Conflict dur intre Vlad si Veronica


trio lacramioara vlad veronica 17.03Un conflict destul de dur a avut loc intre Vlad si Veronica, concurentii Nora pentru mama 4.

Se pare ca acest conflict a aparut imediat ce Veronica a dorit sa o roage pe doamna Lacramioara sa-l determine pe Vlad sa nu se mai apropie de ea.

Doamna Lacramioara a ascultat sfatul Veronicai si a avut o discutie mai aprinsa cu fiul ei. In urma discutiei, Vlad a reactionat foarte agresiv verbal in ceea ce o priveste pe Veronica. Cei doi si-au adresat cuvinte foarte dure unul la adresa celuilalt.

Vlad nu isi poate explica cum Veronica a reusit sa produca un conflict intre el si mama sa.

Veronica a fost foarte deranjata de atitudinea lui Vlad, pe care declara ca nu il poate ierta.

Vlad insa a reusit sa-si calce pe orgoliu si si-a cerut scuze pentru iesirea avuta si a recunoascut ca este vina lui pentru toate cele intamplate.

Cum comentati conflictul avut intre Vlad si Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

48 comentarii la “Conflict dur intre Vlad si Veronica”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Sarah Says:

    Vlad TREBUIE DESCALIFICAT pentru faza cu Veronica , nu bibilit atat cum face Gabriela…sau ii place de EL?!…Gabrielei .Daca Vlad nu este calificat inseamna ca in aceasta emisiune SE INCURAJEAZA VIOLENTA ASUPRA FEMEILOR!!!!! Eu am crezut ca acest episod este o lectie impotriva VIOLENTEI …vad ca dincontra INCURAJATI VIOLENTA…HALAL EMISIUNE!!!! AM trait sa o vad si pe-asta….Vlad e un tip coleric si Veronica la fel , degeaba se ascund dupa deget acesti tzaranoi parveniti( Vlad si Lacramioara). Buni de gura amandoi dar lipsiti de bun simt si educatie…..NISTE FALITI amandoi din punct de vedere material …AU VENIT AICI sa mai ciupeasca ceva monyyyyy! Ce pregatire au?…ce scoala ?…ce meserie?….NIMIK!!!!
    CRED ca CNA trebuie sa ia masuri de sanctionare a emisiunii din cauza acestui act de violenta fizica asupra unei femei, daca nu-l DESCALIFICATI pe VLAD!!!!Pe altii i-ati descalificat pentru mult, mult mai putin!!!!
    Vedeti, voi BRAVI realizatori ai emisiunii de asta suntem o natie violenta apreciati ca atare prin toata lumea pe unde ne-am dat in Stamba….pentru ca la emisiuni tv pentru tineri SE INCURAJEAZA VIOLENTA!!!! ba chiar VICTIMIZAM AGRESORUL!!!!!
    RUSINEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ATENTIE CNA!!!!!!!!!!!!

  2. 9
    stefanutza Says:

    toata lumea ma-i are scapari trebuie sa o antelegem si pe veronica chiar dak a fost o iesire de comportament ma-i dura din partea veronicai dar tr sa fim oameni sa stam stramb sa judekam drept ………..

  3. 8
    andrei11 Says:

    Dandu-te atat de arogant si crezandu-te frumos vei pierdea foarte mult in viata …..Locul tau nu era in aceasta casa,intoarcete inapoi la turci cati acolo este locul tau si lasa fetele din casa in pace….Maicata nu a venit pt tine,mai bine zis a venit pentru ea sasi gaseasca un barbat,dar aicia sa stie bine ca sunt romani nu Turci:)):))…(A satura-to turcii?? ) Si va mai rog pe am2 nu mai suciti botul in emisiuni!!! Dn-a Lacramioara ca ea s-a dat la vale si il “excita” pe Vali…Aceasta femeie da dovada de a fi serioasa?
    Dar sa nu uitam cu totii( barbatul scapa caciula jos,o scutura si pleaca) sau (cateaua pana nu ridica coada….. cainele nu o miroase)

  4. 7
    Mihai Says:

    eu unde

  5. 6
    ioii Says:

    CEL MAI TAMPIT TRIO DE LA NPM1 2 3 4

  6. 5
    RALUCA Says:

    Nu ma prea intereseaza de ce s-au certat cei trei, insa motivul Veronicai este praf in ochi si sa va spun de ce vad eu asa: cand Vlad a hotarat sa faca un cuplu cu Alina, Veronica sa ne aducam aminte a incercat cu vorbe utate la adresa Alinei sa-i desparta, cand s-au desparti cei doi Veronica l-a mustruluit pe Vlad ca pentru el este mai importanta relatia sa cu Alina, dect mama lui,de asemenea a facut materiale cu Vlad in mare tandrete, cand Vlad venea la mama lui Veronica era acolo si nu pleca, ba chiar se baga in seama cu Vlad, asa ca de unde sa-si dea seama cineva ca Veronic nu doreste sa i se adreseze lui Vlad si invers?

  7. 4
    Mihai Says:

    Veronica frumoasa din padurea adormita,Veronica daca e asa desteapta de ce se crede asa total gresit ea a intrat in casa sa scape de iubitul ei si acum a gasit de cuviinta sa arate la acel tip ca ea este sfinta.Vlad are dreptate iar mama lui este un caz dubios de preetenia cu Veronica.Veronica se poate sa joace teatru sa fie Nora saptaminii.

  8. 3
    dor Says:

    Asa este cum spune Adriana. Iesirile Veronicai sunt tratate cu multa delicatete. Urat din partea Lacramioarei sa se alieze Veronicai, uitand ca Vlad este fiul ei si de fiecare data el a luat apararea mamei lui chiar daca ea gresise. Daca ar fi fost Alina in locul Veronicai nu se spala cu toata apa Dunarii de ceea ce ar fi auzit din partea Lacramioarei. Eu cred ca intre cele doua ori a fost o intelegere cum si in ce conditii sa castige Vlad iar Veronica sa aiba cota parte (poate se cunosteau de afara), ori relatia dintre cele este de tip s*xual.

  9. 2
    madalici Says:

    mda….deci este de neimaginat ce poate sa faca o persoana pentru a se face celebra..aceea fiind dna lacramioara….doamna…:)) ma bufneste si rasul…pacat de vlad..ca este un baiat ft inteligent,si nu inteleg cum poate lasa manipulat de mama sa.

  10. 1
    Adriana Says:

    Nu e Vlad simpatia mea si nici nu a fost vreodata dar pentru prima oara am simtit o oarecare…mila fata de el,chit ca suna urat. Atunci cand singura persoana pe care o ai langa tine e mama si nici ea nu e practic alaturi de tine trebuie sa fie dureros. Tot s-a facut caz pe iesirea lui, dar criza Veronicai cand s-a ridicat de pe canapea a trecut aproape neobservata,nu asa se comporta o fiinta atat de rationala cum se arata ea. Nu pot sa zic ca mi-am schimbat pararea despre Veronica,ci mi-am intarit convingerile. Nu o data cel care a facut prea mult pe psihologul,a ajuns sa aiba nevoie de un psiholog,i-as recomanda asta Veronicai.

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free