In atentia celor care preiau articole de pe acest site


As dori sa fac un anunt in atentia tuturor celor care preiau articole de pe acest site, fara a preciza sursa (de exemplu unul dintre site-urile care fura informatii este www.npm.ro).

Prin acest anunt, tin sa fac cunoscut faptul ca site-ul nostru este mai precis un blog realizat pentru totii fanii emisiunii Nora pentru mama si continutul lui este original. Toate articolele sunt realizate de Raluca Neagu, pe baza intamplarilor ce se petrec in concurs.

In cazul in care pe site-ul nostru, apar articole preluate dintr-o alta sursa, intotdeauna acest lucru este precizat la sfarsitul fiecarui articol, deoarece incercam sa respectam dreptul de autor si nu dorim sa ne asumam lucruri pe care nu le facem.

Datorita furtului de informatii, am decis ca de acum inainte sa ne punem amprenta pe ceea ce ne apartine, mai precis fiecare articol sa contina numele celui care l-a realizat, iar pozele numele site-ului nostru npm.ralucaneagu.ro .

Tuturor celor care preiau articole de pe acest site, le comunicam faptul ca ar fi corect atat fata de noi, cat si fata de ei sa precizeze de fiecare data sursa de unde au preluat informatiile.

Pentru nelamuriri, ne puteti contacta la urmatoarele adrese de e-mail: contact@ralucaneagu.ro sau contact@norapentrumama3.ro .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free