Conflict dur intre Vlad si Veronica


trio lacramioara vlad veronica 17.03Un conflict destul de dur a avut loc intre Vlad si Veronica, concurentii Nora pentru mama 4.

Se pare ca acest conflict a aparut imediat ce Veronica a dorit sa o roage pe doamna Lacramioara sa-l determine pe Vlad sa nu se mai apropie de ea.

Doamna Lacramioara a ascultat sfatul Veronicai si a avut o discutie mai aprinsa cu fiul ei. In urma discutiei, Vlad a reactionat foarte agresiv verbal in ceea ce o priveste pe Veronica. Cei doi si-au adresat cuvinte foarte dure unul la adresa celuilalt.

Vlad nu isi poate explica cum Veronica a reusit sa produca un conflict intre el si mama sa.

Veronica a fost foarte deranjata de atitudinea lui Vlad, pe care declara ca nu il poate ierta.

Vlad insa a reusit sa-si calce pe orgoliu si si-a cerut scuze pentru iesirea avuta si a recunoascut ca este vina lui pentru toate cele intamplate.

Cum comentati conflictul avut intre Vlad si Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

48 comentarii la “Conflict dur intre Vlad si Veronica”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 48
    maria Says:

    Vlad ma bucur ca esti destul de inteligent si ti-ai dat seama de toate siretlicurile Veronicai , cele pe care le-am observat si noi in timpul emisiunilor. Veronica te-a iubit pe tine cu adevarat, abia astepta sa se faca o ruprtura intre tine si Alina sa poata intra ea pe firul dragostei, dar tu ai fost un baiat destept si foarte bine ca nu ai acceptat lucrul acesta. De aici a intervenit toate siretlicurile Veronicai, care a vazut ca nu este aleasa de tine si pierde teren in favoarea Alexei, a provocat tot scandalul si ironiile care le-a facut. Noi am observat destul de bine. Te felicit ca nu i-ai raspuns cu aceasi moneda, ai ignorat-o astfel si-a aratat Veronica caracterul adevarat pe care il are. Sa ai grija de Alexa, este o fata foarte buna, va potriviti amandoi, si sunt sigura ca veti fi impreuna. Va iubim.

  2. 47
    anonim Says:

    Auziit aici..Veronica chiar e o rapandula..care numai scarbosenii vorbeste..e o nesuferitasi nesimtita. Nu credeti ca are prea mult tupeu..cand o sa ajunga la anii si experientza doamnei Lacramioara atunci sa vorbeasca. Dar ea e prea t*rfa sa ajunga acolo. A venit de pe centura si ea sa castige niste bani aici,,e o inculta si needucata.

  3. 46
    GABRIELA Says:

    ESTE PACAT DE DOAMNA LACRAMIOARA PT CA VLAD AR TREBUI SA FIE MAI PONDERAT SI SA NU DEA CURS LA DISCUTIILE PROVOCATA IN GENERAL DE VERONICA. IL PUNE INTR-O UMBRA URATA SI CRED CA DOAMNA LACRAMIORA NU MERTA ASTA. LASATI-O PE VERONICA SA SE CERTE SINGURA NU I-I MAI ACORDA-TI ATENTIE PT CA NU MERITA .INCA ODATA VA SPUN CA PAREREA MULTORA ESTE CA VERONICA ESTE O PERSOANA JOSNICA. APROPO- INAINTE O PLACEAM PE CRISTINA DAR A INCEPUT SA O COPIEZE PE VERONICA SI A DEVENIT SI EA USOR DEZGUSTATOARE. FACAND O COMPARATIE INTRE CRISTINA SI DIANA VREAU SA VA SPUN CA NICIODATA CRISTINA NU V-A AJUNGE LA NIVELUL DIANEI NICI CA STIL VESTIMENTAR NICI CARACTERIAL.CRISTINA ESTE INVIDIOASA PE DIANA- ARE SI DE CE -DIANA ARATA SUPERB LA CORP IN SCHIMB CRISTINA PARCA ESTE O BUTURUGA .

  4. 45
    lorena Says:

    Disputa dintre Vlad si Vero a scos la iveala adevaratul lor caracter …s-au purtat exemplar pana la proba contrarie .

  5. 44
    BIANCA Says:

    nu mi-e clar ce s-a intamplat intre vlad si veronica… poate ca se va afla si imi voi forma o parere, cert este ca ceea ce s-a intamplat intre ei a produs ruptura dintre veronica si dna lacramioara, nu cred ca acestea doua se mai suporta

  6. 43
    gianina Says:

    VLAD A MAI ARATAT O DATA CE FEL DE CARACTER ARE……….LASA MULT DE DORIT,NU STIE CA O FEMEIE NO ATINGI NICI MACAR CU O FLOARE?
    DACA IN CONCURS A FACUT GESTUL CU PERNA IMI INCHIPUI CE FACE AFARA “LA NEREVI”……….NU ARE NICI O SCUZA PENTRU IESIRILE LUI………………………DEGEABA ARATA BINE DACA ARE UN COMPORTAMENT JALNIC

  7. 42
    andreea Says:

    hai lasa vero , ca te ia vlad de nevasta pina la urma si cand o sa se sature de tine si o mearga la altele numai bine ramai cu mamitica ta draga. formati o familie de nota 10. bravos

  8. 41
    lacra Says:

    mi ar fi placut ca vlad sa fi ramas cu alina !!!!este o fata ft frumoasa si chiar se potriveau

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free