Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3


Marea finala din 04.07.2009, a fost foarte asteptata de fanii si telespectatorii acestei emisiuni.

La finalul competitiei am putut asista la 3 nunti, la surpriza serii, la numirea invingatorilor si invinsilor, dar nu in ultimul rand si la multa distractie alaturi de nume faimoase din industria manelelor si nu numai.

Alina a iesit Mireasa competitiei Nora pentru mama 3, astfel a fost desemnata castigatoarea acestei editii Nora pentru mama (primind cei 313.000 ron din marele premiu), alaturi de partenerul ei, Ionut, care i-a devenit sot si de doamna Antoneta – Mama competitiei, soacra si in acelasi timp a doua mama a Alinei.

Cei trei au plans de fericire toata seara si au petrecut alaturi de ceilalati invitati.

Cadourile de nunta primite au fost: luna de miere in Antalya la un hotel de lux, 10.000 lei din marele premiu si un dormitor matrimonial din partea unui fan.

Credeti ca Ionut si Alina vor avea o casnicie fericita?

87 comentarii la “Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3”

  1. 1
    Claudia-Catalina Says:

    Am mare incredere in ei ca vor avea o casnicie fericita pt toata viata. NU SE VOR DESPARTI ASA CUM ZIC GURILE RELE. Am mai zis ca ea nu va fi eliminata din casa ci va ajunge in finala CISTIGATOAREA SEZONULUI 3 dar nimeni nu ma crezut pt ca nu avea cuplu.

  2. 2
    Claudia-Catalina Says:

    DUMNEZEU SA LE FIE ALATURI IAR INGERII SA II APERE DE TOATE RAUTATILE DIN LUME. FELICITARI PT CEI 3 CHIAR SUNT O FAMILIE DE CISTIGATORI Ma bucur mult chiar meritau sa cistige CASA DE PIATRA SI TOT CE VOR DORI SA AIBE IN VIATA LE DORESC SA LE REUSEASCA.

  3. 3
    sorina Says:

    felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! casa de piatra si la multi ani!!!!!!!!!!!!!!

  4. 4
    oana Says:

    nu cred in iubirea lui AlinaIonut o iubeste iar ea nu stie ce e cu ea.E bezmetica

  5. 5
    Marian Says:

    C

  6. 6
    Marian Says:

    Cu siguranta NU.

  7. 7
    byatorres Says:

    Casa de piatra va doresc Alina si Ionut!bravo voua!

  8. 8
    alina Says:

    vor fericiti numai daca si alina isi va deschide sufletul,din partea lui ionut are toata fericirea…………

  9. 9
    Mirela Says:

    eu cred ca alina si ionut vor fi fericiti.pt ca se iubesc. asta se vedea si din fata televizorului

  10. 10
    Bianca braila Says:

    felicitari alina si ionut!!!!!!!

  11. 11
    anonim Says:

    sa va duceti dr*cului de moldoveni idioti

  12. 12
    anonim Says:

    ati vrut numai premiul nimic mai mult cretinilor sa va luati lumanari de bani aia pentru toate neamurile voastre care v-au votat ca au bagat bani in voi sa castigati nu va mai saturati de bani holailor

  13. 13
    tereza Says:

    eu cred ca alina shi ionut vor avea o casnicie fericita!:P:d

  14. 14
    Mia2009 Says:

    Da,sunt convinsa ca acest cuplu va fi fericit.

    Pacat ca nu s-a putut bucura de fericire din cauza celor care i-au jignit dupa aflarea cistigatorului.
    Rusine celor care nu au stiut sa piarda.

  15. 15
    Claudia-Catalina Says:

    FELICITARI PT NUNTA SI PREMIU. Da vor avea o casnicie fericita si pt toata viata.

  16. 16
    livia Says:

    Nu pot descrie prin cuvinte bucuria pe care am avuto datorita cuplului cistigator,am crezut si cred in cuplul lor.Am strigat de fericire ca la un meci de fotbal.Alinei si lu Ionut le doresc tot binele din lume si copii lafel de frumosi ca iei si sanatosi.Sa vazut destul de bine cine a fost dupa banii,Mihaela mai avea putin si lesina ca nu a luat ea banii si sa auzit si remarca mamei ei cind a spus ca a bagat toti banii in telefoane sa o voteze.

