Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4


diana si valentin 22.12.2009Un nou cuplu s-a format de curand in casa Nora pentru mama 4, intre Diana si Valentin. Desi declara ca sentimentele lor sunt sincere, Diana si Valentin sunt un cupluĀ  mai putin placut si mai mult blamat de catre ceilalti concurenti.

Printre concurentii care nu sunt de acord cu relatia dintre Diana si Valentin se numara Veronica si Alexandra, care nu de mult ii erau prietene Dianei.

Veronica si Alexandra nu cred in relatia Dianei cu Valentin, deoarece sustin ca Diana, in urma cu cateva zile, declara ca il iubeste inca pe fostul prieten. Un alt motiv, si cel mai important in a blama relatia celor doi, este acela ca Diana a fost prietena foarte buna cu Liliana si nu se asteptau ca tocmai ea sa uite de prietenia avuta cu Liliana si sa formeze un cuplu cu Valentin, stiind ca cei doi inca erau impreuna, desi la distanta.

.. Se pare ca Valentin a fost sincer atunci cand a declarat ” iubirea a inceput atunci cand am vazut-o pe Diana…Diana e printesa vietii mele”

Ce parere aveti de noul cuplu format in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

37 comentarii la “Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4”

  1. 1
    gabriellla Says:

    ……mie sincer imi place cuplul…….doar ca m-am mirat putin cand am auzit cand liliana a zis ca a vorbit cu matusa dianei si aceasta a declarat despre diana ca ea in realitate nu este asa……este mult mai impulsiva …………asa mi s-a parut si mie sincer ca diana vrea mereu sa dea bine ,sa pice bine in fata noastra,a telespectatorilor……oricum imi place de vali este un baiat fain……..:):)

  2. 2
    dana Says:

    de mult asteptam sa se intample lucrul acesta si ma bucur ca s a intamplat intr un final:),,,e normal sa se fi gandit la fostul prieten acolo in casa dupa atata timp ,toate s au gandit la fostii iubiti pana la urma,dar a si precizat ca nu l mai vrea pe fostul…o prietenie stransa nu cred ca a avut cu liliana.diana a fost prietena cu veronica si vero cu liliana nu cu diana asa cum a aratat zilelele acestea,,,putea veronica sa priveasca si altfel lucrurile ,o prietena nu face ce a facut ea ,; s a vazut destul de clar ca cei doi se placeau nu stiu ce nu le convine..da era bine ca vali sa ii trimita un mesaj lilianei dar probabil nu a stiut cum sa faca ,el a tot asteptat un mesaj de la ea si daca nu a venit s a gandit ca s a terminat ,cred eu….sper sa fie puternici si sa treaca peste toate momentele dificile pentru ca formeaza un cuplu frumos… imi pare rau ca cele trei nu mai sunt prietene ,vero si alexandra m au dezamagit:(

  3. 3
    marcu paula Says:

    vali si diana se potrivesc. vali a gresit ca nu a terminat o mai intai cu lili.eu cred ca veronica nu ar trebui sa se bage ca si ea a gresit mult in acest concurs.

  4. 4
    Madalina Says:

    Sunt de acord cu p.d.vedere al Danei. Pana la urma, sunt intr-un concurs,normal ar fi sa se cunoasca mai bine toti, pentru ca in casa pot fi si apropieri ,,fortate,,. Nu mi-a placut reactia celor din casa fata de acest cuplu, sunt doar rautati. Imi place acest cuplu,sunt frumosi impreuna. In legatura cu asa zisa,, falsitate a Dianei ,,eu cred ca Diana se comporta ca un om civilizat si diplomat.

  5. 5
    cristina Says:

    o cunosc pe diana asa este mereu o draguta minte lili vali a placut-o de la inceput se portivesc

  6. 6
    george Says:

    desi nu imi place diana ma bucur ca a facut un cuplu cu vali ca se potrivesc .Ar fi erumos ca acest cuplu sa reziste pana la final si le doresc succes.

  7. 7
    Daniela Says:

    Nu sunt deloc de acord cu acest numit cuplu dintre Diana si Valentin.Eu cred ca Valentin inca o iubeste pe Liliana.Lili cred ca este foarte dezamagita de fapta pe care Diana a facut-o deoarece au fost prietene bune in casa Nora pentru mama.
    Veronica si Alexandra au mare dreptate cand spun ca Diana este o prefacuta.Ea in emisiune nu mai recunoaste nimic din ceea ce afirma in afara emisiunilor.

