Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3


Marea finala din 04.07.2009, a fost foarte asteptata de fanii si telespectatorii acestei emisiuni.

La finalul competitiei am putut asista la 3 nunti, la surpriza serii, la numirea invingatorilor si invinsilor, dar nu in ultimul rand si la multa distractie alaturi de nume faimoase din industria manelelor si nu numai.

Alina a iesit Mireasa competitiei Nora pentru mama 3, astfel a fost desemnata castigatoarea acestei editii Nora pentru mama (primind cei 313.000 ron din marele premiu), alaturi de partenerul ei, Ionut, care i-a devenit sot si de doamna Antoneta – Mama competitiei, soacra si in acelasi timp a doua mama a Alinei.

Cei trei au plans de fericire toata seara si au petrecut alaturi de ceilalati invitati.

Cadourile de nunta primite au fost: luna de miere in Antalya la un hotel de lux, 10.000 lei din marele premiu si un dormitor matrimonial din partea unui fan.

Credeti ca Ionut si Alina vor avea o casnicie fericita?

87 comentarii la “Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    lidia Says:

    dragii mei va urez casa de piatra .mi ati placut mereusi v am sustinut .nu va luati dua toti invidiosii.sa stiti ca a ti avut alaturi oameni cu bun simt ca si voi care s au regasit an voi an felul vostru de afi.eu va urez sanatate si copii frumosi si sanatosi.de asemenea multe ganduri de bine d nei antoaneta

  2. 79
    v-o bag Says:

    moama ce cretini mai vad pe aici…..toata poolimea e invidioasa. in definitiv , a fost un concurs si, normal ca sant dispute mai mult s-au mai putzin ortodoxe. ca, fiecare a avut un favorit si, ala nu a iesit castigator….e alta poveste………datzi dovada de fair-play ,imbecililor si felicitatzi castigatorii.

  3. 78
    andra Says:

    doina are o foarte mare dreptate in ceea ce spune.
    Si de multe ori am observat cum se comporta gabriela cu ea.
    Toala lumea spune ca Alina nu a aratat ca il iubeste pe Ionut, asta inseamna sa ai respect si sa fii bine crescut, nu ca andreea care se lingea de ti se facea scarba cand o vedeai.Alina a rezinstat si a fost extrem de puternik datoria educatziei primite de acasa…numai cat de mult a injurat si a urlat andreea si cand ii zicea o telespectatoare incepea a rade…iar alina saraca cand nu mai rezista si zicea si ea ceva era criticata de toata lumea ..sa nu uitam incidentul din prima sap cu tigaia care pana in ultima zi de concurs ia fost reproshat..dar daca ar fi fot andreea purificata asa…ar mai fi trebuit vrio 3 ani sa o criticam pt toate mizeriile scoase pe gura aia spurcata
    AU MERITAT DIN PLIN SA CASTIGE…SI DOAMNA ILDICO…a fost cea mai hoatza serios acuma…chiar daca de multe ori imi dadeau lacrimile dar cred ca ea a fost cea prefacuta si cerea mila…sper ca alina sa nu ii fi dat nici un ban inapoi…
    o iubesc pe alina…am apreciato de la inceput…si sa vad ca il iubeste pe ionutz pt k avea o sclipire in ochi a devenit alta persoana….si sincer zic ca le este greu sa reziste impreuna cu atat de multa lume rea…dar cu ajutorul Lui DUMNEZEU….

  4. 77
    mateiioan Says:

    Na-u fost preferatii mei dar cred ca vor rezista impreuna.

  5. 76
    Ana Says:

    Le doresc tot binele si fericirea din lume!Sa fie sanatosi si sa-si realizeze visele pe care si le-au facut impreuna!Casa de piatra si mult noroc!

  6. 75
    Ana Says:

    Nu stiu de ce aveti unii impresia ca Antoaneta este un fel de bau-bau pentru Alina!Ce ati fi vrut in competitie sa-i cante in struna Alinei daca avea sau nu avea dreptate?hai sa fim seriosi!Alina si Antoaneta se vor impaca de minune!Ambele se iubesc ca nora si soacra!Se respecta una pe alta si nu cred ca-i va canta ..soacra,iar nora va juca dupa ea!Alina este o ecumpa,o fata bine crescuta intr-o familie de oameni serioasi si cu mult bun simt si nu cred ca intre cele doua vor exista disensiuni!A!ca am dori noi,ca sa se intample asa…asta-i cu totul altceva!An incredere in iubirea lor si dragostea ce o au unul pentru celalalt!I-am sustinut de cand i-am vazut si nu m-ai dezamagit!Sfarsitul pentru mine era previzibil,o mireasa frumoasa,pura,inocenta….da!…care si-au meritat din plin premiul!Imi pare rau ca nu mi se da voie sa intru si pe celalalt site,cred ca am deranjat pe cineva cu aprecierile la adresa celor doi…ca altul nu vad care sa fie motivul!

  7. 74
    andaD Says:

    Le doresc fericire , sa stie sa pretuiasca ceea ce au castigat pe plan sentimental si material, pe plan moral mai au de invatat. Oricum, Alina nu o sa poata sa joace altfel decat ii va canta d-na Antoaneta. Daca nu varezista la comenzile soacrei nu o vad bine. Doar daca vor trai separat si nu vor lasa parintii sa se amestece au sansa sa ramana impreuna.

  8. 73
    andra Says:

    da cred ca vor fi fericiti impreuna

  9. 72
    nykoleta Says:

    am cateva indoieli in privinta lor….dar sa vedem…nu se stie…din cate am auzit alina vrea cat mai repede un copil..ea este un copil si nu cred ca o sa poata sa se descurce..dar cine stie..poate sa mai schimbat…fata de cum era….casa de piatra si tot ce va doriti..;)

  10. 71
    sachsen Says:

    se pare ca ionut nu a invatat nimik din ultima relatie,are o slabiciune pt femeile usoare,o sa sufere enorm in casnicia cu Alina(e o mare perversa si femeie josnik)

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free