Conflict dur intre Vlad si Veronica


trio lacramioara vlad veronica 17.03Un conflict destul de dur a avut loc intre Vlad si Veronica, concurentii Nora pentru mama 4.

Se pare ca acest conflict a aparut imediat ce Veronica a dorit sa o roage pe doamna Lacramioara sa-l determine pe Vlad sa nu se mai apropie de ea.

Doamna Lacramioara a ascultat sfatul Veronicai si a avut o discutie mai aprinsa cu fiul ei. In urma discutiei, Vlad a reactionat foarte agresiv verbal in ceea ce o priveste pe Veronica. Cei doi si-au adresat cuvinte foarte dure unul la adresa celuilalt.

Vlad nu isi poate explica cum Veronica a reusit sa produca un conflict intre el si mama sa.

Veronica a fost foarte deranjata de atitudinea lui Vlad, pe care declara ca nu il poate ierta.

Vlad insa a reusit sa-si calce pe orgoliu si si-a cerut scuze pentru iesirea avuta si a recunoascut ca este vina lui pentru toate cele intamplate.

Cum comentati conflictul avut intre Vlad si Veronica?

Articol realizat de Raluca Neagu

48 comentarii la “Conflict dur intre Vlad si Veronica”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    tiganuc doina Says:

    Imi pare rau pentru Vlad ca de la inceputul concursului nu a stiut sa aiba rabdare.Cand Veronica ia spus ca vrea sa faca o pauza,el trebuia sa inteleaga si nu trebuia sa se arunce in bratele Alinei.,o relatie care nu era potrivita.Motivul pentru care sau certat este ca Vlad a incercat sa faca relatii cu mai multe concurente, care nici una nu era potrivita pentru el.Lucru ptr care Veronica nu a vrut sa maii discute cu el.El este singurul vinovat ptr nesereozitatea lui in concurs.Ar trebui ca Vlad sa puna punct si cu Alexa nu se merita sa isi piarda timpul cu o fata la fel cum e si Alina.Deci un sfat ptr Vlad:Sa lase timpul Veronica il iubeste si seamana bine unul cu celalalt sunt facuti unul ptr altul si timpul va decide,Imi sunteti dragi amandoi va iubesc si as vrea ca pana la finala concursului sa fiti impreuna.

  2. 29
    ionut Says:

    veronica il place mult pe vlad ..dar orgoliul nu o lasa sa recunoasca , s-a vazut f clar aseara (19 martie) cand a venit alexa in casa sa il avda pe vlad.reactia veronicai cu lacrimile din ochi si de pe obraz au spus totul..pacat chiar se potrivesc si sper sa castige si sa se casatoreasca

  3. 28
    alexyto Says:

    veronika…o sa ai zile negre cand o sa iesi afara din casa…sa te puna dreaq sa te mai ei de vlad k teai dat dreaq…stiu k no sa poata gabriela sa citeasca acest sms da sa te puna dreaq sa te mai ei de el k teai dus dreaq

  4. 27
    mary Says:

    daca ar face un cuplu ar fi cei mai frumosi dintre cei aflati in casa se potrivesc de minune sa nu mai bage la suflet tot ce aud si sa lase orgoliul la o parte ca nu fac nimic asa . Tinetio tot asa dar fara certuri . VA PUT SI IMI SUNTETI DRAGI

  5. 26
    alle Says:

    …yo kred k Veronicai ii place Vlad,asta sa vazut in finala saptamanii din 19 martie knd Veronik a inceput sa planga vazandul pe Vlad cu Alexa…dar este prea orgolioasa sa recunoasca…eu mias dorii sa formeze un cuplu Vlad cu Veronica…;-)

  6. 25
    Lattea Says:

    Timpul petrecut in casa a schimbat sentimentele Veronicai pentru Vlad intrunele mult mai puternice, care o determina sa se simta nesigura pe ea. Era normal ca Vlad sa fie surprins de decizia ei. In sufletele lor au nutrit sentimente sincere si se tem ca nu le vor mai putea ascunde unul fata de celalalt. Personal, am o singura dorinta in legatura cu acest concurs… aceea de a asista la casatoria dintre Vlad si Veronica!

  7. 24
    alina Says:

    daca ati urmarit emisiunea din seara asta v-ati dat seama cine e cu adevarat veronica.daca a mai aparut si alexa ,care nu vad dupa ce,in emisiune si si-a dat seama ca nu mai are seanse cu vlad a apucat-o plansul si ,,chiar vrea acasa”.halal fata,halal comportament

  8. 23
    mirela Says:

    Consider ca acest ,,conflict,,intre Veronica si Vlad de fapt este un teatru pentru ai distrage atentia lui vlad de la alina de care se apropiase in ultimul timp.Consider ca Vlad inca mai are sentimente pentru alina chiar daca el neaga cu vehementa acest lucru.Lactamioara in schimb nu o mai vrea pe alina de asta cere ajutorul Veronicai ca sa-l indeparteze de alina pe fiul ei Doamna Maria are dreptate in mare parte din continutul acelei scrisori

  9. 22
    loredana Says:

    veronica se crede o persoana foarte frumoasa mult prea desteapta….nu zic ca nu este…dar..vlad a avut dreptate sa fie suparat si a avut dreptul sa se descarce…cu sau fara gesturi violente…ei ii place vlad….a fost foarte deranjata de faptul ca alina a jucat carti cu vlad de aici au inceput problemele…..

  10. 21
    rodica Says:

    Parerea mea este ca disputa dintre cei doi are radacini inca de la inceputul competitiei . Cand Veronica s-a despartit de Vlad i-a spus sa ia o pauza, fara sa banuiasca ca va aparea Alina care ii va da papucii lui Mihai si se va apropia de Vlad. Eu cred ca tocmai din acest motiv acum Veronica nu se poate apropia de Vlad pentru ca e mult prea orgolioasa si cele intamplate nu o lasa sa-si exprime adevaratele sentimente. Despre Alina vreau sa spun ca avea frica pentru sentimentele celor doi, tocmai pentru ca stia ca ea a fost cea care a intervenit intre ei (gen Violeta din NPM3). Vlad a gresit pentru ca nu i-a acordat acel timp necesar Veronicai la inceput si a cautat imediat sa-si faca o prietenie desi gandul lui era la ea. Trebuia sa lase timpul sa rezolve problema dintre ei si acum cred ca erau impreuna. Ei sunt preferatii mei in concurs si-mi pare foarte rau ca s-a ajuns aici. Doresc mult sa fie impreuna.

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free