Diana si Valentin au castigat o cina romantica


vali diana npm 15.02La Finala Saptamanii din data de 12 februarie 2010, Diana si Valentin, declarandu-se singurul cuplu si singurii indragostiti din competitia Nora pentru mama 4, acestia au avut parte de o surpriza, castigand o cina romantica cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day.

Cuplul format din Diana si Valentin se pare ca sunt in prezent singurul cuplu declarat din casa NPM4. Oare acestia vor reusi sa ajunga pana in Finala?

Ce parere aveti de surpriza facuta Dianei si lui Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Diana si Valentin au castigat o cina romantica”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    gaby Says:

    imi place foarte moolt de vali si diana sunt foarte draguti impreuna:X:X:X….alina stai linistita k doamna lacramioara si fiul ei nu te meritau :X:X:x…o ador si pe bradusa este o fata foarte sincera si draguta continua tot asa:X

  2. 19
    o telespectatoare Says:

    Cina romantica pe care au castigat-o, si pe care au meritat-o cu prisosinta, deoarece sunt intradevar un cuplu deosebit, a fost o chestie de doi bani. Vlad si Alina, care nici macar nu mai sunt un cuplu, si se vedea de la o posta ca nu sunt potriviti, au fost premiati cu excursia la ROMA, iar Vali si Diana care sunt singurul cuplu serios din casa si care tin intradevar unul la altul au primit cadou o cina romantica. Rusine! Asta e dreptatea si obiectivitatea celor de la Kanal D? Prin urmare putem prevedea de pe acum care va fi finalul concursului si cine va castiga. Nu stiu ce au impotriva cuplului Vali-Diana, dar pana si pe Gabriela am observat-o de cateva ori cum se rastea la Diana si fara nici un motiv. Probabil e invidioasa pe ea pentru ca e mai tanara si mai frumoasa

  3. 18
    Elena Says:

    Alina, te rog sa tii capul sus si sa privesti inainte .Este bine ca ai pus punct relatiei.Vlad si mama lui nu erau pentru tine. Poate ai sa cunosti pe altcineva .

  4. 17
    Elena Says:

    Vali a spus ca daca era afara nu lasa atatea lucruri sa treaca. Vreau sa-i amintesc ca logonda cu Diana si eventual casatoria o sa fie afara .Poate ei o sa se casatoreasca in direct la dumneavoastra dar asta nu inseamna ca o sa -i tineti inchisi o viata in casa NORA PENTRU MAMA 4.

  5. 16
    Elena Says:

    Pentru toate fetele din casa as propune urmatoarele;in fiecare zi sa faca de serviciu la bucatarie prin rotatie si tot prin rotatie sa mearga si la cumparaturi gestionand astfel banii care ii au pentru alimente. Daca in fiecare zi gatesc 3 fete este suficient pentru toate mamele si fetele din casa .In felul acesta fetele nu mai sunt nemultumite ca nu le ajunge mancarea

  6. 15
    Elena Says:

    Felicitari doamnei Gabriela Cristea care stie sa intervina in emisiune atunci cand este nevoie.Este cea mai frumoasa moderatoare de televiziune.Eu ii doresc multe emisiuni reusite.

  7. 14
    cristi Says:

    O pereche reusita pentru tv.
    Daca ar fi si adevarat ar frumos.
    Vali este un tip dezinvolt si glumet.
    Sper sa nu isi piarda aceste calitati din cauza Dianei.
    Ea este draguta si atat…daca ar mai slabi ar fi chiar ok.

  8. 13
    Elena Says:

    Referitor la doamna Lacramioara , cand cineva intra in direct nu are voie sa spuna nimic despre dansa pentru ca incepe sa jigneasca si trebuie sa inchidem televizorul pentru ca asa doreste dumneaiei.Cum sa mai intram in direct noi telespectatorii?

  9. 12
    Elena Says:

    Am urmarit emisiunea de astazi si nu mi-a placut atitudinea lui Vali.O relatie se bazeaza pe incredere reciproca.Vali a spus fetelor din casa ca Diana i-a atras atentia cu privire la fetele cele noi.Nu este nimic grav. Ce o sa se intample cand o sa fie casatoriti?Vali sa se gindeasca bine .Daca ceva nu merge intre ei ,trebuie sa puna punct acum .Cuvântul din Vechiul Testament tradus în română „logodnă” este ebraicul „aras” şi înseamnă angajament să te căsătoreşti, sau a te lega cu promisiunea să te căsătoreşti cu cineva. De fapt, în limba Engleză, chiar aşa şi se numeşte logodna „engagement”, adică angajament. Bărbatul şi femeia logodiţi sunt consideraţi deja soţ şi soţie, dar fără dreptul de a întreţine relaţii s*xuale până la nuntă. Iată un text biblic unde cei logodiţi sunt numiţi soţi Dacă o fată fecioară(virgină) este logodită, şi o întâlneşte un om în cetate şi se culcă cu ea, să-i aduceţi pe amândoi la poarta cetăţii, să-i ucideţi cu pietre, şi să moară amândoi: fata, pentru că n-a ţipat în cetate, şi omul, pentru că a necinstit pe nevasta aproapelui său. Să cureţi astfel răul din mijlocul tău. (Deuteronom 22:23-24)

    Cum vedeţi, în acest text, fecioara logodită este numită nevasta celui care s-a logodit cu ea, adică este într-un legământ similar legământului de căsătorie. Atunci când te logodeşti cu cineva, te legi prin legământ să te căsătoreşti cu persoana respectivă.

  10. 11
    Nimeni Says:

    sper sa castige..imi plac aman2..si mai ales valy…e cel mai de treaba baiat…:*

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free