  17. 17
    ionela Says:

    ma bucur ptr alina si ionut ca au castigat marele premiu si ptr ca sau casatorit,eu le doresc CASA DE PIATRA si multa fericire……..

  18. 18
    lavi2 Says:

    pe cat de draguta si finuta parea,alina i-a lovit pe la spate pe toti ca sa-si atinga scopul(andreea,doamna ildiko).ea ar fi castigat marele premiu oricum,dar la coma de bani,a vrut si banii doamnei ildiko.a fost o prefacuta si o mironosita tot concursul,de la inceput mi-a fost antipatica pt ca o “miroseam’.

  19. 19
    tanya Says:

    NU MERITAU ACEST PREMIU…SINCER…..

  20. 20
    val Says:

    Ii felicit din toata inima , au meritat sa castige ,,Casa de piatra ,,

  21. 21
    madi Says:

    Eu nu cred ca vor fi fericiti….si asta doar din cauza Alinei

  22. 22
    yssa Says:

    nu cred k vor avea o casnicie fercita nici ei sh nici andreea cu stefan…..doar mihaela cu alex:X….vor imparti banii sh pa…drum bun in viatza sh sanatate baiete….

  23. 23
    petronela Says:

    alina si ionut nu meritau sa castige concursul!alina de cand a fost aleasa nora saptamanii “si-a luat-o in cap”a devenit mai certareata.Sa vedeti ca in toamna,alina si ionut nu vor mai fi inpreuna!sunt sigura de asta!alina e o AROGANTA! dar sa vedem in toamna ce va fi…………

  24. 24
    iacob Says:

    felicitari

  25. 25
    nu conteaza Says:

    mda…alina..:-j o parshiva,da’ mi’a placut jocu’ ei …:|…asta e…:-j..de banii doamnei Ildico sa ii cumpere mama ei lumanari :) …si Ionut…numai comentez

  26. 26
    dana Says:

    Nu. ei se vor dsparti

  27. 27
    oana Says:

    Pt. : Ce fel de comentariu e acela pe care l-ai facut? Castigatorii ti-au luat cumva banii tai?

  28. 28
    yoyo Says:

    felicitari alina si ionut.ati fost favoritii mei.alina de la inceput s ionut de knd a intrat in casa.sunteti amandandoi s cred k o sa fiti foarte fericiti impreuna.alina ai gasisit un baiat de nota 25.sa ai grija de el.s invers.va pup.inca o data felicitari s casa de piatra.

  29. 29
    cami Says:

    au luat baniiiii.ce mai .au vrut sa castige tot .iau luat si bani lui alex.rusine.nemernicilor.avari pe bani.astia o sa ajunga sa isi daie in cap pt bani mai ceva ca tatiana si dragos.

  30. 30
    dana Says:

    nu merita alina sa castige

  31. 31
    andreea brasov Says:

    DA CU SIGURANTA,MULTA FERICIRE CUPLULUI,MERITAU MARELE PREMIU AU AVUT O NUNTA CA IN POVESTI.CASA DE PIATRA.MULTA DRAGOSTE

  32. 32
    Doina Says:

    Bravo Alina! Felicitari. Casa de piatra. Ai meritat din plin sa castigi. Singurul lucru pe care ti-l reprosez este ca ai nominalizat pe Alex. Ar fi trebuit nominalizat Catalin pentru ca ti-a facut foarte multe zile fripte si Lucica avea si ea destui bani. E adevarat ca daca il nominalizai pe Catalin, riscul de a iesi Ionut din concurs era mai mare, de unde denota ca nu te-ai gindit neaparat la bani atunci cind l-ai dat afara pe Alex. Dar daca ai impuscat doi iepuri deodata, cu atit mai bine BRAVO! AI FOST CEA MAI DESTEAPTA FATA DIN CONCURS, din toate punctele de vedere. Ai fost preferata mea pe tot parcursul concursului si am plans de fericire cand am aflat ca ai castigat. Toti au spus ca nu vor banii si la sfarsit toti erau terminati de ciuda (inclusiv Roxana). As fi vrut sa o vad pe

    Lucica cum reactiona daca ai nominalizat pe Catalin. As fi vrut sa o vad chiar si pe Stela.