  8. 8
    maria Says:

    cel mai frumos cuplu care poate exista in aceasta casa!sunt doi draguti si chiar se merita unul pe altul,iar celorlalte care nu le convine din casa de aceasta relatia sa se duca in …….afara ca oricum sunt niste cacacioase(vero,alexandra,cristina)

  9. 9
    sonia Says:

    Ma bucur ca au facut un cuplu pentru ca de la inceput mi s-a parut ca se potrivesc foarte bine. Mi-a parut rau ca nu s-au gasit de la inceput. Le doresc sa fie fericiti impreuna si sa castige marele premiu:). Si ceilalti fosti sau actuali concurenti care-i blameaza, mai bine si-ar vedea de treaburile lor. Si pe Liliana chiar nu o inteleg. Pe Vali nu il considera vinovat dar pe Diana, da. Cand a fost ea asa prietena buna cu Diana? Pentru ca au stat in aceeasi camera???? Ea era iubita lui Vali si prietena cea mai buna a Veronicai. Dar ma rog, nu conteaza…Se pare ca unii uita pentru ce au venit in acest concurs.

  10. 10
    ionela Says:

    e cel mai frumos cuplu din casa.ma bucur ca intr-un final au reusit sa fie impreuna.de la inceput miam dorit sa fie asa pt ca se potrivesc foarte bine.sper sa reziste pana la final si sa castige.bafta si felicitari.pooop

  11. 11
    LORENA Says:

    Diana este falsa nu-l iubeste pe Vali , nici Vali n-o iubeste ,au format un cuplu de complezenta ,acum cand Diana a iesit nora saptamanii,cu scopul de-a castiga marele premiu….Liliana merita un baiat mai bun decat Vali.

  12. 12
    andra Says:

    bv lor…se potrivesc si le doresc sa iasa impreuna din concurs

  13. 13
    bianca Says:

    deci ..vreau sa-mi exprim si eu opinia mea….
    Diana e o fata care nu se rescpecta si cand spun asta o spun pt k nu are orgoliu de fata …si pt k a uitat ca mai exista si liliana in viata lu valentin …..VALentin esti un tip ok avand in vedere ca o arde la 2 capete;)

  14. 14
    yoyoy Says:

    mmmdap….s3 par3 k un nou cuplu s’a format…vb akum d2spr3 D and V..ma bucur pt ey..dar nustyu cat de seryoasa e si relatya asta..pana la un punct…..orcum ii f3licyt ..shy,”orcum”, D imi place dar shy V eronyc2 care ar3 dr3ptate ….may departe no comment….

  15. 15
    ramona Says:

    ma bucur f mult k diana si vali sunt impreuna…se potrivesc perfect

  16. 16
    anda deltov Says:

    Dana sunt de acord cu tot ce ai scris. Vali a placut-o din prima pe Diana insa au urmat probele acelea stupide unde prin pipaire baietii trebuia sa recunoasca fetele si cum nu se cunosteau bine, Liloasa a pornit la atac asupra lui si acesta de rusine a ales-o pe ea desi pe parcurs se citea pe figura lui ca nu-i placea caracterul si d-na Vali deasemeni nu a miscat un deget pt. ca se rusina de comportamentul acelei mahala de fata. Singurul lucru bun pe care l-a facut d-na Maria a fost ca ne-a scapat de aceasta Liloasa rea si needucata. Ma bucur pentru cei doi, se potrivesc foarte bine, le doresc succes si de ce nu , sa castige concursul.

  17. 17
    ioana Says:

    Ma bucur pentru Diana .Este o fata cu educatie ,finuta si nu merita sa se faca atatea discutii din partea unora ,ca Veronica care nu a vrut sa faca nici un cuplu ,a venit aici sa fie doar ” vedeta ” si gandul ai sta la fostul . Mai bine sa se analizeze pe ea cat este de rautacioasa . Nici Alexandra sa nu se mai bage ca prea multe aere i-si da si ea este cu gandul la altcineva . Ce mai cauta astfel de fete in casa ? de ce nu sant eliminate ? .
    Doresc sa ajunga in finala Diana si Vali si chiar sa castige pentru ca restul de cupluri sant doar de fatada .

  18. 18
    viviana Says:

    IN CASA ACEEA IMI PLACE SINCER DOAR DE DOUA FETE:VERONICA SI ALEXANDRA SUNT DE-A DREPTUL FRUMOASE.

  19. 19
    lacrimioara Says:

    nu-mi plac deloc,se vede ca vali e un smecher cum a vazut ca diana a iesit nora saptamanii hop si el a sarit cu ,,iubirea”si ,,marea dragoste “fata de ea.

