Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4


diana si valentin 22.12.2009Un nou cuplu s-a format de curand in casa Nora pentru mama 4, intre Diana si Valentin. Desi declara ca sentimentele lor sunt sincere, Diana si Valentin sunt un cupluĀ  mai putin placut si mai mult blamat de catre ceilalti concurenti.

Printre concurentii care nu sunt de acord cu relatia dintre Diana si Valentin se numara Veronica si Alexandra, care nu de mult ii erau prietene Dianei.

Veronica si Alexandra nu cred in relatia Dianei cu Valentin, deoarece sustin ca Diana, in urma cu cateva zile, declara ca il iubeste inca pe fostul prieten. Un alt motiv, si cel mai important in a blama relatia celor doi, este acela ca Diana a fost prietena foarte buna cu Liliana si nu se asteptau ca tocmai ea sa uite de prietenia avuta cu Liliana si sa formeze un cuplu cu Valentin, stiind ca cei doi inca erau impreuna, desi la distanta.

.. Se pare ca Valentin a fost sincer atunci cand a declarat ” iubirea a inceput atunci cand am vazut-o pe Diana…Diana e printesa vietii mele”

Ce parere aveti de noul cuplu format in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

37 comentarii la “Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 37
    LORENA Says:

    Apreciez sinceritatea Lilianei decat prefacatoriile Dianei….si sunt sigura ca Vali n-o poate uita pe Liliana.

  2. 36
    LORENA Says:

    Vai!ce bine educata este Diana…ati uitat ca si-a pus poalele in cap la prima intalnire cu Ionut, aratandu-si bulanele ,sau ca s-a laudat cu averea ei,la toti baietii. Oare la urmatoarele intalniri cu baietii ce-si arata Diana?

  3. 35
    Dorulet Says:

    Imi place foarte mult acest cuplu: Valentin si Diana. Sunt potriviti, amandoi sunt firi calme, calculate. Un pic, Valentin este cam posesiv cu Diana, dar sper sa-i treaca. Diana este o fata cumsecade, care nu cred ca va raspunde rautatilor Veronicai. nu are de ce sa-si faca probleme ca o insala pe Liliana, deoarece poate ca si alte fete ar fi procedat la fel. Sunt intr-un show, care are o durata de cateva luni. e normal ca cei ramasi in concurs sa incerce sa se reorienteze spre alte fete sau spre alti baieti, miza este o casatorie! e un show matrimonial….

  4. 34
    Ligia Says:

    Mie imi place foarte mult cuplul Diana+Vali. Sunt frumosi amandoi si ardeleni de`ai mei ;;). Liliana nu te merita Vali. Era prea certareata si tie acest lucru nu iti sta in fire. Diana este linistita, la locul ei si cred ca te iubeste cu adevarat. Va poop si succes in continuare:*:-xx

  5. 33
    anda deltov Says:

    Am asteptat din prima clipa sa fiti impreuna, Vali de rusine si de faptul ca Liloasa i s-a oferit pe tava cand a auzit ce frumos a vorbit de Diana. De rea si geloasa, invidioasa pe Diana i l-a suflat repede , numai ca D-zeu a facut dreptate. Acum sunt impreuna si sper sa castige concursul , merita si cei educati acest lucru.

  6. 32
    cri Says:

    eu am crezut de la anceput ca vali cu diana ar forma un cuplu frumos dar nu stiu ce a fost cu vali de a aleso pe liliana ca nu se potriveau de loc bafta an continoare si nu va luati dupa gurile rele voua sa va fie bine si cu asa soacra ca doamna vali lu diana o sa ai fie bine

  7. 31
    jamelia Says:

    Nu imi place acest cuplu….nu am nimik cu Diana si Vali dar sunt de parere ca Vali inca o mai iubeste pe Liliana.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free