Diana si Valentin au castigat o cina romantica


vali diana npm 15.02La Finala Saptamanii din data de 12 februarie 2010, Diana si Valentin, declarandu-se singurul cuplu si singurii indragostiti din competitia Nora pentru mama 4, acestia au avut parte de o surpriza, castigand o cina romantica cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day.

Cuplul format din Diana si Valentin se pare ca sunt in prezent singurul cuplu declarat din casa NPM4. Oare acestia vor reusi sa ajunga pana in Finala?

Ce parere aveti de surpriza facuta Dianei si lui Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Diana si Valentin au castigat o cina romantica”

  1. 1
    iulia Says:

    felicitari meritau

  2. 2
    iulia Says:

    cred ca la inceput nu erau indragostiti, dar acum se ved si se ca sunt. si si-au aratat bucuria si veselia pentru aceasta cina romantica surpriza pe care o meritatu din plin. Feliciari nu numai pentru ei dar si pentru staff care sau decis insfarsit sa le faca si lor o bucurie (STAFUL ESTE CAM PARTINITOR!!!!!!!!!!!!!!!! pentru alti care se vedea clar ca nu merita au facut cam mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 3
    ardeleaanca Says:

    FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DE O MIE DE ORI FELICITARI!
    Ma bucur pentru voi, desi sunt foarte dezamagita de ce se intampla in casa NPM4, de afara se vede foarte clar ca cei trei (Vlad, Veronica si Lacramioara) sunt favorizati de Kanal D si mai nou si de prezentatoare, pacat Gabriela! credeam ca trebuie sa fii impartiala in emisiune, nu sa-i favorizezi pe unul sau pe altul. Asadar dragii mei ardeleni, aveti grija ce faceti, si cu cine vorbiti, cat despe voi imi doresc din tot sufletul sa ajungeti finalisti, si sa ne bucuram alaturi de voi de o mare victorie.(speram ca nu sunt adevarate zvonurile ca trebuie sa castige Veronica, Vlad si mama care fie vorba intre noi e o relatie care pare mai degraba a fi un incest, decat o relatie mama – fiu.

  4. 4
    ECATERINA Says:

    vor ajunge in finala doar daca va esi din concurs vero si lacra si daca d-na g nu va mai critica cuplul lor ,poate nu se iubesc dar se plac foarte mult si asta conteaza intr-un cuplu.

  5. 5
    Florina Says:

    Sper sa ramana impeuna. Vali este indragostit de Diana. In privinta ei, nu stiu ce sa spun, cred ca este si putina regie in comportamentul ei. Ca si cuplu imi plac.

  6. 6
    roxanika Says:

    Buna Diana ji Valentin nu meritau o cina romantica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ardeleanca aia de DIANA isi bate joc de VALI dar pacat de VALY ca o Iubeste

  7. 7
    eliza Says:

    felicitariiiii,imi place fff mult de voi,ma bucur ptr voi sunteti un cuplu foarte frumos! succes in continuare!!!

  8. 8
    maria Says:

    Acum stiu cu cine seamana Vali…..cu SHREK..

  9. 9
    anda deltov Says:

    Meritau f.mult. Daca kanalistii au preferat sa-l trimita pe Vlad cu Alina care au ratat asa o iesire frumoasa, macar bine ca le-au inlesnit si lor o cina romantica de ziua indragostitilor. Felicitari Iulia si Ecaterina pt. comentarii, sunt de acord cu voi.

  10. 10
    georgyykk Says:

    fac un cuplu foarte frumos si chiar meritau sa plece

  11. 11
    Nimeni Says:

    sper sa castige..imi plac aman2..si mai ales valy…e cel mai de treaba baiat…:*

  12. 12
    Elena Says:

    Am urmarit emisiunea de astazi si nu mi-a placut atitudinea lui Vali.O relatie se bazeaza pe incredere reciproca.Vali a spus fetelor din casa ca Diana i-a atras atentia cu privire la fetele cele noi.Nu este nimic grav. Ce o sa se intample cand o sa fie casatoriti?Vali sa se gindeasca bine .Daca ceva nu merge intre ei ,trebuie sa puna punct acum .Cuvântul din Vechiul Testament tradus în română „logodnă” este ebraicul „aras” şi înseamnă angajament să te căsătoreşti, sau a te lega cu promisiunea să te căsătoreşti cu cineva. De fapt, în limba Engleză, chiar aşa şi se numeşte logodna „engagement”, adică angajament. Bărbatul şi femeia logodiţi sunt consideraţi deja soţ şi soţie, dar fără dreptul de a întreţine relaţii s*xuale până la nuntă. Iată un text biblic unde cei logodiţi sunt numiţi soţi Dacă o fată fecioară(virgină) este logodită, şi o întâlneşte un om în cetate şi se culcă cu ea, să-i aduceţi pe amândoi la poarta cetăţii, să-i ucideţi cu pietre, şi să moară amândoi: fata, pentru că n-a ţipat în cetate, şi omul, pentru că a necinstit pe nevasta aproapelui său. Să cureţi astfel răul din mijlocul tău. (Deuteronom 22:23-24)

    Cum vedeţi, în acest text, fecioara logodită este numită nevasta celui care s-a logodit cu ea, adică este într-un legământ similar legământului de căsătorie. Atunci când te logodeşti cu cineva, te legi prin legământ să te căsătoreşti cu persoana respectivă.

