Veronica are un admirator – Catalin, fostul concurent NPM3


veronica 15.02La Finala Saptamanii din data de 12 februarie 2010, Veronica a primit un mare buchet de flori de la Catalin, fostul concurent Nora pentru mama 3, care s-a declarat un admirator al acesteia.

Catalin a felicitat-o pe Veronica pentru felul ei de a fi si sustine faptul ca o apreciaza ca persoana.Veronica a dorit sa-i multumeasca acestuia pentru gestul facut.

Intrebat fiind de ceea ce simte pentru Veronica, Catalin a declarat ca timpul le va rezolva pe toate.

Ce parere aveti de gestul facut de Catalin, fostul concurent Nora pentru mama 3?

Articol realizat de Raluca Neagu

37 comentarii la “Veronica are un admirator – Catalin, fostul concurent NPM3”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 37
    Meri Says:

    Veronica …. lasa de gindit nu tocmai bine.

  2. 36
    IDA Says:

    MAI FRATILOR,CHIAR ASTAZI L-AM INTILNIT PE CATALIN DE LA NPM3,SINCER ARATA FOARTE BINE,ESTE F,SEXI,PACAT CA SUNT MARITATA,CA ALTFEL SAREAM PA EL.AM STAT DE VORBA I-AM TRANSMIS MULTE MESAJE ,A SPUS CA MAI INTRA PE FORUM DAR NU PREA SCRIE,NU DORESTE SA SPUNA MAI MULTE,INTR-O ZI A SPUS CA VA SPUNE PE PAG.SA DE BLOG.MULTA LUME IL DORESTE SA INTRE IN CASA CA CU PAPAGALI ASTIA AU CAM INCEPUT SA INCHIDA TELEVIZOARELE.MULTA LUME SCRIE CA II DORESC SA INTRE IN NPM,DAR SI EL A SPUS CA NU DEPINDE NUMAI DE EL CI IN MARE PARTE DE NOI.ACUM SA FIM REALISTI ALINA -IONUT NU TREBUIAU SA CISTIGE,TINETI MINTE CE SE VORBEA IN CASA INAINTE DE SFIRSIT.VA PUP PE TOTI SI HAI SA-I UNIM PE VERO SI CATAL IN NPM4.

  3. 35
    dana Says:

    buna sunt dana locuiesc in italia si asi vrea sa imi dau cu parerea ..Am o foarte buna parere despre voi MAI ALES DESPRE VERONICA SI VLAD vreau sa va sp ca am un baietel de 2 luni si e un admirator in rait poate ca vi se pare amuzant dar e indragostit de emisiune si de vlad si veronica debea astepta dimineata ca stie ca il pun in fata televizorului si sta atat de linistit in cat nu imi vine sa cred chiar de multe ori incepe si ganganeste cu televizorul ca si cum ar vb cu voi va multumesc si chiar asi vrea sa intru si in direct cu voi va pup

  4. 34
    alexandra Says:

    veronika esti o falsa…

  5. 33
    Cristynne Says:

    Veronica esti frumoasa dar si desteapta! Imi place ca ai invatat ceva din greselil;e pe care le-ai comis in casa si ca ti-ai svhimbat atitudinea radical,doar esti actrita ,nu? : ? :

  6. 32
    anka Says:

    vero ti-ne-o tot asa si dale clasa celeor din casa?

  7. 31
    oana Says:

    toata stima pentru vero!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free