Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4


diana si valentin 22.12.2009Un nou cuplu s-a format de curand in casa Nora pentru mama 4, intre Diana si Valentin. Desi declara ca sentimentele lor sunt sincere, Diana si Valentin sunt un cuplu  mai putin placut si mai mult blamat de catre ceilalti concurenti.

Printre concurentii care nu sunt de acord cu relatia dintre Diana si Valentin se numara Veronica si Alexandra, care nu de mult ii erau prietene Dianei.

Veronica si Alexandra nu cred in relatia Dianei cu Valentin, deoarece sustin ca Diana, in urma cu cateva zile, declara ca il iubeste inca pe fostul prieten. Un alt motiv, si cel mai important in a blama relatia celor doi, este acela ca Diana a fost prietena foarte buna cu Liliana si nu se asteptau ca tocmai ea sa uite de prietenia avuta cu Liliana si sa formeze un cuplu cu Valentin, stiind ca cei doi inca erau impreuna, desi la distanta.

.. Se pare ca Valentin a fost sincer atunci cand a declarat ” iubirea a inceput atunci cand am vazut-o pe Diana…Diana e printesa vietii mele”

Ce parere aveti de noul cuplu format in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

37 comentarii la “Diana si Valentin formeaza un cuplu in casa NPM4”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ionela Says:

    e cel mai frumos cuplu din casa.ma bucur ca intr-un final au reusit sa fie impreuna.de la inceput miam dorit sa fie asa pt ca se potrivesc foarte bine.sper sa reziste pana la final si sa castige.bafta si felicitari.pooop

  2. 9
    sonia Says:

    Ma bucur ca au facut un cuplu pentru ca de la inceput mi s-a parut ca se potrivesc foarte bine. Mi-a parut rau ca nu s-au gasit de la inceput. Le doresc sa fie fericiti impreuna si sa castige marele premiu:). Si ceilalti fosti sau actuali concurenti care-i blameaza, mai bine si-ar vedea de treaburile lor. Si pe Liliana chiar nu o inteleg. Pe Vali nu il considera vinovat dar pe Diana, da. Cand a fost ea asa prietena buna cu Diana? Pentru ca au stat in aceeasi camera???? Ea era iubita lui Vali si prietena cea mai buna a Veronicai. Dar ma rog, nu conteaza…Se pare ca unii uita pentru ce au venit in acest concurs.

  3. 8
    maria Says:

    cel mai frumos cuplu care poate exista in aceasta casa!sunt doi draguti si chiar se merita unul pe altul,iar celorlalte care nu le convine din casa de aceasta relatia sa se duca in …….afara ca oricum sunt niste cacacioase(vero,alexandra,cristina)

  4. 7
    Daniela Says:

    Nu sunt deloc de acord cu acest numit cuplu dintre Diana si Valentin.Eu cred ca Valentin inca o iubeste pe Liliana.Lili cred ca este foarte dezamagita de fapta pe care Diana a facut-o deoarece au fost prietene bune in casa Nora pentru mama.
    Veronica si Alexandra au mare dreptate cand spun ca Diana este o prefacuta.Ea in emisiune nu mai recunoaste nimic din ceea ce afirma in afara emisiunilor.

  5. 6
    george Says:

    desi nu imi place diana ma bucur ca a facut un cuplu cu vali ca se potrivesc .Ar fi erumos ca acest cuplu sa reziste pana la final si le doresc succes.

  6. 5
    cristina Says:

    o cunosc pe diana asa este mereu o draguta minte lili vali a placut-o de la inceput se portivesc

  7. 4
    Madalina Says:

    Sunt de acord cu p.d.vedere al Danei. Pana la urma, sunt intr-un concurs,normal ar fi sa se cunoasca mai bine toti, pentru ca in casa pot fi si apropieri ,,fortate,,. Nu mi-a placut reactia celor din casa fata de acest cuplu, sunt doar rautati. Imi place acest cuplu,sunt frumosi impreuna. In legatura cu asa zisa,, falsitate a Dianei ,,eu cred ca Diana se comporta ca un om civilizat si diplomat.

  8. 3
    marcu paula Says:

    vali si diana se potrivesc. vali a gresit ca nu a terminat o mai intai cu lili.eu cred ca veronica nu ar trebui sa se bage ca si ea a gresit mult in acest concurs.

  9. 2
    dana Says:

    de mult asteptam sa se intample lucrul acesta si ma bucur ca s a intamplat intr un final:),,,e normal sa se fi gandit la fostul prieten acolo in casa dupa atata timp ,toate s au gandit la fostii iubiti pana la urma,dar a si precizat ca nu l mai vrea pe fostul…o prietenie stransa nu cred ca a avut cu liliana.diana a fost prietena cu veronica si vero cu liliana nu cu diana asa cum a aratat zilelele acestea,,,putea veronica sa priveasca si altfel lucrurile ,o prietena nu face ce a facut ea ,; s a vazut destul de clar ca cei doi se placeau nu stiu ce nu le convine..da era bine ca vali sa ii trimita un mesaj lilianei dar probabil nu a stiut cum sa faca ,el a tot asteptat un mesaj de la ea si daca nu a venit s a gandit ca s a terminat ,cred eu….sper sa fie puternici si sa treaca peste toate momentele dificile pentru ca formeaza un cuplu frumos… imi pare rau ca cele trei nu mai sunt prietene ,vero si alexandra m au dezamagit:(

  10. 1
    gabriellla Says:

    ……mie sincer imi place cuplul…….doar ca m-am mirat putin cand am auzit cand liliana a zis ca a vorbit cu matusa dianei si aceasta a declarat despre diana ca ea in realitate nu este asa……este mult mai impulsiva …………asa mi s-a parut si mie sincer ca diana vrea mereu sa dea bine ,sa pice bine in fata noastra,a telespectatorilor……oricum imi place de vali este un baiat fain……..:):)

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free