  13. 13
    Elena Says:

    Referitor la doamna Lacramioara , cand cineva intra in direct nu are voie sa spuna nimic despre dansa pentru ca incepe sa jigneasca si trebuie sa inchidem televizorul pentru ca asa doreste dumneaiei.Cum sa mai intram in direct noi telespectatorii?

  14. 14
    cristi Says:

    O pereche reusita pentru tv.
    Daca ar fi si adevarat ar frumos.
    Vali este un tip dezinvolt si glumet.
    Sper sa nu isi piarda aceste calitati din cauza Dianei.
    Ea este draguta si atat…daca ar mai slabi ar fi chiar ok.

  15. 15
    Elena Says:

    Felicitari doamnei Gabriela Cristea care stie sa intervina in emisiune atunci cand este nevoie.Este cea mai frumoasa moderatoare de televiziune.Eu ii doresc multe emisiuni reusite.

  16. 16
    Elena Says:

    Pentru toate fetele din casa as propune urmatoarele;in fiecare zi sa faca de serviciu la bucatarie prin rotatie si tot prin rotatie sa mearga si la cumparaturi gestionand astfel banii care ii au pentru alimente. Daca in fiecare zi gatesc 3 fete este suficient pentru toate mamele si fetele din casa .In felul acesta fetele nu mai sunt nemultumite ca nu le ajunge mancarea

  17. 17
    Elena Says:

    Vali a spus ca daca era afara nu lasa atatea lucruri sa treaca. Vreau sa-i amintesc ca logonda cu Diana si eventual casatoria o sa fie afara .Poate ei o sa se casatoreasca in direct la dumneavoastra dar asta nu inseamna ca o sa -i tineti inchisi o viata in casa NORA PENTRU MAMA 4.

  18. 18
    Elena Says:

    Alina, te rog sa tii capul sus si sa privesti inainte .Este bine ca ai pus punct relatiei.Vlad si mama lui nu erau pentru tine. Poate ai sa cunosti pe altcineva .

  19. 19
    o telespectatoare Says:

    Cina romantica pe care au castigat-o, si pe care au meritat-o cu prisosinta, deoarece sunt intradevar un cuplu deosebit, a fost o chestie de doi bani. Vlad si Alina, care nici macar nu mai sunt un cuplu, si se vedea de la o posta ca nu sunt potriviti, au fost premiati cu excursia la ROMA, iar Vali si Diana care sunt singurul cuplu serios din casa si care tin intradevar unul la altul au primit cadou o cina romantica. Rusine! Asta e dreptatea si obiectivitatea celor de la Kanal D? Prin urmare putem prevedea de pe acum care va fi finalul concursului si cine va castiga. Nu stiu ce au impotriva cuplului Vali-Diana, dar pana si pe Gabriela am observat-o de cateva ori cum se rastea la Diana si fara nici un motiv. Probabil e invidioasa pe ea pentru ca e mai tanara si mai frumoasa

  20. 20
    gaby Says:

    imi place foarte moolt de vali si diana sunt foarte draguti impreuna:X:X:X….alina stai linistita k doamna lacramioara si fiul ei nu te meritau :X:X:x…o ador si pe bradusa este o fata foarte sincera si draguta continua tot asa:X

  21. 21
    un pacalit Says:

    cei care tot elogiati cuplul diana- vali cred-ca va ginditi numai la timpul scurs pina acum in casa ,va inselati ,realitatea este cu totul altfel din punctul meu de vedere,diana material,financiar,intelectual este sus fata de acest baiat tirziu care presupun ca pina la virsta pe care o are el are de acum niste deprinderi de celibatar intirziat,cei care au posibilitatea sa dea putin pe pagina de hi5 si veti vedea ca deprinderea si dragostea cea mai mare o are pentru alcool,aproximativ in majoritatea pozelor are o sticla,de ce nu s-a casatorit pina la vremea asta?oare cite gagici si de ce nivel intelectual sau moral a trecut prin patul lui,ceea ce s-a vazut ca in toate evenimentele mai caldute,ma refer la faptul ca au avut ocazia sa bea cite un paharel tot timpul acest admirator a lui bachus ,a avut probleme,ba dansuri de dezmat cu vipera aia de lacramioara,ba pareri de rau si reprosuri la adresa relatiei cu diana,nu cred in aceasta relatie,daca ar fi fost diana cu o personalitate precum a lui veronica ,vali era un oarecare individ care a incercat si el ceva,cred deasemenea ca nici diana nu prea a avut relatii prea multe cu baieti deoarece a trebuit sa ajunga in casa npm de gasi un betiv se vede ca este fata care a fost tinuta in curte sau tinuta din scurt si cind s-a vazut libera s-a indragostit de primul iesit in cale,totul este teatru,nici ei nu-si dau seama ca fac parte dintr-un act.pa

