NPM4: Alexandra si Ayhan au ramas impreuna


ayhan alexandra npm4Alexandra, fosta concurenta Nora pentru mama 4, a parasit competitia cu dorinta de a-si relua relatia cu baiatul pe care il iubeste si de la care nu si-a putut lua gandul nici macar o clipa.

Stiu ca sunteti curiosi sa aflati daca Alexandra si Ayhan au ramas impreuna si daca iubirea lor a putut rezista impotrivirii familiei Alexandrei…de aceea va anunt ca dupa iesirea din competitie, Alexandra si Ayhan si-au reluat relatia si in prezent sunt foarte fericiti impreuna.

Cei doi se cunosc de aproape un an si jumatate si se pare ca iubirea lor a invins in fata lumii.

Ce parere aveti de faptul ca Alexandra si Ayhan au ramas impreuna?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “NPM4: Alexandra si Ayhan au ramas impreuna”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

 1. 39
  fan Says:

  eu nu stiu de ce a venit in casa….alexandra este o prefacuta si o profitoare si o urata

 2. 38
  Lena Says:

  Alexandra ma bucur pt tine ai ales ffff bine si plus la asta va sta fffff bine impreuna mult succes si iubire inainte -bafta

 3. 37
  Rocsanick Says:

  Imi pare ffff bn ca au ramas impreuna sunt niste scumpi! Bravo Alexandra asa trebuia sa invingi orice obstacole dak il iubea cu adevarat pe Ayhan shi asa ai fct te felicit shi esti cea mai buna. Salutari din Resita! Te pwp!

 4. 36
  maria Says:

  se pare ca nu sunt impreuna

 5. 35
  maria Says:

  se pare ca nu sunt impreuna
  sper sa intre iar in casa poate se mai potolesc spiritele pe acolo

 6. 34
  anca Says:

  Ce se intampla cu aceasta fata? Alexandra pare a fi exilata de familie si a dat fuga la concurs , moca ingrasa nu? Ptr. cine vine ea in casa? sa faca cuplu? cu cine? Chiar ca este disperata dupa bani! E mai usor aici ca la munca, nu? Daca iti place de Laurentiu afara nu puiteai face cuplu? scuza-ma e mare FOAME!

 7. 33
  Ana Maria Says:

  Lupta in continuare pentru relatia voastra Alexandra!:*

 8. 32
  ioana Says:

  Ayan e dragut, Alexandra este insa, pe cat de frumusica, un copil cu ceva traume familiale si e inraita. Ascunde o oarecare rautate si egoism, are insa varsta cand isi poate aduce corectii, poate citi si imbogati spiritual.
  Regret ca amenii privesc doar frumusetea fizica, se vb f.putin sau deloc de adevarata frumusete,cea interioara

 9. 31
  mada Says:

  ma bucur pt ei si mi se pare ca se potrivesc!!!nu inteleg de ce familea nu o sprijina pe alexandra,dar chiar daca nu o fac ea trebuie sa ia deciziile dupa cum crede!!!!este o fata frumoasa si sper ca aceasta relatie sa fie de durata!!pupici

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free