  33. 33
    HERMYNA Says:

    cei MAI PROSTI st ALINA SI IONUTZ !!! fiti siguri ca peste 3 zile se vor desparti!!
    :]

  34. 34
    nutzica Says:

    DE CE TREBUI E SA CALCI PE CADAVRE DIN PRIMA ZI A VETII IN DOI /UNDE VE-I AJUGE CAND VE -I FI LA VARSTA DOAMNEI LUCICA ,SAU ACELORLANTE MAME …..PACAT DE VIATA TA FAT-O…

  35. 35
    claudya Says:

    da cred ca vor fi fericiti….sa nu ma dezamageasca

  36. 36
    andaD Says:

    Bine ca s-a terminat. Organizarea finalului a fost frumoasa. Nu se astepta nimeni la trei nunti. O felicit si pe Roxana pentru verticalitate. M-a durut sufletul pentru d-na Ildiko. S-a demonstrat pana la final ca prefacatoria, ranchiuna, razbunarea si lacomia au fost promovate in aceasta serie. Mi-ar fi placut un altfel de sfarsit. Ca si la voturile politice si aici s-a votat fara ratiune. Macar aici nu sufera decat o mana de oameni pe cand la celelalte sufera o tara intreaga. In speranta ca le va veni romanilor mintea cea de pe urma, ii doresc Alinei si lui Ionut “CASA DE PIATRA”.

  37. 37
    cami Says:

    In sfarsit…s-a terminat..
    Bv Alina si Ionut, cu toate ca eu cred ca Alina a facut-o pt bani, Ionut o iubeste sincer, dar in cele din urma s-a resemnat…
    Dar o felicit, si eu as fi facut .Poate, la fel.
    Nu trebuia s-o elimine pe dna Ildiko, a fost pacat..Trebuia s-o numeasca pe Stela [era Protejata]…in fine. :)
    PS: aia din poze NU este Roxana.

  38. 38
    nicoleta Says:

    au jucat murdar trio fantastic….alina a gandit si la final de concurs tot bissnis …sa le fie rusine .Nu cred ca va rezista cuplul lor. ANDREEA SI STEFAN DA POSIBIL MIHAELA CU ALEX……….de ce au refuzat alina cu ionut darul la nunta????????????? foarte simplu a avut fratele lui ionut bani sa o voteze pe maicasa si alina cu castigul de la nunta lor ……………..au fost foarte favorizati in concurs cu iesirea antonetei si a lui ionut ……………………….RUGAM ORGANIZATORII CA LA SERIA NPM 4 SA NU AIBA DREPT DE VOT RUDELE DE GRAD 1 SI 2 …..NU MI SA PARUT CORECT CE SA INTAMPLAT LA NPM3…………….DORIM SA VEDEM UN CONCURS ADEVARAT …………………….FELICITARI ORGANIZATORILOR PT> FINALA

  39. 39
    ana Says:

    nici vorba este bisnis cum singura a spus anda iti dau dreptate teatru prefacatorie si ce i mai grav PROSTIE

  40. 40
    claudia Says:

    nu cred in aceasta casatorie ALINA este o prefacuta si …..cu aere de vedeta

  41. 41
    ionut Says:

    Sa le fie rusine ca au luat banii d-nei Ildico asta sint avari de bani nici vorba de omenie ,astia sint cretini au luat bani si in cel m ult doua luni Ionut o gaseste cu altul in pat poate chiar cu Costin si ADIO Alina o perversa si inculta cred ca v-a fi pedepsita de cel de sus.

  42. 42
    ana Says:

