Doamna Paula: “Cristina nu este potrivita pentru Lucian”


cristina paula npm4 12.03Inca de la intrarea lui Lucian in casa Nora pentru mama 4, intre doamna Paula si Cristina au avut loc mai multe conflicte. Cele doua, care ar putea deveni la un moment dat nora, respectiv soacra se pare ca inca mai au ceva de impartit.

Doamna Paula a fost deranjata de comportamentul Cristinei fata de Lucian, fiind convinsa ca fiului ei nu ii este impartasita dragostea.

Cristina a fost suparata pe faptul ca doamna Paula nu a recunoscut anumite afirmatii pe care le-a facut desprea ea si a dorit sa adauge faptul ca nu se schimba niciodata la dorinta mamei iubitului ei.

Cum comentati conflictul aparut intre Cristina si doamna Paula?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Doamna Paula: “Cristina nu este potrivita pentru Lucian””

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Mirela Says:

    Cele mai nesuferite persoane din casa sint Cristina,Alina si Brandusa.Nu degeaba formeaza toate un grup.Nu stiu ce a cautat Diana printre ele,e o fata chiar educata.Iar Lucian nu are prea mult cap,niciodata nu te certi cu parintii pentru un partener,mai ales intr-o relatie de inceput.Daca de la inceput merge asa,ce vor face pe viitor?Acolo unde exista probleme intre parinti si nora sau ginere,mai tirziu apar probleme si in cuplu.Asa ca mai bine te desparti de la inceput ,cind inca nu ai de suferit prea mult.Asta bineinteles nu e valabil cind parintii nu au dreptate,ceea ce nu e cazul.Cristina este insuportabila.

  2. 29
    alexandra Says:

    Cristina te iubesc si te potriveste ft bn cu Lucian>:D< sper sa castigati voi:P

  3. 28
    elisa Says:

    cristina si lucian se iubesc foarte mult doamna paula ar trebui sa fie mai intelegatoare si sa incerce sa se apropie mai mult de cristina
    cristina este o fata foarte buna desi are cateva iesiri urate eu cred ca s-ar intelege foarte
    bine cu doamana paula daca ar iesi afara
    dna paula , lucian si cristina sa stiti ca va votez mereu si ca sunt fana voastra number one si ca va iubesc foarte mult :x :x:x

  4. 27
    nicoleta Says:

    sunt de acord cu xenia ii dau draptate

  5. 26
    aniela Says:

    Doamna Paula, n-o mai luați în seamă pe Cristina. S-a trezit și ea că o bagă cineva în seamă,și nu mai tace. Îi place să se bage-n seamă și să se audă vorbind. E o nesimțiță și o obraznică fără pereche. Lăsați-i porția dumneavoastră, să mai mănânce pe ascuns, poate dacă are cu ce-și astupa gura, TACE!!! E slăbuță rău!!!
    Lui Lucian să-i fie rușine!
    Toate mamele cresc copii. Mamele de băieți n-au dreptul să fie iubite?
    Fetelor, să le respectați și să le iubiți pentru că v-au crescut BĂRBAȚI.

  6. 25
    ina Says:

    va ce teai mai ingrasat Cristina draga,ai grija ca greu mai dai jos.Paula nu te mai lasa jicnita ca nu merita Fiiiiii tare|

  7. 24
    STEFANUTZA Says:

    cristyna este o nesuferita se ya de toata lumea vb pe la spate este o cretina

  8. 23
    XENIA Says:

    Doamna Paula este mai mult decat intelegatoare, a cedat ft. mult, dar orice face obraznica de Cristina ii gaseste pricina.
    Nu observati ca Cristina o ataca mereu si apoi tipa ca o isterica ca d-na Paula are ceva cu ea.
    D-na Paula a tacut de multe ori, desi ar fi avut multe de spus, dar acum si-a mai dat si ea drumul la parerile proprii, mai ales ca ea tacea si Cristina, cu acordul tacit a lui Lucian o ataca mereu.
    Parerea mea este ca orice metoda de comunicare ar incerca cu Cristina nu ar duce la nici un rezultat din urmatoarele motive:
    – Cristina nu il iubeste pe Lucian
    – Cristina este o needucata si impertinenta
    – Cristina se foloseste de Lucian pana apare ceva mai convenabil pt. ea (desi cred ca nu-l merita pe Lucian) si apoi o sa-l paraseasca, dand vina pe d-na Paula

  9. 22
    Soryna Says:

    Cristina esti cea mai tare imi place de tine foarte mult iti sta bn inpreuna cu Lucian mult succes

  10. 21
    andra Says:

    cuplu cristina-lucian ii sustin

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free