Georgiana si Mihai sunt impotriva cuplului Alina-Ionut


La nunta Alinei si a lui Ionut, Georgiana si-a exprimat dezacordul privind casatoria celor doi, intorcand spatele acestora.

Georgiana si Mihai au sarbatorit cu concurentii de la Nora pentru mama 3 la Marea Finala, mai putin cu Alina si Ionut pe care i-a evitat, nefiind de acord cu desemnarea acestora ca si castigatori ai concursului.

Doamna Lucica a declarat ca Georgiana i-a reprosat faptul ca nu a eliminat-o pe Alina in locul ei, in seara in care ea a parasit concursul Nora pentru mama 3.

De ce credeti ca Georgiana a avut un astfel de comportament?

18 comentarii la “Georgiana si Mihai sunt impotriva cuplului Alina-Ionut”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    Meri Says:

    Georgiana era buna ca nora pentru Lucica.

  2. 17
    dana Says:

    doi rautaciosi.

  3. 16
    andaD Says:

    De neasteptat si de nelaudat acest comportament. Cred ca era mai frumos sa continue in concurs Georgiana si nu Alina. Eram scutiti de prefacatoria si grosolaniile Alinei. Matusa lui Mihai era de preferat in casa “o taranca cu mult bun simt si o buna logica de viata”. D-na Antoaneta un om rau care a lovit cu sange rece din momentul in care a intrat in casa.

  4. 15
    ioana Says:

    nu zic decat atat : mata blanda zgarie rau.

  5. 14
    oana Says:

    Cred k Georgiana a fost rautacioasa cu alina de la inceputul concursului era de asteptat comportamentul ei!

  6. 13
    nelu Says:

    Mihai cum poti sa stai langa o persoana ca aceasta,tu esti un baiat cu mult bun simt,daca mai stai mult cu ea te strica si pe tine!

  7. 12
    Mia2009 Says:

    Tot ceace a facut Georgiana a facut-o din gelozie si din multa,multa nesimtire.
    Nu cred ca Alina este mai prefacuta decitea. Spre deosebire de alina ea este foarte inginfata si increzuta.Nu va face casa cu mihai sub nici-o forma.

    SA ITI FIE RUSINE GEORGIANA PENTRU TOT CIRCUL PE CARE L-AI FACUT.

  8. 11
    Lavynya Says:

    da….si Georgiana era o diplomata. Foarte urat din partea ei. eu cred ca era geloasa pe Alina pt ca Mihai a intrat in casa pt ea. Oricum nu cred ca o sa reziste cuplul lor. Sunt ca mama cu fiul. Georgiana e prea infumurata si mult prea matura pt Mihai ,care e ink un copil

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free