    Sa stiti ca eu m-am asteptat la asta sa ne aducem aminte cu cine a format primadata cuplu Alina si cum s-a purtat cu baiatul ala si clar ca acum s-a abtinut cat a putut cu toata ca i-a spus si lui sora sa ca nu il iubeste dar se poarta asa de frumos cu ea incat nu poate sa nu se apropie de el.
    Singura scapare a cuplului va fii daca va face Ionut in asa fel incat sa o lase insarcinata pe Alina si atunci eu sunt sigura ca nu se vor mai despartii.
    Cat despre lacomia si invidia lui Alina daca ne uitam atenti la toata emisiunea vedeam multe de ce nu a mai ramas prietena cu Violeta dupa ce a iesit din casa Violeta nici macar nu a mai vorbit despre ea…SI PARCA ERAU PRIETENE…. decat sa am asa o prietena mai bine as avea mare grija de sotul meu…. sunt sigura ca nici cu Roxana nu va fii prietena…
    A ZIS DE LA INCEPUT CA EA A VENIT PENTRU MARELE PREMIU SI APOI SA SE MARITE.
    Mi s-ar parea logic ca rudele se nu voteze si mai corect din partea rudelor sa nu voteze dar clar ca acum se impart bani pe carele cumparate si chiar avea nevoie de banii doamnei Ildiko?
    S-a simtit ofensata cand a blamat-o toata casa ca nu vede decat bani parca a si plans in emisiunea respectiva….:)
    FIECARE NAS ARE AC PENTRU COJOCUL LUI ASA CA NU II PLANG DE MILA LUI IONUT LA FEL ESTE SI EL O PERSOANA EGOISTA SI RAUTACIOASA DIN CASA…cati prieteni a avut el in casa… din cate imi aduc aminte cel mai bine s-a inteles cu baiatul doamnei Lucica si in ultimele saptamani cum a vorbit despre el pai asa prieten …la fel ca Alina sunt foarte potriviti ca si personalitati….
    Sa aiba noroc impreuna si sa ii ajute Dumnezeu daca nu au facut-o pentru bani si daca au facut-o pentru bani sa aibe grija Dumnezeu sa aibe atati de multi si sa vada ca in viata IUBIREA este mult mai importanta decat bani ceea ce la EI NU EXISTA si nici nu cred ca au tinp sa o vada.
    Sper ca la Nora pentru Mama 4 sa nu mai fie asa de inegala competitia si sa se poata vota doar intr-un singur mod pentru a putea sa se monitorizeze “neamurile”= “voturile necorecte”

  43. 43
    cris Says:

    vor fi fericiti atata timp cat vor avea bani, insa cand banii se vor termina vor aparea si problemele.Oricum eu nu vad acest cuplu ca fiind unul solid,se vor desparti intr-un final,pacat de Ionut ca el pare ca o iubeste pe Alina insa ea….

  44. 44
    larissa Says:

    Imi pare foarte rau pentru Ionut,chiar nu merita o pedeapsa ca Alina pe cap!!
    Este un baiat deosebit dar ea…e mai hoata ca dr****
    Casatoria asta a fost facuta doar pentru bani…iar pt a ne convinge Alina ca intr-adevar tine la Ionut sa revina peste un an de zile_nu mai mult, sa vedem daca mai este alaturi de el…mare minune daca este asa!
    Iar despre Alina nu am nici macar un cuvint de lauda..nu mi a placut fata asta deloc:e sireata…a naiba, prefacuta, aiurita…incat nici nu stie ce vrea de la dragoste…in afara de bani,normal! a fost ingrozitoare..numai cand ii vad fata ma enerveaza la culme…pt ca e FALSAAAAA!

  45. 45
    ramona Says:

    felicitari Alinei si lui Ionut!!
    Casa de piatra va doresc!

  46. 46
    darsim Says:

    NU RAMAN IMPREUNA!

  47. 47
    Dorina Says:

    Ati castigat premiul felicitari sa fiti sanatosi si casa de piatradar,nu uitati sa aveti totusi un pic de bunatate si un dram de bunatate dandui doamnei Ildiko macar 10.000 din bani sa nu plece singura din casa fara nimic.

  48. 48
    yna Says:

    nu meritau premiul

  49. 49
    doina Says:

