Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)


doamna lacramioara mama saptamanii 23.03La Seara eliminarilor din data de 19 martie 2010, mama care a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si a fost desemnata Mama Saptamanii a fost ca si saptamana trecuta doamna Lacramioara, care a avut 46,3% din votul telespectatorilor.

Tot acestia au votat mama de pe locul 2 cu un procent de 38%.

Doamna Lacramioara a votat-o pe Veronica pentru a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a nominalizat-o spre eliminare, chiar pe cea cu care se intelege cel mai bine, si anume Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (19 martie 2010)”

  1. 1
    ramona Says:

    imi place de d-na lacramioara,e o scumpa…si ea si vero

  2. 2
    andu Says:

    o doare p asta in fund d parerile voastre:)):)) voi nu vedeti k o votati degeaba k niki macar sa multumeask nu stie , nu ati auzit k nu ii pasa d publik :) ):)) ce vreti mai mult

  3. 3
    tuti Says:

    cum naiba poate sa va placa o astfel de femeie???!!!!ci-ca cin’ se-aseamana, se-aduna!

  4. 4
    dadada Says:

    poi e placuta de kanal d asta se vede clar .o betiva cu gesturi de bagaboanta nus cui ar putea sa ii laca.mie personal nu.iar pt ca se masluiesc voturile in asa hal si kanal d isi ia telespectatorii de prosti am incetat sa ma mai uit.ar trebui sa nu mai voteze lumea ca dupa cum se vede tot cine vor iei iese.

  5. 5
    blonduta dana Says:

    felicitari

  6. 6
    liliana Says:

    felicitari ca ai reusit sa fii a 3 oara mama saptamanii,si laso pe lucica ca ea a fost mai rea decat voi

  7. 7
    bebe Says:

    domnii din regie au impresia ca toarna un film cu happy end… cine poate crede ca d-na Lacramioara si Veronica, in urma a tot ceea ce au facut in saptamana trecuta vis-a -vis de Vlad (si nu numai ) au fost votate de lume drept mama si nora saptamanii. d-lor, a fost comportament de mama?! … a saptamanii? probabil ca da, dar in sens negativ, si atunci chiar si-ar merita voturile. ( a se vedea comentariile forumistilor referitor la ele, si mai apoi calculati si dv cota de voturi in (de )favoarea lor). regie, regie, dar mai aproape de verosimil, ca nu suntem un popor de tampiti

  8. 8
    vera Says:

    bravoo veronica si doamna lacramioara!!!

  9. 9
    virginia din Galati Says:

    imi placi Lacramioara tine-o tot asa ,fii tare si nu ceda ca cele 2 femei si anume Daniela si Paula vor sa cedezi nervos.nu le face jocul mergi mai departe cu Vladcare este un baiat super de manierat si vorbeste frumos fara sa jigneasca chia daca este jignit de niste femei (tate,mahalagioaice.LUCICA,DANIELA,MARIA)

  10. 10
    roxana andreea Says:

    Dmna Lacramioara cea mai tare..si la intalnirea cu fanii am vzt k si dansa si Vlad sunt cei mai iubiti din casa..Vlad erai asa de frumos langa Alexa..si vineri pe 19 martie knd a vnt in emisiune si i-ai dat florile erati asa de scumpi..dmna Lacramioara sper sa iesiti mereu pe locul 1..sa se oftice toate mamele din casa:))

  11. 11
    Alina -Tatiana Says:

    Nu inteleg ce tot atatea comentarii pro si contra. Pana la urma urmei este un concur mi se pare absolut normal, daca ti se iveste sansa sa iti elomini un adversar sa o faci. Intrun concurs se admite – Cine intelege notiunea de concurs, nu ar mai avea cometarii rautacioase.

  12. 12
    Alina -Tatiana Says:

    Nu inteleg ce tot atatea comentarii pro si contra. Pana la urma urmei este un concurs mi se pare absolut normal, daca ti se iveste sansa sa iti elimini un adversar sa o faci. Intrun concurs se admite – Cine intelege notiunea de concurs, nu ar mai avea cometarii rautacioase.

  13. 13
    elena Says:

    bv doamnna lacramioara, mai dativa-a dr*cu toti care aveti grija ei, nu vedeti cati fani o voteaza si d cate ori iese mama sapt??bagati-va degetu in f….d toti d ciuda:))

  14. 14
    andreea Says:

    ma femeie, pe linga faptul ca arati ca o bufnita mai esti si proasta ca noaptea. buna educatie i-ai mai dat si lu fiu-tu vai de capu vostru, neam de retardati ce sunteti.

  15. 15
    ELENA Says:

    DM LACRAMIOARA ESTI O SCORPIE

  16. 16
    gianina Says:

    MARE SCORPIE………CINE DUMNEZEU O MAI VOTEAZA…………………BUNA EDUCATIE IA DAT LUI VLAD……………….DAR ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI,VAI DE CAPUL VOSTRU

  17. 17
    ELENA Says:

    BETIVANO

  18. 18
    BIANCA Says:

    doamna lacramioara, imi placeti foarte mult, mi-ar fi placut sa fiti mama mea, as fi fost mandra.(precizez ca imi iubesc mama foarte mult)

  19. 19
    cris Says:

