Diana si Valentin au castigat o cina romantica


vali diana npm 15.02La Finala Saptamanii din data de 12 februarie 2010, Diana si Valentin, declarandu-se singurul cuplu si singurii indragostiti din competitia Nora pentru mama 4, acestia au avut parte de o surpriza, castigand o cina romantica cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day.

Cuplul format din Diana si Valentin se pare ca sunt in prezent singurul cuplu declarat din casa NPM4. Oare acestia vor reusi sa ajunga pana in Finala?

Ce parere aveti de surpriza facuta Dianei si lui Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Diana si Valentin au castigat o cina romantica”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ramona Says:

    Brandusa este o fata foarte frumoasa cea mai frumoasa fata din casa …de asemenea si alina , cristina,si diana….scorpiile alea 2 de veronica si lacramioara sunt doua perverse impreuna cu tantalaul de vlad care se crede un fat frumos ,pe cand el este un boschetar…..sper sa iasa cat mai repede din casa cei trei idioti(Lacramioara,Veronica si vlad)afara cu voi :-&

  2. 29
    emilia Says:

    JUCATI MULT TEATRU; LASA-TI PREMIUL SI VEDETI-VA FIECARE DE VIATA LUI, VLAD NU ESTE EMANCIPAT CU DIANA -IAR EA O FACE PE FATA BUNA SI PLINA DE SIMPATIE. AMINDOI SUNTETI FALSI!!!!!

  3. 28
    VIOLETA Says:

    BRAVO IMI PLACE DE VOI…TINETIO TOT ASA…

  4. 27
    denysa Says:

    vali si diana este un culpu nemaivazut si de aceea ii apreciz foarte mult si ii sustin in continuare,chair daca unee persoana le mai fac rau ei nu trebuie sa se dea batuti,deoarece ei sunt un cuplu solid si o sa treaca peste toate greutatiile.succes!

  5. 26
    sanda Says:

    daca nu intra nimeni in casa nu mai avea loc concursul. ca este cuplul cel mai tare, normal ca altul nu exista. nu se potrivesc de loc. vali daca mai continua sa fie ospatar va ajunge cu siguranta alcolic. daca se vor casatorii cu siguranta diana va divorta. au vieti paralele. diana vrea o familie cu cativa prieteni iar pe vali nu-l prea vad baiat de casa. acum in casa diana nu-l suporta cu paharul in mana dar afara. tot timpul se vor certa. nu este ptr tine diana. cum spuneai tu ai bani ai detoate nu te gandi la premiul cel mare ca sa te casatoresti cu vali. ar fi pacat.

  6. 25
    maria Says:

    Mai …Shrek…cred ca mama ta vrea sa te insoare cu orice pret…era c am disperata ca te certi…cu Fiona

  7. 24
    mikibv Says:

    Cuplu Diana si Vali este un cuplu strans si cred ca va merge mai departe doar sa nu se lase influintat doamna Vali sa fie alaturi de ei.

  8. 23
    alexa Says:

    este adevarat ca vali pe hi5 este in cam toate pozele cu paharu sau sticla in mana…dar nu cred ca este un alcoolic…d p m de v….se potrivesc cei 2-diana si vali…va pup si sper sa va intelegeti din ce in ce mai bine..succes mult

  9. 22
    cosmin Says:

    cel mai tare cuplu:))

  10. 21
    un pacalit Says:

    cei care tot elogiati cuplul diana- vali cred-ca va ginditi numai la timpul scurs pina acum in casa ,va inselati ,realitatea este cu totul altfel din punctul meu de vedere,diana material,financiar,intelectual este sus fata de acest baiat tirziu care presupun ca pina la virsta pe care o are el are de acum niste deprinderi de celibatar intirziat,cei care au posibilitatea sa dea putin pe pagina de hi5 si veti vedea ca deprinderea si dragostea cea mai mare o are pentru alcool,aproximativ in majoritatea pozelor are o sticla,de ce nu s-a casatorit pina la vremea asta?oare cite gagici si de ce nivel intelectual sau moral a trecut prin patul lui,ceea ce s-a vazut ca in toate evenimentele mai caldute,ma refer la faptul ca au avut ocazia sa bea cite un paharel tot timpul acest admirator a lui bachus ,a avut probleme,ba dansuri de dezmat cu vipera aia de lacramioara,ba pareri de rau si reprosuri la adresa relatiei cu diana,nu cred in aceasta relatie,daca ar fi fost diana cu o personalitate precum a lui veronica ,vali era un oarecare individ care a incercat si el ceva,cred deasemenea ca nici diana nu prea a avut relatii prea multe cu baieti deoarece a trebuit sa ajunga in casa npm de gasi un betiv se vede ca este fata care a fost tinuta in curte sau tinuta din scurt si cind s-a vazut libera s-a indragostit de primul iesit in cale,totul este teatru,nici ei nu-si dau seama ca fac parte dintr-un act.pa

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free