    Nu inteleg de ce tot o compatimiti atat pe Ildiko spunand ca e singura mama din casa care pleaca fara nici un ban!Pai nu i-au ramas o suta de milioane?N-au mai primit si Mihaela cu Alex inca o suta de milioane?De ce nu va faceti probleme pentru Antoneta care nu stiu daca a acumulat macar 50 de milioane in total?Si nu va mai faceti voi griji pentru rezistenta cuplului Alina – Ionut ca stiu ei ce au de facut.Ati blamat-o pe Alina tot timpul ca nu-l iubeste pe Ionut.Eu cred ca Alina il iubeste destul pe Ionut incat sa se casatoreasca cu el, dar este o fata f.pudica si nu a putut arata asta la televizor.Nu era nevoie sa va convinga pe voi.Cred ca Ionut a simtit ca-l iubeste din moment ce a acceptat sa se casatoreasca cu ea.Este totusi un barbat de 26 de ani.Cel putin Alina l-a respectat in acest concurs pe Ionut in comparatie cu Andreea care l-a facut pe Stefan imputit si jegos, iar pe mama lui varza si sorcova si multe, multe altele.De ce trebuia sa-i fie mila Alinei de cineva din casa ca n-am inteles?Toata lumea a fost impotriva si au improscat-o cu noroi in fiecare zi.Pana si Gabriela ii punea tot timpul intrebari provocatoare si atunci cand Alina refuza sa raspunda tocmai pentru a nu isca o alta cearta, aceasta o dadea afara din emisiune.De cate ori s-a intamplat asta cu Andrea care se certa cu toata lumea si urla de ne spargea timpanele?Niciodata!Nu credeti ca Alina a rezistat eroic in acest concurs plin de mizerie umana si ca a meritat din plin premiul?Eu cred ca DA!

  50. 50
    nicoleta Says:

    eu cred ca nu il merita…….se vede clar ca nu il iubeste pe ionut sa vazut si in ultimele emisiuni….statea mai mult cu spatele la el iar saruturile au fost de fatada iar d-na antoneta era foarte trista nici un zambet pe fata ei………..?????????????????????

  51. 51
    duti Says:

    ma bucur pentru ei si sunt sigura ca vor fi fericiti,ca vor avea o casnicie trainica bazata pe dragoste

  52. 52
    Mihaela Says:

    Felicitari …casa de piatra le doresc din suflet,intelegere vb buna si bineinteles sa se iubeasca atat la bine cat si la rau..lumea tot timpul va fi invidioasa si rea,dar nu e bine.Numai bine intregii familii ..

  53. 53
    dana Says:

    Bravo, Doina! Bine punctat.

  54. 54
    janine Says:

    nu stiu daca o sa fie ei fericiti sau daca va rezista casnicia lor pana la adanci batranete,,dar bravo lor ca au stiut sa joace tare
    nu au stat degeaba in casa aia
    au iesit cu niste bani

  55. 55
    anika Says:

    bravo alina si ionut ma bucur f mult k au iesit casigatori si sunt sigura k o sa aiba o casnicie fericita va pop

  56. 56
    Lavynya Says:

    FELICITARI!! Alina a fost preferata mea inca de la inceput. ma bucur mult pentru ei si chiar cred ca meritau. Eu am foarte multa incredere in cuplul lor. La intrebarea adresata de GAbrila: ce veti face cu premiul. Alina a raspuns ca isi vor cumpara o casa, ceea ce inseamna ca se gandesc sa isi formeze un viitor impreuna deci nu s-au casatorit pt bani

  57. 57
    mihaela Says:

    Da!sunt de aceiasi parere cu Doina.Sper sa aiba o casnicie frumoasa Alina si Ionut caci imi place de ei:).Imi doream sa castige ei si ma bucur f mult ca asa a si fost.Si la finalul concursului s-a vazut adevarata fata a fiecaruia:)).Mihaela…in ce hal a reactionat..Lucica avea ff mari emotii sa nu iasa la sfarsit si sa piarda banii:))[dak iesea Mihaela nora sapt..] ..si cand a auzit ca Alina e nora sapt era sa de fericita..a felicitat-o..:))..si pana atunci ..:-j….aa,da…si Alina sa nu-i dai banii lui Ildiko!!!!

  58. 58
    mihaela Says:

    asa*

  59. 59
    iacob Says:

    idem doina

  60. 60
    Ana Says:

    Ma bucur mult pentru reusita celor doi:Alina si Ionut! AM avut de la inceputul concursului incredere in ei si nu m-au dezamagit!Casa de piatra si multa fericirire ,o meritati din plin!

  61. 61
    Ana Says:

    Bravo ,Alina,stii ce trebuie sa faci in viata,ai dovedit-o in concurs!te-am admirat pentru dragalaseniia,frumusetea si istetimea ta.Cu Ionut cred ca veti fi fericiti!

  62. 62
    lica aurica Says:

    ionut si alina , ma bucur din toata inima pentru voi.sa va dea domnul multa sanatate ,fericire si casa de granit,nimic sa nu va clatine fericirea si casniciia ce ati cladito.sa fiti fericiti pina la adinci batrinete.

