Conflict dur intre Vlad si Veronica


trio lacramioara vlad veronica 17.03Un conflict destul de dur a avut loc intre Vlad si Veronica, concurentii Nora pentru mama 4.

Se pare ca acest conflict a aparut imediat ce Veronica a dorit sa o roage pe doamna Lacramioara sa-l determine pe Vlad sa nu se mai apropie de ea.

Doamna Lacramioara a ascultat sfatul Veronicai si a avut o discutie mai aprinsa cu fiul ei. In urma discutiei, Vlad a reactionat foarte agresiv verbal in ceea ce o priveste pe Veronica. Cei doi si-au adresat cuvinte foarte dure unul la adresa celuilalt.

Vlad nu isi poate explica cum Veronica a reusit sa produca un conflict intre el si mama sa.

Veronica a fost foarte deranjata de atitudinea lui Vlad, pe care declara ca nu il poate ierta.

Vlad insa a reusit sa-si calce pe orgoliu si si-a cerut scuze pentru iesirea avuta si a recunoascut ca este vina lui pentru toate cele intamplate.

Cum comentati conflictul avut intre Vlad si Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

48 comentarii la “Conflict dur intre Vlad si Veronica”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    lacra Says:

    mie mia placut de veronica da sincer mi-am schimbaat parerea despre ea.se vede clar ca e topita dupa vlad…..si inca un lucru care nu mi place la ea de ce vb cu accentul ala?????????????????????????????????????????????????????????????mi se pare penibila!!

  2. 39
    simonaM Says:

    nu stiu ce sa zic mai Vlad,dar ai dat cu piciorul in sansa vietii tale(VERONIKA)ea era persoana perfecta pt.tine,e o femeie poti zice,a trecut in viata prin multe si a invatat ce e realitatea.uita-te bine in jurul tau.Veronika e un inger pt.tine.

  3. 38
    cristina Says:

    sper sa va treaca supararea si sa formati un cuplu!pupici vero,fi tare

  4. 37
    andreea Says:

    sper sa se impace si cred ca cei doi si iubesc numai ca sunt prea orgoliosi si nu vor sa fie impreuna din cauza conflictului avut la inceputul competitiei.cred ca daca ar facea un cuplu sar potrivi f bine si sar si intelege bn si cred ca ar putea castiga competitia deoarece au f multi fani.sper sa faceti un cuplu.si cred ca in data de 19 martie Vero plangea deoarece la vazut pe Vlad cu Alexa.Si Vlad cu Alexa nu se potrivesc deloc.si cred ca vero nu vrea sa faca un cuplu cu vlad pt ca la Alexa ii place de el.si cred ca nu ar vrea sa ii faca rau prietenie ei.daca ar face un cplu cu vlad dupa aceea toti iar sari in cap si iar zice de incidentul avut cu diana

  5. 36
    miluta Says:

    bai mai lasati in pace e treaba lor daca nu vreau sa faca cuplu in casa poate afara sor cunoaste mai bine si o sa reuseasca sa fie in impreuna ca le sta foarte bine asa cum toata lumea zice va iubesc vero si vlad

  6. 35
    miluta Says:

    parerea mea este ca se iubesc foarte mult dar nici unul nu lasa de la ei si de aea a reaxionat vlad asa pt ca nu sa dus vero sai sp ca sa o lase in pace

  7. 34
    Elena L Says:

    De ce lumea nu vrea sa intelega ca Veronicai nu-i place de Vlad??? Chiar nu inteleg, de ce intervin ei cu presupusul….. Vlad merita mult mai mult, o femeie care sa il respecte cu adevarat, si sa il iubeasca, Veronica nu poate sa ii ofere acest lucru, ea il respinge…. Sunt sigura ca Vlad o sa isi gaseasca o fata foarte buna si inteligenta, poate ca mai intra alte fete in concurs, sau poate afara isi va inpalni marea dragoste, trebuie doar ca sa aiba rabdare. ;) Va sustin pe voi Vlad si doamna Lacramioara ;) , pupici dulci dulci …..

  8. 33
    filuta Says:

    veronica este o fata faina si eu cred ca se potriveste cu vlad. Ei se cearta dar eu cred ca se iubesc

  9. 32
    ana Says:

    parerea mea este ca cei doi se plac dar din cauza a ceea ce s-a intamplat intre ei la inceputul emisiunii ii determina sa fie asa orgoliosi si sa nu recunoasca adevarul:)daca ar fi sa formeze un cuplu ar fi perechea potrivita…sunt frumosi amandoi si au subiecte comune de discutat din cate s-a vazut…asa se explica sh faptul ca vero a inceput sa planga in emisiunea din 19.03.2010…nu ii convenea sa il vada pe vald acolo si nu langa ea:)…eu o inteleg:p

  10. 31
    nelu Says:

    MI-A PLACUT VLAD SI IMI PLACE IN CONTINUARE ….NU MAI SUNT DE ACORD CU MAMA SA .CRED CA SI VLAD ESTE SUPARAT PE MAMA SA !

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free