  20. 20
    georgiana Says:

    cel mai tare cuplu…..sper sa castigati…succes

  21. 21
    maria Says:

    sinteti un cuplu perfect, iubitiva incontinuare meritati , v a pupa o ardeleanca

  22. 22
    danutzaa Says:

    un cuplu perfect ..imi place foarte mult diana si de vali se potrivesc….iar veronica si alexandra sunt niste ispravite ..le este ciuda de numa pe diana….dar diana este foarte bine educata si nu le raspunde asa cum trebe la c*rvele alea 2:)) bvo diana ….ast ca sa castigi premiu te poop :X

  23. 23
    alina Says:

    bravo DIANA si VALI so tineti tot asa si io is din bihor va votez in viecare saptamina bafta multa

  24. 24
    aaaa Says:

    diana si valy fac un cuplu frumos;x eu zic ca le sta bine impreuna;) si cu timpul sa ajunga sa sentimente mai prfunde… si veronica ar trebui sa-si vada de turcu ei:-j sa nu se bage in toate cum are prostul obicei:) :-j

  25. 25
    nicoleta Says:

    DA ……………….. DIANA E SIMPATICA DAR VALI CAM URAT …. PT EA

  26. 26
    stefania Says:

    diana esti prea frumoasa nu te potrivesti de loc cu valentin si parerea mea ar fi sa iti cauti un alt baiat.

  27. 27
    tm Says:

    diana de craciun parca era soacra mare cu acea coafura si cum se baga in seama cu invitati taranca atita io tucat parca toti erau veniti la ia in batatura si statea nu mai in fata camerelor nu cred ca vali va ramine cu ea nu se potrivesc la caracter in modu de gindire el este mai emancipat ea o taranca veritabila vali nui stilu lui de taran

  28. 28
    nicol Says:

    Diana esty o fata simpatika si te apreciez foarte mult nu loa in considerare vorbele celor lantzi din casa ….. u sty foarte bn ce rei de la viatza … nu te face de ras lasa lumea sa vb nu te cunoaste indeajuns ……. respect la relati ta cu Vali … facetzi un cuplu minunat tineti-o tot asa va pooop

  29. 29
    roxana Says:

    Diana are alt barbat in sufletul ei,asa ca nu vad nici o relatie intr cei doi,ca cuplu arata bine amandoi,dar e cuplu numai de fatada.

  30. 30
    roxana Says:

    singuri care se iubesc adevarat din casa sunt elena si bogdan

  31. 31
    jamelia Says:

    Nu imi place acest cuplu….nu am nimik cu Diana si Vali dar sunt de parere ca Vali inca o mai iubeste pe Liliana.

  32. 32
    cri Says:

    eu am crezut de la anceput ca vali cu diana ar forma un cuplu frumos dar nu stiu ce a fost cu vali de a aleso pe liliana ca nu se potriveau de loc bafta an continoare si nu va luati dupa gurile rele voua sa va fie bine si cu asa soacra ca doamna vali lu diana o sa ai fie bine

  33. 33
    anda deltov Says:

    Am asteptat din prima clipa sa fiti impreuna, Vali de rusine si de faptul ca Liloasa i s-a oferit pe tava cand a auzit ce frumos a vorbit de Diana. De rea si geloasa, invidioasa pe Diana i l-a suflat repede , numai ca D-zeu a facut dreptate. Acum sunt impreuna si sper sa castige concursul , merita si cei educati acest lucru.

  34. 34
    Ligia Says:

    Mie imi place foarte mult cuplul Diana+Vali. Sunt frumosi amandoi si ardeleni de`ai mei ;;). Liliana nu te merita Vali. Era prea certareata si tie acest lucru nu iti sta in fire. Diana este linistita, la locul ei si cred ca te iubeste cu adevarat. Va poop si succes in continuare:*:-xx

  35. 35
    Dorulet Says:

    Imi place foarte mult acest cuplu: Valentin si Diana. Sunt potriviti, amandoi sunt firi calme, calculate. Un pic, Valentin este cam posesiv cu Diana, dar sper sa-i treaca. Diana este o fata cumsecade, care nu cred ca va raspunde rautatilor Veronicai. nu are de ce sa-si faca probleme ca o insala pe Liliana, deoarece poate ca si alte fete ar fi procedat la fel. Sunt intr-un show, care are o durata de cateva luni. e normal ca cei ramasi in concurs sa incerce sa se reorienteze spre alte fete sau spre alti baieti, miza este o casatorie! e un show matrimonial….

  36. 36
    LORENA Says:

    Vai!ce bine educata este Diana…ati uitat ca si-a pus poalele in cap la prima intalnire cu Ionut, aratandu-si bulanele ,sau ca s-a laudat cu averea ei,la toti baietii. Oare la urmatoarele intalniri cu baietii ce-si arata Diana?

  37. 37
    LORENA Says:

    Apreciez sinceritatea Lilianei decat prefacatoriile Dianei….si sunt sigura ca Vali n-o poate uita pe Liliana.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free