  63. 63
    marcela Says:

    sunteti rautaciosi toti cei care vb de rau pe alina si ionut …nici voi ca multi altii nu stiti sa pierdeti …e un concurs frate asta e…toti din casa au concurat si pentru bani …ca altfel se preocupau sa-si gaseasca jumatatea afara …
    nici eu nu i-am adorat f tare pe alina si ionut la inceput ,dar urmarind concursul de la a la zam realizat ca alina e o fata desteapta (cred ca ea si roxana au fos singurele din concurs care s-au ridicat la nivelul necesar unei aparitii pe sticla) restul varza …sunt din zona Focsani si as fi putut tine cu Catalin si Lucica dar aveai cu cine??!!! Ea o mama intriganta nici pe departe intelectuala …iar el un baiat mare care va fi subjugat toata viata de parerea mamei …nu are pic de personalitate , e stangaci in exprimare ,vocabular zero …iar mama jalnica .bine ca roxi si-a dat seama la timp ca nu e ce isi doreste..mi-ar fi parut vrau e cu trei clase deasupra lui n…Stefan un baiat fin ,andreea o mahala ,alex si mihaela stersi , ioana o desteapta si o dulcica.

  64. 64
    marcela Says:

    apropo;alina si ionut mi-ar placea sa va cunosc personal …sa va urez casa de piatra eu cred in voi si ati meritat cu prisosinta premiul ..sa aveti grija de relatia voastra .Ionut e un baiat cu un potential uman extraordinar ..e capabil de sentimente si triri frumoase ,e loial si alina sa ai grija ca si e f sensibil ..

  65. 65
    natycarina Says:

    cine crede ca vor fi fericiti eu nu ca nu se iubesc iubesc doar baniiiiiiiiiiiiiiii

  66. 66
    ana maria Says:

    sunt sigura ca acest cuplu nu va rezista

  67. 67
    anonim Says:

    sa ia dr*cu toti moldoveni si nu nu cred ca nebuna de alina va sta cu ionut au fost numai pt bani

  68. 68
    oana Says:

    Alina shi Ionut sigur se iubesc shi cred k va continua relatia dintre ei 2 ma bucur k au castigat concursul

  69. 69
    ioana Says:

    nu stiu dak vor fi fericiti , dar eu nu cred. nu cred k alina il iubeste pe ionut.dar oricum felicitari.

  70. 70
    nelu Says:

    ce mai conteaza ….au luat banii !!! toti au fost invidiosi pe ei ,la toti le-a parut rau ptr ca a fost o suma mare de bani,mai conteaza daca se iubesc sau nu ?

  71. 71
    sachsen Says:

    se pare ca ionut nu a invatat nimik din ultima relatie,are o slabiciune pt femeile usoare,o sa sufere enorm in casnicia cu Alina(e o mare perversa si femeie josnik)

  72. 72
    nykoleta Says:

    am cateva indoieli in privinta lor….dar sa vedem…nu se stie…din cate am auzit alina vrea cat mai repede un copil..ea este un copil si nu cred ca o sa poata sa se descurce..dar cine stie..poate sa mai schimbat…fata de cum era….casa de piatra si tot ce va doriti..;)

  73. 73
    andra Says:

    da cred ca vor fi fericiti impreuna

  74. 74
    andaD Says:

    Le doresc fericire , sa stie sa pretuiasca ceea ce au castigat pe plan sentimental si material, pe plan moral mai au de invatat. Oricum, Alina nu o sa poata sa joace altfel decat ii va canta d-na Antoaneta. Daca nu varezista la comenzile soacrei nu o vad bine. Doar daca vor trai separat si nu vor lasa parintii sa se amestece au sansa sa ramana impreuna.

