Doamna Paula: “Cristina nu este potrivita pentru Lucian”


cristina paula npm4 12.03Inca de la intrarea lui Lucian in casa Nora pentru mama 4, intre doamna Paula si Cristina au avut loc mai multe conflicte. Cele doua, care ar putea deveni la un moment dat nora, respectiv soacra se pare ca inca mai au ceva de impartit.

Doamna Paula a fost deranjata de comportamentul Cristinei fata de Lucian, fiind convinsa ca fiului ei nu ii este impartasita dragostea.

Cristina a fost suparata pe faptul ca doamna Paula nu a recunoscut anumite afirmatii pe care le-a facut desprea ea si a dorit sa adauge faptul ca nu se schimba niciodata la dorinta mamei iubitului ei.

Cum comentati conflictul aparut intre Cristina si doamna Paula?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Doamna Paula: “Cristina nu este potrivita pentru Lucian””

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    lenuta popescu Says:

    CRISTINA NU ARE PIC DE RESPECT PT D NA PAULA. URAT DIN PARTEA EI! NU SE POTRIVESTE CU LUCIAN!

  2. 9
    anamaria Says:

    si ink cva CRISTINA stapanesteti vocabularul”mata”???????nu e frumos orikum e o dna mai in varsta indiferent dak iti va soacra sau nu……o mama e normal sasi doreasca o nora cu un limbaj adecvat,educata,sa o respecte ope dansa si baiatul acesteia..dak nu o va respecta p ea k dna…atunci va dati seama cum va face cu baiatul dansei?

  3. 8
    anamaria Says:

    doamna Paula are tot dreptul sasi apere baiatul e normal,nui tin parte.am vaz si azi emisiunea…eu am tras concluzia k Cristina e ff geloasa si nu admite gandul k Lucian nu ii poate fi fidel..nu exista un barbat fidel…..nu o condamn p Cristina dar e prea impulsiva…..k sa primesti trebuie sa dai..ori ea nu face acest lucru ma refer la cristina….sunt de varsta cristinei si eu eram impulsiva,geloasa exact genul ei…dar miam dat seama,miau spus si parinti fosti iubiti,prieteni k,cu gelozia,impulsivitatea nu o sati poti construi o relatie…….nu mai fi incapatanata si orgolioasa..mai lasa de la tine…..sincer din ce se vede la tv lucian e prea bland pt tine….akm ramane la atitudinea vostra…va pup si va iubesc..bafta!!!!!!

  4. 7
    elena Says:

    d-na paula lasatil pe lucian sasi vada de viata lui , daca o sa regrete mai tarziu o sa sufere el nu dumneavoastra

  5. 6
    emima Says:

    d-na paula ar trebui sa incercati sa o cunoasteti mai bine pe cristina sau daca nu sa il lasati pe lucian cu alegerea lui ca este viata lui

  6. 5
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    parerea mea este ca cristina se potriveste cu luci si o sa faca tot posibilul sa mearga relatia lor

  7. 4
    claurys Says:

    sunteti prea rea sa nu zic altfel

  8. 3
    claurys Says:

    doamna paula nu ma mir de ce nu va dorit soacra unteti din cale afara de ce fafeti acelasi lucru cu cristina?lasati in pace sa faca ce vor timpul va decide daca vor fi impreuna.nu va mai bagti k avti de pierdut ,ce anume?copii d_voastra.luati exemplu de la doamna valeria care in sensul cuv e o adevarata doamna.

  9. 2
    nutyka Says:

    CRISTINA ESTE IMATURA NEPREGATITA PENTRU O RELATIE SI PROST CRESCUTA IN CE PRIVESTE RELATIILE CU CEI MAI IN VARSTA MA REFER LA ASA ZISA SOACRA . PACAT ,CA ACEST CONCURS SI-A PIRDUT CARACTERUL MATRIMONIAL SI A DEVENIT UNUL DE CERTURI SI JIGNIRI SIESTE ALIMENTAT CHIAR DE MODERATOARE.

  10. 1
    adela Says:

    d-na paula nu ar trebui sa intre atat in viata celor doi ,lucian nu o sa se casatoreasca niciodata din cauza lui maicasa ca nu ii convine nici o fata

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free