    Imi placeti tare mult ,sunteti sincera,nu luati in seama rautatile celor din casa si alte telespectatorilor.
    nu inteleg de ce?va critik oamenii.S/a vazut k ati incurajat relatia lui vlad cu alina,sau cu orice fata ar fii vlad.
    O sa aveti o relatie buna cu viitoarea nora.
    si ce dk ati baut de rev,toat lumea se distreaza,sunteti tanara ,oamenii iz rai si vor sa va jigneask.sa vb si ei cand o sa isi creask singur copilu si sa il educe asa cum ati facut dvs cu vlad.
    Dna Lacramioara ,nu aveti de ce sa fiti suparata cand va jignesc unii oameni,o fac din ratuate.
    Veronik este o prefacuta ,nu pot crede k acuma inceark sa va jigneask,dk e suparata pe Vladut.mai bn ar tacea k, pare penala.
    MULTA BAFTA,in acest concurs a fost o mare rasturnare de situatie,de aceea nu inteleg de ce va critik unii,nu vad oare cum se desfasoare lucrurile???
    Mie imi placeti tare mult si dvs si Vladut,si chiar ati fii meritat sa castigati , dk ar fi facut un cuplu Vlad.VA PUP SI SPER SA MERGETI PANA IN FINALA.

  20. 20
    dranga stela Says:

    cei care sunteti impotriva ei cred ca nu ganditi logic, cum vreti voi sa fie lacramioara ca si veronica ,falsa care e prieten cu tine si apoi te barfeste?lacramioara este sincera si spune lucrurilor pe nume nu este falsa ca alti concurenti care barfesc pe la spate sau fac gesturi ce le tradeaza caracterul.

  21. 21
    ISA Says:

    TE PUP.D`NA LACRIMIOARA ESTI O FRUMOASA:*:*

  22. 22
    blondutza mika Says:

    doamna lacramioara fiti tare si nu va luati dupa toate invidioadele si nesimtitele din casa

  23. 23
    iulia Says:

    foarte bine a facut doamna Lacramiora Veronica trebuie eliminata

  24. 24
    bebe Says:

    daca ai vedea ce moaca acra si perversa ai in avatar… ar trebui sa iei lectii de la pustoaicele din casa in ceea ce priveste modul de a te comporta, pt ca pana si copilele alea de care tu iti bati joc stiu sa fie mai decente decat tine. nu vei iesi din concurs, si te lupti, si tu si fiu-tau sa ramaneti acolo… ca e cald si bine, aveti ce manca si mai ales ce bea, “frumosii ” lui peste.

  25. 25
    iulia Says:

    DIANA AI O ATITUDINE PLACUTA LA TOT CEEA CE TI SE INTIMPLA SA FII ASA CUM ESTI ACUM SI SA LE INFFRUNTI PE TOATE

  26. 26
    iulia Says:

    VERONICA IL PLACE PE VLAD FOARTE MULT SI AR FI CISTIGAT CONCURSUL DAR NU ARE CURAJUL S-O FACA DEOARECE S-AR ADEVERI SPUSELE CELORLALTE FETE CARE SPUNEAU CA EI DOI VOR FI IMPREUNA IN FINAL

  27. 27
    nora Says:

    fiti tare d-na lacaramioara

  28. 28
    nora Says:

    si eu cred ca veronica il place pe vlad si nun recunoaste

  29. 29
    ascuns Says:

    d-na lacramioara ti-o tot asa
    sunteti o superba
    nu va stresati din cauza veronicai k ea numai asa stie sa faca doar sa arunce cu noroi o face sa se simta bine
    feritiva de ea k este o proasta de prima clasa, trebuie sa o credeti ca mai mult nu o ajuta capul:))

  30. 30
    aniela Says:

    Felicitări pentru modul în care l-ai crescut pe Vlad.
    Ce e val ca valul trece!
    Nu uita că nu avem prieteni. Fiecare e pe cont propriu,așa că nu mai vorbi cu nimeni decât generalități.
    Bine că ați scăpat de Alina. Rece și mereu bosumflată, nu era o companie bună nici măcar pentry o zi.
    Când deschide gura o face doar ca să reproșeze, să se certe.
    Parcă i s-au înecat corăbiile.

  31. 31
    cerasela Says:

    DNA LACRAMIOARA NU MAI TIPATI ASA CA NU ARE ROST,FITI MAI CALMA!!

  32. 32
    elena Says:

    Doamna Lacramioara, va respect foarte mult si va admir la fel de mult. Vorbele dure ale Veronicai semanau foarte bine cu ale Brandusei care este foarte complexata si rea. Mi-as permite sa va dau un sfat pentru a nu pierde din imaginea pe care v-ati facut-o si anume la jigniri raspunde-ti-le cu: “Multumesc! Demonstreaza ca este adevarat ce spui in caz contrar iti vei asuma raspunderea celor afirmate”. Sunt prea inciudate ca nu pot sa ajunga la sufletul lui Vlad. Nu au educatie , lipsesc cei 7 ani de acasa. Educatia lor si-au facut-o prin corespondenta. E vorba de Alina, Veronica şi Brandusa. Bine de Cristina ca a iesit de sub influenta nefasta a Brandusei

  33. 33
    Ana Maria Says:

    “Doamna” Lacramioara sunteti vai de capu` dumneavoastra!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))

  34. 34
    anca Says:

    Dupa emisiunea de aseara 9.04.2010 am multe semne de intrebare ptr. realizatorii acestui concurs? Va este teama sa luati atitudine asupra comportamentului mizerabil al Veronicai? Cu parere de rau dar asa se vede ca in emisiune Veronica este moderatoarea!Se doreste ca dna Lacramioara sa cedeze nervos la jignirile unei astfel de creaturi?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free