lucrurile???
    Mie imi placeti tare mult si dvs si Vladut,si chiar ati fii meritat sa castigati , dk ar fi facut un cuplu Vlad.VA PUP SI SPER SA MERGETI PANA IN FINALA.

  3. 18
    BIANCA Says:

    doamna lacramioara, imi placeti foarte mult, mi-ar fi placut sa fiti mama mea, as fi fost mandra.(precizez ca imi iubesc mama foarte mult)

  4. 17
    ELENA Says:

    BETIVANO

  5. 16
    gianina Says:

    MARE SCORPIE………CINE DUMNEZEU O MAI VOTEAZA…………………BUNA EDUCATIE IA DAT LUI VLAD……………….DAR ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI,VAI DE CAPUL VOSTRU

  6. 15
    ELENA Says:

    DM LACRAMIOARA ESTI O SCORPIE

  7. 14
    andreea Says:

    ma femeie, pe linga faptul ca arati ca o bufnita mai esti si proasta ca noaptea. buna educatie i-ai mai dat si lu fiu-tu vai de capu vostru, neam de retardati ce sunteti.

  8. 13
    elena Says:

    bv doamnna lacramioara, mai dativa-a dr*cu toti care aveti grija ei, nu vedeti cati fani o voteaza si d cate ori iese mama sapt??bagati-va degetu in f….d toti d ciuda:))

  9. 12
    Alina -Tatiana Says:

    Nu inteleg ce tot atatea comentarii pro si contra. Pana la urma urmei este un concurs mi se pare absolut normal, daca ti se iveste sansa sa iti elimini un adversar sa o faci. Intrun concurs se admite – Cine intelege notiunea de concurs, nu ar mai avea cometarii rautacioase.

  10. 11
    Alina -Tatiana Says:

    Nu inteleg ce tot atatea comentarii pro si contra. Pana la urma urmei este un concur mi se pare absolut normal, daca ti se iveste sansa sa iti elomini un adversar sa o faci. Intrun concurs se admite – Cine intelege notiunea de concurs, nu ar mai avea cometarii rautacioase.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free