  75. 75
    Ana Says:

    Nu stiu de ce aveti unii impresia ca Antoaneta este un fel de bau-bau pentru Alina!Ce ati fi vrut in competitie sa-i cante in struna Alinei daca avea sau nu avea dreptate?hai sa fim seriosi!Alina si Antoaneta se vor impaca de minune!Ambele se iubesc ca nora si soacra!Se respecta una pe alta si nu cred ca-i va canta ..soacra,iar nora va juca dupa ea!Alina este o ecumpa,o fata bine crescuta intr-o familie de oameni serioasi si cu mult bun simt si nu cred ca intre cele doua vor exista disensiuni!A!ca am dori noi,ca sa se intample asa…asta-i cu totul altceva!An incredere in iubirea lor si dragostea ce o au unul pentru celalalt!I-am sustinut de cand i-am vazut si nu m-ai dezamagit!Sfarsitul pentru mine era previzibil,o mireasa frumoasa,pura,inocenta….da!…care si-au meritat din plin premiul!Imi pare rau ca nu mi se da voie sa intru si pe celalalt site,cred ca am deranjat pe cineva cu aprecierile la adresa celor doi…ca altul nu vad care sa fie motivul!

  76. 76
    Ana Says:

    Le doresc tot binele si fericirea din lume!Sa fie sanatosi si sa-si realizeze visele pe care si le-au facut impreuna!Casa de piatra si mult noroc!

  77. 77
    mateiioan Says:

    Na-u fost preferatii mei dar cred ca vor rezista impreuna.

  78. 78
    andra Says:

    doina are o foarte mare dreptate in ceea ce spune.
    Si de multe ori am observat cum se comporta gabriela cu ea.
    Toala lumea spune ca Alina nu a aratat ca il iubeste pe Ionut, asta inseamna sa ai respect si sa fii bine crescut, nu ca andreea care se lingea de ti se facea scarba cand o vedeai.Alina a rezinstat si a fost extrem de puternik datoria educatziei primite de acasa…numai cat de mult a injurat si a urlat andreea si cand ii zicea o telespectatoare incepea a rade…iar alina saraca cand nu mai rezista si zicea si ea ceva era criticata de toata lumea ..sa nu uitam incidentul din prima sap cu tigaia care pana in ultima zi de concurs ia fost reproshat..dar daca ar fi fot andreea purificata asa…ar mai fi trebuit vrio 3 ani sa o criticam pt toate mizeriile scoase pe gura aia spurcata
    AU MERITAT DIN PLIN SA CASTIGE…SI DOAMNA ILDICO…a fost cea mai hoatza serios acuma…chiar daca de multe ori imi dadeau lacrimile dar cred ca ea a fost cea prefacuta si cerea mila…sper ca alina sa nu ii fi dat nici un ban inapoi…
    o iubesc pe alina…am apreciato de la inceput…si sa vad ca il iubeste pe ionutz pt k avea o sclipire in ochi a devenit alta persoana….si sincer zic ca le este greu sa reziste impreuna cu atat de multa lume rea…dar cu ajutorul Lui DUMNEZEU….

  79. 79
    v-o bag Says:

    moama ce cretini mai vad pe aici…..toata poolimea e invidioasa. in definitiv , a fost un concurs si, normal ca sant dispute mai mult s-au mai putzin ortodoxe. ca, fiecare a avut un favorit si, ala nu a iesit castigator….e alta poveste………datzi dovada de fair-play ,imbecililor si felicitatzi castigatorii.

  80. 80
    lidia Says:

    dragii mei va urez casa de piatra .mi ati placut mereusi v am sustinut .nu va luati dua toti invidiosii.sa stiti ca a ti avut alaturi oameni cu bun simt ca si voi care s au regasit an voi an felul vostru de afi.eu va urez sanatate si copii frumosi si sanatosi.de asemenea multe ganduri de bine d nei antoaneta

  81. 81
    denisa Says:

    se pare ca ionut nu a invatat nimik din ultima relatie,are o slabiciune pt femeile usoare,o sa sufere enorm in casnicia cu Alina(e o mare perversa si femeie josnik)

  82. 82
    mirelabraila Says:

    imi pare rau ca nu au castigat andreia si stefan ca ei au fost favoriti multor dintre telespectatori npn 3

  83. 83
    adebodea Says:

    ce se mai aude de fericitul cuplu?
    mie nu mi-a placut de ei si imi pare rau ca nu a castigat alexandru si mihaela, sau si mai bine andreea cu stefan….

  84. 84
    nicoleta Says:

    Brandusa nu respecta nora pentru mama . mie imi place de veronica

  85. 85
    nicoleta Says:

    Brandusa nu respecta regula. Mie imi place de veronica

  86. 86
    nicoleta Says:

    veronica se potriveste cu vlad

  87. 87
    liliana Says:

    imi place de ei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free