  22. 22
    cosmin Says:

    cel mai tare cuplu:))

  23. 23
    alexa Says:

    este adevarat ca vali pe hi5 este in cam toate pozele cu paharu sau sticla in mana…dar nu cred ca este un alcoolic…d p m de v….se potrivesc cei 2-diana si vali…va pup si sper sa va intelegeti din ce in ce mai bine..succes mult

  24. 24
    mikibv Says:

    Cuplu Diana si Vali este un cuplu strans si cred ca va merge mai departe doar sa nu se lase influintat doamna Vali sa fie alaturi de ei.

  25. 25
    maria Says:

    Mai …Shrek…cred ca mama ta vrea sa te insoare cu orice pret…era c am disperata ca te certi…cu Fiona

  26. 26
    sanda Says:

    daca nu intra nimeni in casa nu mai avea loc concursul. ca este cuplul cel mai tare, normal ca altul nu exista. nu se potrivesc de loc. vali daca mai continua sa fie ospatar va ajunge cu siguranta alcolic. daca se vor casatorii cu siguranta diana va divorta. au vieti paralele. diana vrea o familie cu cativa prieteni iar pe vali nu-l prea vad baiat de casa. acum in casa diana nu-l suporta cu paharul in mana dar afara. tot timpul se vor certa. nu este ptr tine diana. cum spuneai tu ai bani ai detoate nu te gandi la premiul cel mare ca sa te casatoresti cu vali. ar fi pacat.

  27. 27
    denysa Says:

    vali si diana este un culpu nemaivazut si de aceea ii apreciz foarte mult si ii sustin in continuare,chair daca unee persoana le mai fac rau ei nu trebuie sa se dea batuti,deoarece ei sunt un cuplu solid si o sa treaca peste toate greutatiile.succes!

  28. 28
    VIOLETA Says:

    BRAVO IMI PLACE DE VOI…TINETIO TOT ASA…

  29. 29
    emilia Says:

    JUCATI MULT TEATRU; LASA-TI PREMIUL SI VEDETI-VA FIECARE DE VIATA LUI, VLAD NU ESTE EMANCIPAT CU DIANA -IAR EA O FACE PE FATA BUNA SI PLINA DE SIMPATIE. AMINDOI SUNTETI FALSI!!!!!

  30. 30
    ramona Says:

    Brandusa este o fata foarte frumoasa cea mai frumoasa fata din casa …de asemenea si alina , cristina,si diana….scorpiile alea 2 de veronica si lacramioara sunt doua perverse impreuna cu tantalaul de vlad care se crede un fat frumos ,pe cand el este un boschetar…..sper sa iasa cat mai repede din casa cei trei idioti(Lacramioara,Veronica si vlad)afara cu voi :-&

  31. 31
    VULPOIUL2008 Says:

    Stimata Diana , te prezinti minunat cu Vali si in acelasi timp in concures.Urmaresc emisiunea demult si trag concluzia cu fiecare emisiune ca Brandusa impreuna cu Cristina sunt doua fufe ordinare coborate din varful muntilor de la pasunea cu oi.Majoritatea certurilor , despartirile cuplurilor si ale multe porcarii ce se intampla in casa se datoreaza acestor doua ordinare mironosite care efectiv au venit in concurs NUMAI pentru bani si nimic mai mult.

  32. 32
    ioana Says:

    dupa parerea mea este o pereche potrivita sant ce-i mai aparte si mai draguti im-i place ff mult de voi

  33. 33
    abby Says:

    diana nu-ti strica viata cu acest vali.tu esti f.frumoasa,poti avea pe oricine la picioare.te faci de ras cu el.

  34. 34
    stoican stefania Says:

    vali nu mai plingi dupa liliana/?parca nu mai vroiai sa faci un cuplu in casa

  35. 35
    Marius Says:

    Te rog eu sa nu mai iti framanti buzele ca nu iti sta bine deloc :D

  36. 36
    andreea Says:

    Darga Diana imi place foarte mult de tine si Vali va stat foarte bine impreuna si sper sa nu va despartiti va pup mult :-*

  37. 37
    soryna Says:

    no comment…cel mai frumos cuplu,,,pupici

  38. 38
    Brici Albert Says:

    imi pare bn ca ati castigat

  39. 39
    Brici Albert Says:

    Voi ati meritat sa castigati …..BRAVO!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free