Diana si Valentin au castigat o cina romantica


vali diana npm 15.02La Finala Saptamanii din data de 12 februarie 2010, Diana si Valentin, declarandu-se singurul cuplu si singurii indragostiti din competitia Nora pentru mama 4, acestia au avut parte de o surpriza, castigand o cina romantica cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day.

Cuplul format din Diana si Valentin se pare ca sunt in prezent singurul cuplu declarat din casa NPM4. Oare acestia vor reusi sa ajunga pana in Finala?

Ce parere aveti de surpriza facuta Dianei si lui Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Diana si Valentin au castigat o cina romantica”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    georgyykk Says:

    fac un cuplu foarte frumos si chiar meritau sa plece

  2. 9
    anda deltov Says:

    Meritau f.mult. Daca kanalistii au preferat sa-l trimita pe Vlad cu Alina care au ratat asa o iesire frumoasa, macar bine ca le-au inlesnit si lor o cina romantica de ziua indragostitilor. Felicitari Iulia si Ecaterina pt. comentarii, sunt de acord cu voi.

  3. 8
    maria Says:

    Acum stiu cu cine seamana Vali…..cu SHREK..

  4. 7
    eliza Says:

    felicitariiiii,imi place fff mult de voi,ma bucur ptr voi sunteti un cuplu foarte frumos! succes in continuare!!!

  5. 6
    roxanika Says:

    Buna Diana ji Valentin nu meritau o cina romantica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ardeleanca aia de DIANA isi bate joc de VALI dar pacat de VALY ca o Iubeste

  6. 5
    Florina Says:

    Sper sa ramana impeuna. Vali este indragostit de Diana. In privinta ei, nu stiu ce sa spun, cred ca este si putina regie in comportamentul ei. Ca si cuplu imi plac.

  7. 4
    ECATERINA Says:

    vor ajunge in finala doar daca va esi din concurs vero si lacra si daca d-na g nu va mai critica cuplul lor ,poate nu se iubesc dar se plac foarte mult si asta conteaza intr-un cuplu.

  8. 3
    ardeleaanca Says:

    FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DE O MIE DE ORI FELICITARI!
    Ma bucur pentru voi, desi sunt foarte dezamagita de ce se intampla in casa NPM4, de afara se vede foarte clar ca cei trei (Vlad, Veronica si Lacramioara) sunt favorizati de Kanal D si mai nou si de prezentatoare, pacat Gabriela! credeam ca trebuie sa fii impartiala in emisiune, nu sa-i favorizezi pe unul sau pe altul. Asadar dragii mei ardeleni, aveti grija ce faceti, si cu cine vorbiti, cat despe voi imi doresc din tot sufletul sa ajungeti finalisti, si sa ne bucuram alaturi de voi de o mare victorie.(speram ca nu sunt adevarate zvonurile ca trebuie sa castige Veronica, Vlad si mama care fie vorba intre noi e o relatie care pare mai degraba a fi un incest, decat o relatie mama – fiu.

  9. 2
    iulia Says:

    cred ca la inceput nu erau indragostiti, dar acum se ved si se ca sunt. si si-au aratat bucuria si veselia pentru aceasta cina romantica surpriza pe care o meritatu din plin. Feliciari nu numai pentru ei dar si pentru staff care sau decis insfarsit sa le faca si lor o bucurie (STAFUL ESTE CAM PARTINITOR!!!!!!!!!!!!!!!! pentru alti care se vedea clar ca nu merita au facut cam mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 1
    iulia Says:

    felicitari meritau

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free