Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4


diana si valentin 22.12.2009Un nou cuplu s-a format de curand in casa Nora pentru mama 4, intre Diana si Valentin. Desi declara ca sentimentele lor sunt sincere, Diana si Valentin sunt un cuplu  mai putin placut si mai mult blamat de catre ceilalti concurenti.

Printre concurentii care nu sunt de acord cu relatia dintre Diana si Valentin se numara Veronica si Alexandra, care nu de mult ii erau prietene Dianei.

Veronica si Alexandra nu cred in relatia Dianei cu Valentin, deoarece sustin ca Diana, in urma cu cateva zile, declara ca il iubeste inca pe fostul prieten. Un alt motiv, si cel mai important in a blama relatia celor doi, este acela ca Diana a fost prietena foarte buna cu Liliana si nu se asteptau ca tocmai ea sa uite de prietenia avuta cu Liliana si sa formeze un cuplu cu Valentin, stiind ca cei doi inca erau impreuna, desi la distanta.

.. Se pare ca Valentin a fost sincer atunci cand a declarat ” iubirea a inceput atunci cand am vazut-o pe Diana…Diana e printesa vietii mele”

Ce parere aveti de noul cuplu format in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

37 comentarii la “Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    georgiana Says:

    cel mai tare cuplu…..sper sa castigati…succes

  2. 19
    lacrimioara Says:

    nu-mi plac deloc,se vede ca vali e un smecher cum a vazut ca diana a iesit nora saptamanii hop si el a sarit cu ,,iubirea”si ,,marea dragoste “fata de ea.

  3. 18
    viviana Says:

    IN CASA ACEEA IMI PLACE SINCER DOAR DE DOUA FETE:VERONICA SI ALEXANDRA SUNT DE-A DREPTUL FRUMOASE.

  4. 17
    ioana Says:

    Ma bucur pentru Diana .Este o fata cu educatie ,finuta si nu merita sa se faca atatea discutii din partea unora ,ca Veronica care nu a vrut sa faca nici un cuplu ,a venit aici sa fie doar ” vedeta ” si gandul ai sta la fostul . Mai bine sa se analizeze pe ea cat este de rautacioasa . Nici Alexandra sa nu se mai bage ca prea multe aere i-si da si ea este cu gandul la altcineva . Ce mai cauta astfel de fete in casa ? de ce nu sant eliminate ? .
    Doresc sa ajunga in finala Diana si Vali si chiar sa castige pentru ca restul de cupluri sant doar de fatada .

  5. 16
    anda deltov Says:

    Dana sunt de acord cu tot ce ai scris. Vali a placut-o din prima pe Diana insa au urmat probele acelea stupide unde prin pipaire baietii trebuia sa recunoasca fetele si cum nu se cunosteau bine, Liloasa a pornit la atac asupra lui si acesta de rusine a ales-o pe ea desi pe parcurs se citea pe figura lui ca nu-i placea caracterul si d-na Vali deasemeni nu a miscat un deget pt. ca se rusina de comportamentul acelei mahala de fata. Singurul lucru bun pe care l-a facut d-na Maria a fost ca ne-a scapat de aceasta Liloasa rea si needucata. Ma bucur pentru cei doi, se potrivesc foarte bine, le doresc succes si de ce nu , sa castige concursul.

  6. 15
    ramona Says:

    ma bucur f mult k diana si vali sunt impreuna…se potrivesc perfect

  7. 14
    yoyoy Says:

    mmmdap….s3 par3 k un nou cuplu s’a format…vb akum d2spr3 D and V..ma bucur pt ey..dar nustyu cat de seryoasa e si relatya asta..pana la un punct…..orcum ii f3licyt ..shy,”orcum”, D imi place dar shy V eronyc2 care ar3 dr3ptate ….may departe no comment….

  8. 13
    bianca Says:

    deci ..vreau sa-mi exprim si eu opinia mea….
    Diana e o fata care nu se rescpecta si cand spun asta o spun pt k nu are orgoliu de fata …si pt k a uitat ca mai exista si liliana in viata lu valentin …..VALentin esti un tip ok avand in vedere ca o arde la 2 capete;)

  9. 12
    andra Says:

    bv lor…se potrivesc si le doresc sa iasa impreuna din concurs

  10. 11
    LORENA Says:

    Diana este falsa nu-l iubeste pe Vali , nici Vali n-o iubeste ,au format un cuplu de complezenta ,acum cand Diana a iesit nora saptamanii,cu scopul de-a castiga marele premiu….Liliana merita un baiat mai bun decat Vali.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free