Doamna Paula: “Cristina nu este potrivita pentru Lucian”


cristina paula npm4 12.03Inca de la intrarea lui Lucian in casa Nora pentru mama 4, intre doamna Paula si Cristina au avut loc mai multe conflicte. Cele doua, care ar putea deveni la un moment dat nora, respectiv soacra se pare ca inca mai au ceva de impartit.

Doamna Paula a fost deranjata de comportamentul Cristinei fata de Lucian, fiind convinsa ca fiului ei nu ii este impartasita dragostea.

Cristina a fost suparata pe faptul ca doamna Paula nu a recunoscut anumite afirmatii pe care le-a facut desprea ea si a dorit sa adauge faptul ca nu se schimba niciodata la dorinta mamei iubitului ei.

Cum comentati conflictul aparut intre Cristina si doamna Paula?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Doamna Paula: “Cristina nu este potrivita pentru Lucian””

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    georgiana Says:

    simona o cunosc e o …….

  2. 19
    georgiana Says:

    da da da

  3. 18
    GabytzU*De*La*Iasi Says:

    foarte frumoasa Simona iar sta bn cu Lucian impreuna:D

  4. 17
    sory Says:

    bine face dna paula ca nu e de acord.ce tot atata cristina vrea sa stie ce a fost la munte si il dispera pe lucian sa spun tot,ce a fost a fost….daca il place cu adevarat si vrea sa fie impreuna sa treaca cu vedere ca la urma urmei ce a facut cu brandusa niste alintaturii si atat creca nu au facut dragoste…..cristina e fraiera daca il pierde pe lucian si o sai para rau.el e prea finutz pt ea.

  5. 16
    mary24 Says:

    si eu cred ca nu il iuberste destul pe lucian.spun destul avand in comparatie iubirea pe care io poarta lucian ei.e in stare sa se certe cu mama lui.si ea nu are putin respect pentru doamna paula.ar trebui sa tina cont ca e mama lui lucian si poate il raneste pe el cu vorbele la adresa paulei.eu cred ca e mai mult ambitie daat iubire pentru cristina.ii cam place sa conduca ea in aceasta relatie.ea are ultimul cuvant in toate.sa se gandeasca bine lucian la decizia legata de cristina.o sa aibe de suferit

  6. 15
    gabytza Says:

    D-na Paula de ce va purtati asa cu Cristina…..Cristina tino tot asa

  7. 14
    Jasmine Says:

    bravo Cristina puneo la punct…

  8. 13
    MIRUNA Says:

    DACA SE POATE SA I SE TRANSMITA CRISTINEI …………………..MAI PUTIN SCANDAL SI MAI MULTA IUBIRE FATA DE LUCIAN SE POATE????/////

  9. 12
    PAULA Says:

    PANA ACUMA MA UITAM LA EMISIUNE DAR DE CAND AU INCEPUT CERTURILE DINTRE CRISTINA SI D-NA PAULA AM INCETAT SA MAI URMARESC EMISIUNEA..CRSTINA ESTE O NESIMTITA SI JUMATATE, NU ARE RESPECT FATA DE D-NA PAULA.CUM VORBESTE CU EA CUM TIPA LA EA,CHIAR DACA NU O SUPORTA AR TREBUI SA AIBA RESPECT PT CA E O PERSOANA MAI INVARSTA SI E MAMA PRIETENULUI EI.DACA MAI O TINETI TOT CU SUBIESCTUL ASTA RAMANETI FARA TELESPECTATORI SERIOS.EU SUNT DIN OLANDA SI SA STITI CA SI AICI VA URMARESC MULTI TELESPECTATORI.DAR VA ROG NU MAI LASATI PE CRISTINA SA VB ASA CU OAMENII MAI INVARSTA.

  10. 11
    andu Says:

    fivar purcica a naibi :) ) scoteti-o p purcica aia din casa k e vai d mama ei , toata craiova , valea rosie si tot liceul Traian Vuia stiu cn esti par*suta asta :-j

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free